![]() |
תמונות מעולות, הטובות שאני ראיתי בארץ של באדיבילדר (ויסלחו לי כל השאר). גם מבחינת איך שאתה נראה, וגם מבחינת הצלמת המעולה (הסתכלתי על עבודות אחרות שלה ולמרות שאני לא ממש לא מומחה או מתעניין בצילום זה עבודות מעולות).
|
תמונות יפות מאוד ומרשימות!
כל הכבוד לך באמת.. |
האשם אתה מזכיר את קרייטוס!!!!!!
|
תמנות ממש יפות אומנותיות , סגנון קצת שונה מסטייל של האמן קובי חיים אך גם יפות מאוד .
לדעתי אתה תיהיה בטוח בשלישייה הראשונה בקטגורייה שלך ללא ספק . אם לא יהיו הפתעות מיוחדות אני אהייה שם לעודד כמו כל שנה . שיהיה בהצלחה , ידוע לי על מספר מתמודדים באיגוד השני שלא מעוניינים להיחשף כלל ולהפתיע בערב התחרות . לאחר מבט מעמיק בתמונות אם יורשה לי לתת הערה בונה רק ברוח טובה כמובן , בסך הכל הכללי נראה מאוד מרשים וטוב אך אם ברצונך לקטוף את התואר אני ממליץ לך בחום לקחת "אוף סיזאן " ארוך במיוחד לתת לגוף לנוח ולצבור את המאסה הדרושה באמת לגובה שלך 108 ק"ג על גובה 1.83 לא מספיק דחוס ועבה , לא להתפתות לתחרויות אזוריות ללא אתגר אמיתי צברת ניסיון וזה מצויין חרטתה את השם שלך באיגוד וטוב שכך , עכשיו הפסקה ארוכה לא הייתי מגזים אפילו בלקחת שנה מלאה או יותר, "וזה לעשות פיגוע רצחני" על הבמה בעוד שנה או שנתיים שאנשים לא יצילחו לזהות אותך . זה בתקווה שהכל יילך כשורה , אני מכיר מתחרה (שלא אנקוב בשמו כעת ) שרק עקב שפעת קשה של חודשיים לא עלה השנה לבמה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חנה לא אמרת שאתה פורש מהפורום
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותגיד את ה mr.olympia במייל ? |
כן אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ידידי אני מתחיל לחבב אותך מרגע לרגע. המון בהצלחה מחרתיים, ארוחת השחיתות כבר ממש במרחק שעות - תחזיק מעמד. |
ציטוט:
|
שוב יואב טלטלון בא לפה לזיין את המוח אם הקישקושים שלו חחחחח
בכל מקרה יובב טל תעבור שמינית ממה שהאשם עבר להכנה למר ישראל ובשנה הזאת בפרט ואז תדבר..אין מנוסה כבעל ניסיון. אתה רוצה לתת ביקורת?סבבה אבל לפחות תעשה משהו שיתן לך סמכות לעשות את זה. כי חוץ מהמר ישראל בשנת 1996 שקובי עזרא האכיל אותך שם קש לא עשיתה שום דבר שמגיע לך לתת ביקורת כזאת על אנשים שחיים את הספורט. יואב טלטלון חחחחחחח עגלון חחחחחח |
גלעד תעשה לי טלפון מחר בצהריים....
|
יפה האשם,ראיתי בכרטיס שלך שאתה מגדל סוסים,מה אתה מגדל את עצמך? :)
|
ציטוט:
:11::11::11: |
חח טוב הם רואים כמה אתה סוס וחזק הם אומרים יו יו אין מצב על זה אנחנו עושים פוזות ומשתוללים וככה אתה הופך אותם למתורבתים חח
|
ציטוט:
|
תאמין לי שהם קולטים את החולשה שלך ומנצלים אותה זה לא צחוק
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ