![]() |
ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!
|
על תרחם אני יוצא לטיול של החיים בדרום אמריקה !!!! באמת על תרחם אבל אני מרחם עליך שאתה מתעניין בכמות היציאות של אנשים כאן אז כך כפפות ובוא לשקול לי את הגושים שיוצאים לי מהתחת !
|
ציטוט:
כל בנאדם יעשו מה שטוב לו, או מה שמקדם אותו ויגיע לאן שהוא שואף. תפסיקו להכתיב לאנשים מה לעשות. |
אתה צודק ואמרתי לך את זה לפני הודעות ואין לי שום בעיה עם הדרך שלך גם להפך
|
ציטוט:
להכתיב אחי :) |
ציטוט:
וסיקס פאק ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...קחו לדוגמא את שגיא גרשגורן כמה שרוצים לעזור לו הוא לא מקשיב לאפחד ועל הזין שלו והוא עושה מעצמו צחוק כול פעם מחדש ושובר שיאים,הוא בחיים לא ישתנה נכון? יודעים למה כי הוא חושב שהוא עושה תדבר הנכון והוא הכי טוב מכולם אני מאמין גם שזה מה שמחזיק אותו,אז אתם בדיוק כמוהו אאני לא אבא שלכם ולא אגיד לכם מה לעשות אבל בחייט ראבק קחו הכול בפרופורצייות הנכונות כי אתם לא מיקצוענים!! ואתם לא חייבים לוותר על בילוי טוב או טיול ביגלל שאין שם חדר כושר פשוט מגוחך.. |
ג'קסון,
אחרי שבן אדם משקיע תנשמה שלו במשך שנים, קשה לו לעזוב הכל לכמה חודשים ושהכול יילך קאפוט. |
מחזק!!!!!
|
ציטוט:
מה הקשר בכלל למה שכתבתי?:no: |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף! |
אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?
|
ציטוט:
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי שיהיה לך בהצלחה לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח |
כל אדם עושה את מה שהוא בוחר ואת מה שהוא רוצה או מה שהוא אוהב,
אין לאף אחד פה זכות לאמר לפותח הפוסט ולכל מגיב אחר בדבר מה לעשות, אם לצאת לחופשה או לא אם להתאמן או לא..... בתכלס אם שחר רוצה לנסוע לחצי שנה לאן שהוא רק יבחר שיהנה! ואם אלון או גלעד מעדיפים להתאמן ולהנות מהחיים בצורה אחרת שיהנו! ד"א אלון כמה עלה לך הגולף 3 gti איזה שנה הוא וכמה קילומטרז' קניתה אותו אם אפשר לשאול |
ציטוט:
דיי אני לא יכול לשמוע את הזייון שכל הזה יותר, תעשה טובה תשתוק ! בוא נקח את סטס לדוגמא, הוא מקצוען כן..? אתה חושב שהוא מרוויח משהו..? על איזה פרנסה אתה מדבר..? אני אומר לך שכל מה שהוא מרוויח מתחרויות הוא שם בחזרה על תוספים וחומרים, ועוד מוסיף על זה. וגם הוא לא בדרך למר אולימפיה, ובחיים לא יהייה מר אולימפיה, אז למה הוא עושה את זה לעזאזל?! אתה לא מבין שיש מקצוענים שמתחרים, ויש מתאמנים שאוהבים את הספורט ולכן משקיעים וכך גם מתוגמלים, למה אנשים מתאמנים? הגוף שלך לא עוזב אותך בשום מקום והוא תמיד איתך, יש כאלה שבוחרים להראות טוב ויש כאלה שבוחרים להראות הכי טוב שיש, זה שאתה לא מסוגל לזה לא אומר שאחרים כמוך ! תקרא את החתימה שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סיקס פאק, אשמח אם תענה על זה סתם תענה כאילו לא ניהלנו פה ויכוח ותענה תאכלס..... |
מי אמר שאסור לצאת לטייל? או לצאת בלילה לבלות..?
מה הולך פה.... |
ציטוט:
מה נראה לך שבילדרים מקוצעיים אין להם פעמים שהם מפסידים אימון או לא ישנים בלילה? מה נראה לך שלהם אין בעיות? מה שהם לא אנשים רגילים? אני אל מבין אנשים כמוך שעושים מהם איזה משהו אחר ושונה, זה נכון שהם מיוחדים ושיש להם אובססיה מטורפת לגוף שלהם אבל הם בני אדם כמוני וכמוך |
ציטוט:
בתגובה האחרונה שלך סוף סוף קיבלתי את התשובה..."כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים?" תסלח לי אבל לדעתי זאת סיבה ממש מפגרת..... |
ציטוט:
לפני כמה הודעות אמרתה שלא תיצא לטייל במקום שאין בו חדר כושר לא משנה שנה זה או שבועיים.. ועכשיו אתה אומר את זה.. Hass תביא לי כמה סיבות למה לא לצאת לטיול שאין בו חדר כושר ? ולמה ליסבול כמו איזה רוני קולמן או אותו סטאס,שיש להם רעיונות ,צילומים,תחרויות,כול מיני מיפגשים וכו.... אפשר להמשיך תרשימה... |
עם הייתי יודע שזה מה שיתפתח מהנושא לא הייתי מעלה את זה בסך הכול פרקתי תיסכול קטן ושאלתי עם אתם עד היום האחרון הייתם מקפידים על תזונה או וואלה בגלל שנשאר שבוע מסכן הייתם מתפנקים יותר כי זה כבר לא משנה
|
אני אוהב כדורגל ואת מארדונה חחח אני משחק כדורגל בימי שישי פה ושם ליפעמים, אני הרי אוהב את זה אז למה שאני לא ירד כול יום לעשות אימון מאחורי הבית שלי כמו שהנרי עושה בברצלונה ולקחת מימנו תתפריט היומי ולאכול כמוהו,וגם לישון ב8 בערב כי יש לו מישחק בליגה מחר ולי יש עבודה..ממטורף אידיוטי הזוי נכון? הבנתם תנקודה,אם כן מוזמנים להביא חוות דעת אם לא אז זדיינו אפחד כבר לא ישנה תתסריט של הסרט שלכם..
אתם לא מיקצוענים! |
בתכלס אנחנו טוחנים פה אוויר ...כי בסוף כל אחד עושה מה שעושה לו טוב על הנשמה וזהו ולא תמיד אפשר להסביר למה וכמה...תחייה תחיים שלך איך שאתה רוצה ותן לאחרים לחיות איך שטוב להם
|
ציטוט:
תפסיקו לנסות להכתיב לאנשים איך לחיות, כל אחד יחיה איך שבא לו לטוב ולרע. |
ציטוט:
אחרי הכל אף אחד לא מכריח מישהו להצטיין או לתת את הנשמה במשהו, יש רק אנשים כמוך שמזלזלים בזה ורואים בזה כטיפשי בגלל שהם לא מסוגלים, או שזה לא מספיק חשוב להם. |
חוץ מזה מי רוצה לצאת לטיול של שנה..?
סיוט ! להייות שנה רחוק מהבית, אני בחינם לא הייתי יוצא לטיול כזה מאחר ואני אדם שגרתי. אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים :) ואני לא אחד שכל היום בבית מול המחשב בולס אוכל, מתאמן, ועובד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה ועל תישכח להוריד תמסיכה של רוני קולמן כשאתה הולך לישון שים אותה בארון ותילבש אותה כשתיתעורר.. "אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים "..............באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן |
ציטוט:
מחכה לתרוץ שלך למה אתה לא יכול/לא רוצה להעלות תמונות.. |
ציטוט:
|
.who dares, wins
תקחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים. |
ציטוט:
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר. זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב). |
יש לאהוב את את זה ויש להיות אידיוט סליחה על הביטוי , אני גם כמו רבים או בודדים לא יודע לא בדקתי , מכור לחדר כושר ורק אחרי שהבראתי מהמחלה והמערכת החיסונית שלי חלשה רצתי ישר להתאמן , האימונים תמיד במקום ראשון אצלי , אבל לוותר על הנאות החיים כמו טיול בגלל ברזל מחורבן או קצת שרירים במקרה ומשהו יקרה חס וחלילה תוך כמה זמן הכל ירד , לא תודה .
נקודה אחרונה, רוב הנוער נוסע לתאילנד רק בשביל לדפוק באנגים ,תאילאנדיות זולות ועוד כל מיני סמים אחרים , הנופים היחדים שהם יראו זה את החדר המסתובב אחרי כמה ג'ויינטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים! ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך. |
ציטוט:
|
תאילנד מחכה לי
|
אני עכשיו מתחלף איתך וזורק הכל ויוצא לטיול בדרום אמריקה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ