![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הייתי בגובה שלך הייתי אמור לשקול בסביבות ה95 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לחיצת חזה במוט:95 ל-6 חזרות סוף סוף עליתי בחזה^^
לחיצת כתף במשקולות:כרגע עושה עם מוט אבל עשיתי פעם עם 27.5~30 ק"ג לג פרס 400 ק"ג ל8 חזרות פולי עליון אחיזה רחבה:80 פולי עליון אחיזה צמודה:;קרוב ל-100 כפיפת מרפקים במשקולות:22.5~25 גיל:17 משקל:קרוב ל90 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האנה אתה עושה anabolic diet? קראת את הספר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי הלג פרס בתרגיל שלישי והוא בא אחרי סקוואטים, ואחרי מכרעיים (סוף האימון אני שוכב ברחבה של הבטן איזה 20 דקות ולא זז, רק מתנשם) חחח |
אני אחרי סקוואט ודדליפט רומני לא מצליח לעשות יותר מ 30% מהמשקל שיא שלי בלג פרס.
אני שם איזה 80 וכבר מת...... תכלס גם אם אני יעלה מדרגות הביתה אני ירגיש כאילו עשיתי סט רצח. |
ציטוט:
|
Hanna אתה לוקח סייקל או משהוא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חנה אתה ברצינות משתמש בחסימת דם?לפי דעתי לא שווה את הסיכון.
|
לחיצת חזה מוט: 120 קילו 2 חזרות
לחיצת כתפיים משקולות:35 קילו כל יד 6 חזרות לג פסר:גומר את המכשיר, נראה לי שזה 210 ק"ג, 10 חזרות פולי עליון אחיזה רחבה\צמודה:גומר את המכשיר, לא יודע כמה משקל זה, 8 חזרות כפיפת מרפקים משקולות:30 כל יד גובה:172 גיל:16.5 משקל : בשיא המסה 89.5 , היום : 86.5 ( התחלתי חיטוב). |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק כדי לצאת גברים.:11: |
ציטוט:
האמת שהייתי עושה 27.5 ובדיוק אתמול שברתי את השיא ל30 =] nitro speed אני ממש לא מעוניין לצאת גבר על גבי הפורום, זה המשקל האמיתי שלי ואם אתם לא מאמינים, באמת שאין לי בעיה לצלם סרטון שמוכיח זאת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה ו 6 קילו בשר ביום :confused::confused: |
ציטוט:
מה אתה ילד ?! ואני לא אוהב כשמתעלמים ממני אתה יודע ? לא רוצה לענות לי למה אתה עושה את זה לאאאזיבי ! כולה מביא לי סרט וחוסם איתו את היד כדי שיקבל אותו אפקט במשקל נמוך יותר.. שזה בולשיט. --- למי שרוצה קצת רקע: ציטוט:
|
באגי מתי אתה הולך לישון ?
|
עכשיו:D
|
תקפוץ אלי לכוס קפה ו סרוך
|
ציטוט:
אז למה אתה עושה את זה?מפחיד מדי לטעמי |
ציטוט:
נשמע לי די מסוכן הרעיון, יכולים להתפוצץ לך כלי דם... למה נראה לך הגיוני (האנה) להזרים דם בכמות גדולה ולחסום אותו? שווה לך לקחת את הסיכון? |
לא הבנתי. חסימת דם זה בשביל הפאמפ?
|
ציטוט:
WWW.YOUTUBE.COM |
ציטוט:
חחחחחחח סרוך אאהה ?? לא חביבי, אני מתעסק רק עם ה"כבדים" .. :rolleyes: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ