![]() |
מזל טוב והרבה ברכות ואיחולים לגיל!!! חחח נראה לי הייתה אחת החתונות
|
ma kesher la pituah guf taharuti???
|
ציטוט:
שלחתי לך את התמונות. לא קיבלת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
yuri_the_man@walla.com |
זה בלגאן לשלוח שוב מפני שהאאוטלוק שלי בעייתי ושולח בוואלה, שזה כל פעם תמונה אחת, שלחתי לבנאדם הכל לאן הוא נעלם?
|
ציטוט:
תראה מה אתה יכול לעשות אחי.תקטין את התמונות ב-Image resizer ואז תשלח אותם זה יקח בדיוק שניה אם תקטין אותם לגודל 50-60 קילו ביט וזה לא יפגע באיכות כל עוד התמונות נצפות במחשב. ועל הדרך גם תוכל לשלוח לי את התמונות של אתמול אני מאוד אודה לך (= orb17@netvision.net.il לינק לתוכנה אם אין לך. http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx אתה תמצא את זה מצד ימין. |
ביטון אל תגזים נכון שהתפתחנו ואנחנו כבר לא יושבים על עצים אבל להקטין תמונות? מה הלאה, שאני אבנה פצצת אטום? חח
תלחצו על הילד ההוא שיעלה מה ששלחתי לו, אם אני אראה שזה לא קורה אשלח לך. ועוד דבר: אני רוצה לשמוע שאתה מזיין לא פחות מ 3 בחורות ליום אחי, אחרת סוגרים את מדינת ישראל ועוברים לאוגנדה קאפיש? |
ציטוט:
בדרך...אל תאכזב אותי. |
רק רציתי להגיד כמה כיף היה אתמול ותודה לכל האנשים הנפלאים שהיו שם שאני אוהב כל כך.
|
ציטוט:
זה היה למשפחת צרפתי הבר מצווה הייתה לאלון הבן . יוסי דוד שלי . |
הרגה אותי חברה שלך אחי: "מה זה יש עוד אנשים שמדברים כמוך"?
חח היה כיף להרגיש "נורמה" ליום אחד, כששאר האוכלוסייה מבינה שמי שלא בסדר זה הם ולא אנחנו, אני אשכרא ראיתי כמה שחיפים שחיפשו מסתור מאחורי עמדת הדי ג'י... |
ציטוט:
הרגת אותי עם זה אתמול.. |
המון מזל טוב, ותעלו תתמונות
|
ציטוט:
מצחיק? אבל הייתי רציני בכל מילה... :rolleyes: |
מזל טוב לגיל!!
מחכה לתמונות |
קבלתי ,עכשיו אני יפרסם
|
איפה התמונות ?!??!?
|
ציטוט:
הם שוקלות די הרבה אז יקח קצת זמן עד שאני יעלה את הכל |
|
יש עוד עכשיו אני יעלה פשוט לוקח קצת זמן
עם מישהו יכול להקטין תתמונות אז בבקשה :] |
ציטוט:
אמא שלי הייתה שם,ענבל החברה הכי טובה שלה(נראה לי חח) יש לי משפחה בקיבוץ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ