ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פורק תיסכול (https://israelbody.com/showthread.php?t=51651)

shahar123 02-04-09 19:50

ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!

shahar123 02-04-09 19:51

על תרחם אני יוצא לטיול של החיים בדרום אמריקה !!!! באמת על תרחם אבל אני מרחם עליך שאתה מתעניין בכמות היציאות של אנשים כאן אז כך כפפות ובוא לשקול לי את הגושים שיוצאים לי מהתחת !

SiX PACK 02-04-09 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar123 (הודעה 798617)
ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!

הכל עניין של עקרונות.

כל בנאדם יעשו מה שטוב לו, או מה שמקדם אותו ויגיע לאן שהוא שואף.

תפסיקו להכתיב לאנשים מה לעשות.

shahar123 02-04-09 20:00

אתה צודק ואמרתי לך את זה לפני הודעות ואין לי שום בעיה עם הדרך שלך גם להפך

Holy_Templar 02-04-09 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 798622)
הכל עניין של עקרונות.

כל בנאדם יעשו מה שטוב לו, או מה שמקדם אותו ויגיע לאן שהוא שואף.

תפסיקו להחטיב לאנשים מה לעשות.

+++1111111

להכתיב אחי :)

jackson%% 02-04-09 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar123 (הודעה 798617)

חחח תהנה בטיול הכי חשוב... למרות שכול בנאדם בוחר לעצמו דרך חיים אז אני מכבד אותו על כך אבל ליפעמים אני חייב להגיב על דברים שכאלה...

וסיקס פאק ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...קחו לדוגמא את שגיא גרשגורן כמה שרוצים לעזור לו הוא לא מקשיב לאפחד ועל הזין שלו והוא עושה מעצמו צחוק כול פעם מחדש ושובר שיאים,הוא בחיים לא ישתנה נכון? יודעים למה כי הוא חושב שהוא עושה תדבר הנכון והוא הכי טוב מכולם אני מאמין גם שזה מה שמחזיק אותו,אז אתם בדיוק כמוהו אאני לא אבא שלכם ולא אגיד לכם מה לעשות אבל בחייט ראבק קחו הכול בפרופורצייות הנכונות כי אתם לא מיקצוענים!! ואתם לא חייבים לוותר על בילוי טוב או טיול ביגלל שאין שם חדר כושר פשוט מגוחך..

BenB. 02-04-09 20:06

ג'קסון,

אחרי שבן אדם משקיע תנשמה שלו במשך שנים, קשה לו לעזוב הכל לכמה חודשים ושהכול יילך קאפוט.

shahar123 02-04-09 20:08

מחזק!!!!!

haas 02-04-09 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798613)
על תזיין תשכל מה לך ולמיקצוענות זה שאתה רואה אותם מיתאמנים בדיוק כמוך ועושים תרגילים שאתה עושה ליפעמים לא אומר שאתה מבין תעולם שלהם ביכלל זה משהו אחר לגמרי..אהבה לספורט?

מה הקשר בכלל למה שכתבתי?:no:

SiX PACK 02-04-09 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 798628)
+++1111111

להכתיב אחי :)

תודה אחי, שתי שגיאות במילה אחת זה קצת יותר מדי..

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798631)
חחח תהנה בטיול הכי חשוב... למרות שכול בנאדם בוחר לעצמו דרך חיים אז אני מכבד אותו על כך אבל ליפעמים אני חייב להגיב על דברים שכאלה...

וסיקס פאק ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...קחו לדוגמא את שגיא גרשגורן כמה שרוצים לעזור לו הוא לא מקשיב לאפחד ועל הזין שלו והוא עושה מעצמו צחוק כול פעם מחדש ושובר שיאים,הוא בחיים לא ישתנה נכון? יודעים למה כי הוא חושב שהוא עושה תדבר הנכון והוא הכי טוב מכולם אני מאמין גם שזה מה שמחזיק אותו,אז אתם בדיוק כמוהו אאני לא אבא שלכם ולא אגיד לכם מה לעשות אבל בחייט ראבק קחו הכול בפרופורצייות הנכונות כי אתם לא מיקצוענים!! ואתם לא חייבים לוותר על בילוי טוב או טיול ביגלל שאין שם חדר כושר פשוט מגוחך..

איך אתה יכול להשוות אותי לגרשגורן.. אני "מקצוען" במה שאני עושה, והוא "מקצוען" לא אבל עושה.

haas 02-04-09 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798631)

ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...

מה אתה מבלבל תמוח איפה ראית שכתבתי שאני מחשיב תעצמי למקצוען ? ביום שאני מתאמן אני מבזבז 45 דקות על אימון+ שעה וחצי על כל הארוחות של כל היום....אתה באמת חושב ששעתיים ורבע שאני משקיע בפיתוח של הגוף זה מה שגומר לי את כל היום ואני לא עושה יותר כלום חוץ מזה?...

jackson%% 02-04-09 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 798636)
מה הקשר בכלל למה שכתבתי?:no:

אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?

אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף!

haas 02-04-09 20:24

אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?

אדיר53 02-04-09 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 798574)
לי יש את הספורט, שמקנה לי הטבות אין סופיות שנמצאות איתי בכל מקום שאליו אני הולך.
זאת הייתה הכוונה, כניראה שקצת היו לך קשיים להבין את הכתוב.
בכל אופן מה שאני מבין מההודעה שלך זה שאין לך הרבה מה להגיד בנידון מלבד קללות.

אה, ועוד פעם שאתה קורא לי טמבל אתה עף מפה, אני מבטיח לך :)

חח אוי לא
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי
שיהיה לך בהצלחה
לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח

gilsXM 02-04-09 20:26

כל אדם עושה את מה שהוא בוחר ואת מה שהוא רוצה או מה שהוא אוהב,
אין לאף אחד פה זכות לאמר לפותח הפוסט ולכל מגיב אחר בדבר מה לעשות, אם לצאת לחופשה או לא אם להתאמן או לא.....
בתכלס אם שחר רוצה לנסוע לחצי שנה לאן שהוא רק יבחר שיהנה!
ואם אלון או גלעד מעדיפים להתאמן ולהנות מהחיים בצורה אחרת שיהנו!

ד"א אלון כמה עלה לך הגולף 3 gti איזה שנה הוא וכמה קילומטרז' קניתה אותו אם אפשר לשאול

SiX PACK 02-04-09 20:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798644)
אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?

אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף!

דיי אני לא יכול לשמוע את הזייון שכל הזה יותר, תעשה טובה תשתוק !

בוא נקח את סטס לדוגמא, הוא מקצוען כן..?
אתה חושב שהוא מרוויח משהו..? על איזה פרנסה אתה מדבר..?
אני אומר לך שכל מה שהוא מרוויח מתחרויות הוא שם בחזרה על תוספים וחומרים, ועוד מוסיף על זה.
וגם הוא לא בדרך למר אולימפיה, ובחיים לא יהייה מר אולימפיה, אז למה הוא עושה את זה לעזאזל?!
אתה לא מבין שיש מקצוענים שמתחרים, ויש מתאמנים שאוהבים את הספורט ולכן משקיעים וכך גם מתוגמלים, למה אנשים מתאמנים?
הגוף שלך לא עוזב אותך בשום מקום והוא תמיד איתך, יש כאלה שבוחרים להראות טוב ויש כאלה שבוחרים להראות הכי טוב שיש, זה שאתה לא מסוגל לזה לא אומר שאחרים כמוך !

תקרא את החתימה שלי.

SiX PACK 02-04-09 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 798653)
חח אוי לא
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי
שיהיה לך בהצלחה
לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח

אני לא אמיתי זה תמונות מהאינטרנט, אני עוד איזה שחיף שמשחק אותה בודיבילדר :1eye:

jackson%% 02-04-09 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 798650)
אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?

כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים? אם כן וואלה בהצלחה אחי ולך תיקרע תתחת ותינשום תבאדיבילדינג על תיצא בלילה ולא לטיולים אם חברים כי אין שם מישקולות וגם כי אתה תיצטרך להשלים שעות שינה,אבל אם אתה לא אז למה לא לצאת לטיול אם חברים אחרי צבא או למה לא לצאת באיזה לילה לבלות? תסביר תעצמך איפה אתה עומד אם אתה בגישה של מיקצוען ואתה לא, ומצדיק תגישה של סיקס פאק כי זה אהבה לספורט ושווה להישאר בבית כשנוסעים למקום שאין בו חדר כושר או שאתה בגישה של אפשר להשקיע באימונים פלוס אוכל ולצאת לאיזה טיול בידיעה שלא תיתאמן שם?

סיקס פאק, אשמח אם תענה על זה סתם תענה כאילו לא ניהלנו פה ויכוח ותענה תאכלס.....

SiX PACK 02-04-09 20:36

מי אמר שאסור לצאת לטייל? או לצאת בלילה לבלות..?

מה הולך פה....

gilsXM 02-04-09 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798670)
כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים? אם כן וואלה בהצלחה אחי ולך תיקרע תתחת ותינשום תבאדיבילדינג על תיצא בלילה ולא לטיולים אם חברים כי אין שם מישקולות וגם כי אתה תיצטרך להשלים שעות שינה,אבל אם אתה לא אז למה לא לצאת לטיול אם חברים אחרי צבא או למה לא לצאת באיזה לילה לבלות? תסביר תעצמך איפה אתה עומד אם אתה בגישה של מיקצוען ואתה לא, ומצדיק תגישה של סיקס פאק כי זה אהבה לספורט ושווה להישאר בבית כשנוסעים למקום שאין בו חדר כושר או שאתה בגישה של אפשר להשקיע באימונים פלוס אוכל ולצאת לאיזה טיול בידיעה שלא תיתאמן שם?

נראה לך שאם הוא ישן 4 שעות במקום 8 הוא לא יגדל?
מה נראה לך שבילדרים מקוצעיים אין להם פעמים שהם מפסידים אימון או לא ישנים בלילה? מה נראה לך שלהם אין בעיות? מה שהם לא אנשים רגילים? אני אל מבין אנשים כמוך שעושים מהם איזה משהו אחר ושונה, זה נכון שהם מיוחדים ושיש להם אובססיה מטורפת לגוף שלהם אבל הם בני אדם כמוני וכמוך

haas 02-04-09 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798670)

אני לא אמרתי שאני בדיעה של סיקס פאק או לא, אתה יכול לקרוא שוב את מה שכתבתי בהתחלה ולראות שסה"כ רציתי להבין ממך למה, לפי השקפתך, לבאדיבילדר שלא מרוויח גרוש מהתחום הזה מותר לחיות חיים שהמטרה שלהם היא אך ורק פיתוח גוף בעוד שלחבר'ה אחרים שלא מגדירים את עצמם כמקצוענים ולא יעלו בחיים על במה , אסור?
בתגובה האחרונה שלך סוף סוף קיבלתי את התשובה..."כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים?"
תסלח לי אבל לדעתי זאת סיבה ממש מפגרת.....

jackson%% 02-04-09 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 798674)
מי אמר שאסור לצאת לטייל? או לצאת בלילה לבלות..?

מה הולך פה....

חחח אתה סותר תעצמך יש לך פיצול אישיות או מה?

לפני כמה הודעות אמרתה שלא תיצא לטייל במקום שאין בו חדר כושר לא משנה שנה זה או שבועיים..
ועכשיו אתה אומר את זה..

Hass
תביא לי כמה סיבות למה לא לצאת לטיול שאין בו חדר כושר ? ולמה ליסבול כמו איזה רוני קולמן או אותו סטאס,שיש להם רעיונות ,צילומים,תחרויות,כול מיני מיפגשים וכו.... אפשר להמשיך תרשימה...

shahar123 02-04-09 20:46

עם הייתי יודע שזה מה שיתפתח מהנושא לא הייתי מעלה את זה בסך הכול פרקתי תיסכול קטן ושאלתי עם אתם עד היום האחרון הייתם מקפידים על תזונה או וואלה בגלל שנשאר שבוע מסכן הייתם מתפנקים יותר כי זה כבר לא משנה

jackson%% 02-04-09 20:53

אני אוהב כדורגל ואת מארדונה חחח אני משחק כדורגל בימי שישי פה ושם ליפעמים, אני הרי אוהב את זה אז למה שאני לא ירד כול יום לעשות אימון מאחורי הבית שלי כמו שהנרי עושה בברצלונה ולקחת מימנו תתפריט היומי ולאכול כמוהו,וגם לישון ב8 בערב כי יש לו מישחק בליגה מחר ולי יש עבודה..ממטורף אידיוטי הזוי נכון? הבנתם תנקודה,אם כן מוזמנים להביא חוות דעת אם לא אז זדיינו אפחד כבר לא ישנה תתסריט של הסרט שלכם..

אתם לא מיקצוענים!

haas 02-04-09 20:59

בתכלס אנחנו טוחנים פה אוויר ...כי בסוף כל אחד עושה מה שעושה לו טוב על הנשמה וזהו ולא תמיד אפשר להסביר למה וכמה...תחייה תחיים שלך איך שאתה רוצה ותן לאחרים לחיות איך שטוב להם

SaharKazes 02-04-09 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798689)
אני אוהב כדורגל ואת מארדונה חחח אני משחק כדורגל בימי שישי פה ושם ליפעמים, אני הרי אוהב את זה אז למה שאני לא ירד כול יום לעשות אימון מאחורי הבית שלי כמו שהנרי עושה בברצלונה ולקחת מימנו תתפריט היומי ולאכול כמוהו,וגם לישון ב8 בערב כי יש לו מישחק בליגה מחר ולי יש עבודה..ממטורף אידיוטי הזוי נכון? הבנתם תנקודה,אם כן מוזמנים להביא חוות דעת אם לא אז זדיינו אפחד כבר לא ישנה תתסריט של הסרט שלכם..

אתם לא מיקצוענים!

עם הגישה הזאת לא תתקדם בחיים בשום תחום.
תפסיקו לנסות להכתיב לאנשים איך לחיות, כל אחד יחיה איך שבא לו לטוב ולרע.

SiX PACK 02-04-09 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798689)

אתם לא מיקצוענים!

לא צריך להייות מקצוען בשביל לתת את ה- 100%, אדם שבוחר להשקיע עושה את זה בשביל עצמו.

אחרי הכל אף אחד לא מכריח מישהו להצטיין או לתת את הנשמה במשהו, יש רק אנשים כמוך שמזלזלים בזה ורואים בזה כטיפשי בגלל שהם לא מסוגלים, או שזה לא מספיק חשוב להם.

SiX PACK 02-04-09 21:14

חוץ מזה מי רוצה לצאת לטיול של שנה..?

סיוט ! להייות שנה רחוק מהבית, אני בחינם לא הייתי יוצא לטיול כזה מאחר ואני אדם שגרתי.
אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים :)

ואני לא אחד שכל היום בבית מול המחשב בולס אוכל, מתאמן, ועובד.

אדיר53 02-04-09 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 798658)
אני לא אמיתי זה תמונות מהאינטרנט, אני עוד איזה שחיף שמשחק אותה בודיבילדר :1eye:

אתה אמרת...

jackson%% 02-04-09 21:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 798697)
לא צריך להייות מקצוען בשביל לתת את ה- 100%, אדם שבוחר להשקיע עושה את זה בשביל עצמו.

אחרי הכל אף אחד לא מכריח מישהו להצטיין או לתת את הנשמה במשהו, יש רק אנשים כמוך שמזלזלים בזה ורואים בזה כטיפשי בגלל שהם לא מסוגלים, או שזה לא מספיק חשוב להם.

אפחד לא מזלזל והבחור מעליך יכול להיות בטוח שהשגתי יותר מימנו, תוצאות מדברות בעד עצמם וזה לא הפואנטה ביכלל,הדיון הזה גמור מבחינתי בתאכלס כול אחד עושה מה בראש שלו וזהו....

אה ועל תישכח להוריד תמסיכה של רוני קולמן כשאתה הולך לישון שים אותה בארון ותילבש אותה כשתיתעורר..

"אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים "..............באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן

SiX PACK 02-04-09 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 798706)
אפחד לא מזלזל והבחור מעליך יכול להיות בטוח שהשגתי יותר מימנו, תוצאות מדברות בעד עצמם וזה לא הפואנטה ביכלל,הדיון הזה גמור מבחינתי בתאכלס כול אחד עושה מה בראש שלו וזהו....

אה ועל תישכח להוריד תמסיכה של רוני קולמן כשאתה הולך לישון שים אותה בארון ותילבש אותה כשתיתעורר..

"אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים "..............באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן

תעלה תמונות, עם הגישה שלך לא הייתי כל כך בטוח.

מחכה לתרוץ שלך למה אתה לא יכול/לא רוצה להעלות תמונות..

jackson%% 02-04-09 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 798711)
תעלה תמונות, עם הגישה שלך לא הייתי כל כך בטוח.

מחכה לתרוץ שלך למה אתה לא יכול/לא רוצה להעלות תמונות..

יש לי תמונות מלפני יותר מחצי שנה אתה מוזמן להציץ תיהיה בטוח שהיתקדמתי מאז,יש לי גישה שמספקת תמטרות שלי ואני רואה תוצאות וזה מה שחשוב, אומנם כמו שאמרתי אני כבר אני מיתאמן כדי לישמור על הקיים כי יש לי סיבות...אין לי שום תירוץ פשוט כואבת לי האוזן וניסתם לי העף

lordik 02-04-09 22:27

.who dares, wins
תקחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים.

mmaorc 03-04-09 01:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 798466)
אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח.

אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה:)
ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז!

הארצות האלה הן הארצות הכי יפות שיש
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).

WEST $ SIDE 03-04-09 02:31

יש לאהוב את את זה ויש להיות אידיוט סליחה על הביטוי , אני גם כמו רבים או בודדים לא יודע לא בדקתי , מכור לחדר כושר ורק אחרי שהבראתי מהמחלה והמערכת החיסונית שלי חלשה רצתי ישר להתאמן , האימונים תמיד במקום ראשון אצלי , אבל לוותר על הנאות החיים כמו טיול בגלל ברזל מחורבן או קצת שרירים במקרה ומשהו יקרה חס וחלילה תוך כמה זמן הכל ירד , לא תודה .

נקודה אחרונה,
רוב הנוער נוסע לתאילנד רק בשביל לדפוק באנגים ,תאילאנדיות זולות ועוד כל מיני סמים אחרים , הנופים היחדים שהם יראו זה את החדר המסתובב אחרי כמה ג'ויינטים.

lordik 03-04-09 02:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 798905)
יש לאהוב את את זה ויש להיות אידיוט סליחה על הביטוי , אני גם כמו רבים או בודדים לא יודע לא בדקתי , מכור לחדר כושר ורק אחרי שהבראתי מהמחלה והמערכת החיסונית שלי חלשה רצתי ישר להתאמן , האימונים תמיד במקום ראשון אצלי , אבל לוותר על הנאות החיים כמו טיול בגלל ברזל מחורבן או קצת שרירים במקרה ומשהו יקרה חס וחלילה תוך כמה זמן הכל ירד , לא תודה .

נקודה אחרונה,
רוב הנוער נוסע לתאילנד רק בשביל לדפוק באנגים ,תאילאנדיות זולות ועוד כל מיני סמים אחרים , הנופים היחדים שהם יראו זה את החדר המסתובב אחרי כמה ג'ויינטים.

מה רע בג'וינטים, Little piggy?

Pro_XXL_Universe 03-04-09 02:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 798896)
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).

חחחחחחחחחחחחח כמו שwestside אמר הנוף היחידי שרואים בטיולים האלו זה הנוף של החדר שהוא מסתובב חחחחחחח בלי קשר שהמקומות האלו חרא טהור!ואירופה זה מקום מדהים אם נופים הרבה יותר מרשימים ומרהיבים מאשר במדינות המוכות איידס האלו!בלי קשר שאירופה זה מקום הרבה יותר איכותי אני מקוה שיבוא איזה צורר גזען ויבעט את כל האנשים שבאו מהמזרח לשם חזרה לפקיסטן ואפגניסטן ולאלג'יר ולוב ואז יהיה שם עוד יותר טוב!לצערי לונדון היום ניראת כמו "ניו דלהי" :(
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים!
ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך.

SiX PACK 03-04-09 03:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 798896)

חחח למי איכפת נוף אני רוצה יד 45 :XDemoticon:

The Sun 03-04-09 09:26

תאילנד מחכה לי

trx--->sus 03-04-09 09:52

אני עכשיו מתחלף איתך וזורק הכל ויוצא לטיול בדרום אמריקה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ