![]() |
ציטוט:
ציטוט:
|
חזה נראה טוב ,ידיים טיפה חלשות ..
במקומך מוסיף עוד אוכל ובודק תאימונים שלך כי ניראה שאתה תקועה |
חזה טוב אבל יידים בפיגור
|
:(
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי מציע לך להפסיק עם השטויות האלה של "לעלות נקי",זה ממש לא ישתלם לך בטווח הארוך ובסוף תבין שלעשות מאסה רצינית ולחטב בסופה יניב תוצאות הרבה יותר טובות מ"לעלות נקי"(שבמקרה שלך שווה לכמעט ולא לעלות),אין לך שום סיבה להיות על 10% כל השנה.לא יודע מה המטרה שלך אבל אם אתה מעוניין לגדול אתה חייב להתחיל מזה שתקריב את החיטוב שלך ותתחיל לעלות בשומן.כשתתחיל לצבור מאסה לידיים שלך לא תהיה ברירה אלא לגדול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה יוצא 3 לידיים הקיצר זה מספיק לדעתי פושט צריך לעלות במשקל והידיים יגדלו. ציטוט:
מה הקטע שלעלות במשקל? מי אמר לך שזה שריר? בישביל מה צריך שומן? אני לא מתחרה חלאס לא רוצה את זה אני אוהב לעלות לאט וכמו שצריך.. |
אחלה שינוי צח חזה טוב
|
תשמע אני ישית עוד לכל דבר בערך פי 2 מזה..אני לא אומר שזה חייב לעבוד על אחרים אבל אולי תנסה לעלות טיפה כמות סטים כי 6 לגדול בתוכנית ab ניראה קצת
|
אני הייתי מעלה סטים
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה בסיס.
תיתן דגש על הידיים. |
תעשה סופרסטים בייספס,עזר לי שנתקעתי
|
שיפור ניכר, יפה
|
אחי , הבנתי נכון ? 3 סטים ליד ?? זה הכל ?
|
חזה באמת מתפתח טוב, חסרה הרבה מסה כללית.
(ואני באמת מקווה שלמדת את הלקח בכל הנוגע לפתיחות פה המיותרות שלך) בהצלחה |
אחי תעשה סופר סטים לבייספס ולטרייספס תעשה דרופ סטים תן עליהם קצת יותר סטים כל השיטות אתהה מבין?
|
אני יסביר שוב אני עובד בתוכנית ab שמוחלקת ל 3סטים שריר קטן ו 6לגודל..
אני חושב לעבור תוכנית לא יודע הידיים לא גודלות ואני מרגיש תקוע מה אתם מציעים לעשות.. |
נראה בן :):):):)
|
איזה תגובות אתה מצפה לקבל פה לא הבנתי?!
שנה שנתיים של מסה טובה... |
שינוי טוב אחי אתה חטוב ויש לחזה שלך צורה טוב אבל הידים נראות חלשות ולדעתי תפסיק עם המאסה הנקיה הזאת
|
ציטוט:
פעם שנייה השבוע האמת .. |
חברה זהו החלטתי להשתפר ולנסות להשיג עוד מאסה מה אתם מציעים לעשות ? עד הפעם הבאה שאני יעלה תמוונת?.. מה לשפר מה לעשותת..
|
תזונה+אימונים+שינה
|
ציטוט:
|
חזה טוב
ידיים ואמות גפרורים כתפיים בפיגור קל חסר עובי כללי (כמעט בטוח שהגב חלש) טרפזים גם כן על הפנים בטן סבירה + לסיכום הייתי משנה תכנית אימון ומוסיף 1000 קלוריות למה שאתה אוכל עכשיו.. לזמן שאתה מתאמן התוצאה לא משהו בלשון המעטה |
תעלה תתפריט שלך אני בטוח שאתה לא עובר ת2k קלוריות
ומי אמר לך שאם תאכל 3500 קלוריות אתה תעלה בשומן ? מה בעיה שלך לנסות איך זה עובד עליך ? |
ציטוט:
ונעבור לכתיפיים שהם האזור הכי חזק בגוף שלי שבפוזה הזאת אתה לא יכול לראות אותם.. ואתה צריך לראות אותי במציאות ולא לשפוט לפי פה נמאס לי מאשנים כמוך. ציטוט:
|
ציטוט:
תן לו אותו! :d:d:d:d |
רוצה עצה?
תתחיל לאכול כבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה צריך קלוריות
תאכל זבל אפילו אם קשה לך לאכול חזה עוף תאכל המבורגרים כאלה שקונים או משהו יותר טעים |
ציטוט:
ול the one ישלך כבר אותי אם אני לא טועה |
אתה נראה אחלה הגבתי ואני יגיב שוב תשמע ראסמי אתה לא תקבל פה תגובה נורמאלית עד שלא תיהיה רוני קולמן אז אל תתיחס אתה נראה אחלה
|
ציטוט:
ותודה. ציטוט:
|
ציטוט:
@hotmail.com |
אם אתה לא יכול לאכול אז קח שייק ..
זה מה שאני עושה וזה עובד יופי ,לא מספיק ? קח 2 שייקים יותר מזה אי אפשר לעזור לך |
ציטוט:
הייתה לי תקופה שטחנתי מגש שלוש פעמים בשבוע ואתה מתלהב מ 6 חתיכות אתה עוד צעיר : ) חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ