ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עישון. (https://israelbody.com/showthread.php?t=67762)

Deadlift 01-10-10 20:22

דניאל אתה לא צעיר מדיי בכדי לעשן?

daniel maron 01-10-10 20:25

גל אני לא צעיר מדי כדאי לעשן אני הייתי אדיוט מדי בישביל להתחיל לעשן.. זה התשובה.
אין באמת גיל לעישון ואני מאמין שאתה יודע את זה..

דנדין 01-10-10 20:55

דניאל אל תתייחס לבחור הזה סאב-זירו הוא מדבר רק שטויות...
שימשיך לחיות בסרט משלו.

daniel maron 01-10-10 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דנדין (הודעה 1026766)
דניאל אל תתייחס לבחור הזה סאב-זירו הוא מדבר רק שטויות...
שימשיך לחיות בסרט משלו.

היו חילוקי דעות ועדיין יש אבל דיי פתרנו את הבעיות שלנו אחי,תודה.

אדיר53 01-10-10 21:58

יש דרך לומר דברים גם אם מעצבנים אותך

Cuba 01-10-10 22:57

[/quote]
אתה מדבר על אשכול מלפני 4 וחצי חודשים.. מאז גדלתי המון והגעתי למשקלי עבודה פי כמה וכמה ממה שהייתי בהתחלה
(מ40 קילו סקואט ל107 בנוסף חודש וקצת פציעה ברגלים)
חוץ מיזה לי יש סירטונים שמוכיחים את המשקלים שאני זורק לך אין אז בנתים אתה סתם מזיין תשכל

No Troll 01-10-10 23:03

בהודעה הפוגענית הבאה שלך אתה עף מפה

subzero1122 02-10-10 02:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1026734)
מה זה משנה ספוטר או לא העיקר 2 דברים
1. שיהיה הרבה משקל
2. שתצליח להרים את המשקל הזה
זהו...

בשביל זה יש כלוב

אדיר53 02-10-10 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1026801)
יש דרך לומר דברים גם אם מעצבנים אותך

hypertrophy מצחיק שאתה מוחק את התגובות שנוח לך, אני בטוח שאתה רואה איך הליצנים האלה מחרבנים את הפורום

hypertrophy 02-10-10 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1027109)
hypertrophy מצחיק שאתה מוחק את התגובות שנוח לך, אני בטוח שאתה רואה איך הליצנים האלה מחרבנים את הפורום

תקש/יב
אל תהיה חוצפן כי אני מוחק הרבה יותר ממה שאתה חושב ותתפלא לדעת תגובות של מי
אתה חוצפן מהיום הראשון שלך פה ומשום מה מתלונן רק עלי ומתחיל להמאס לי מזה

לא מוצא חן בעינייך הדרך שבא אני מנהל את הפורום?דבר איתי באופן פרטי ותבין כמה שאתה טועה כי אני ממש לא צריך להצטדק פה

תוריד את רמת החוצפה שלך כי היא עולה לי על הסעיף והיית אמור להיות חסום כבר מזמן לפי התבטאויות שלך בעבר אז תרגע

subzero1122 02-10-10 18:18

ציטוט:

אתה יכול להפסיק כבר לזיין תמוח ולעלות תסרטונים שהבטחת עם המשקלים מעקמי המוט?

Cuba 02-10-10 18:22

ציטוט:

באיזה צורה "הליצנים" הורסים תפורום?

בזה שאנחנו זורקים משקלים שאנחנו לא יכולים לבצע? עיקר שיחשבו שאנחנו גברים פה?

בזה שאנחנו עובדים avsafsaf לפי מה שהמדריך אמר בחדר כושר? ולא מתקדמים לשום מקום?

תלא רוצה אל תעשה ss אל תעשה תוכניות כמו שצריך אבל אתה זה לא כולם הם באו לפה(השלד וסאבזיר1 בשביל שאנשים יבינו את העקרון של התוכניות האלה וואלה זה עבד הרבה פה בגללם התחילו את התוכנוית האלה ומרוצים מהתוצאות)

אתה אמרת שעשית ss ובנתים רבע סקואט אתה לא יודע לעשות...

אז אולי יש קצת צחוקים פה ושם בפורום מה נראלך שזה המשטר הנאצי שאסור להוציא מילה? נו באמת קצת טרולים לא הרגו אף אחד

אדיר53 02-10-10 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1027117)
תקש/יב
אל תהיה חוצפן כי אני מוחק הרבה יותר ממה שאתה חושב ותתפלא לדעת תגובות של מי
אתה חוצפן מהיום הראשון שלך פה ומשום מה מתלונן רק עלי ומתחיל להמאס לי מזה

לא מוצא חן בעינייך הדרך שבא אני מנהל את הפורום?דבר איתי באופן פרטי ותבין כמה שאתה טועה כי אני ממש לא צריך להצטדק פה

תוריד את רמת החוצפה שלך כי היא עולה לי על הסעיף והיית אמור להיות חסום כבר מזמן לפי התבטאויות שלך בעבר אז תרגע

תחסוך ממני את התגובה אין לי כוח ואל תאיים עלי בבאן זה לא מפחיד אותי.

אני סיימתי פה שבוע טוב.

hypertrophy 02-10-10 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1027136)
תחסוך ממני את התגובה אין לי כוח ואל תאיים עלי בבאן זה לא מפחיד אותי.

אני סיימתי פה שבוע טוב.

על איזו תגובה אתה מדבר?
אתה מתנהג כמו בחורה עם מניפולציות מפגרות....קשה לך להתמודד עם דיון ברמה גבוהה בלי להטיח רפש?[כי בינתיים חוץ מקללות על אנשים שלא מסכימים איתך והטחת אשמות חסרות ביסוס לא ראיתי כלם ממך]

BigWolf 02-10-10 23:46

בס"ד

לפי עניות דעתי כדי לשמור על רמה מקצועית ועניינית של הפורום, צריך להרחיק משתמשים שלא יודעים לתת כבוד מינימלי אחד לשני.

בדיוק על העניין הזה מתו 24,000!!! - תלמידים של רבי עקיבה - בגלל שלא נתנו כבוד מינימלי זה לזה.

כל המריבות והעקיצות בפורום פוגעות באיכותו, ומהצד, - הצד הפוגע נראה מאוד מאוד עלוב!. מגיל צעיר אני מגדל דוברמנים, והכלב האישי שלי תמיד היה נעים, חברותי ושמח, הוא אף פעם לא תקף ראשון, ותמיד הייתי צוחק בלב על הכלבים הקטנים שברגע שראו את ה"דימון" שלי (כך הוא שם הכלב) הם היום מתחילים להשתולל כמו מטורפים, אבל "אין להם ביצים" לתקוף - אין להם ביצים להתקרב... אין להם ביצים אפילו להסתכל בעיניים !!!

Vader1 02-10-10 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1027272)
בס"ד

לפי עניות דעתי כדי לשמור על רמה מקצועית ועניינית של הפורום, צריך להרחיק משתמשים שלא יודעים לתת כבוד מינימלי אחד לשני.

בדיוק על העניין הזה מתו 24,000!!! - תלמידים של רבי עקיבה - בגלל שלא נתנו כבוד מינימלי זה לזה.

כל המריבות והעקיצות בפורום פוגעות באיכותו, ומהצד, - הצד הפוגע נראה מאוד מאוד עלוב!. מגיל צעיר אני מגדל דוברמנים, והכלב האישי שלי תמיד היה נעים, חברותי ושמח, הוא אף פעם לא תקף ראשון, ותמיד הייתי צוחק בלב על הכלבים הקטנים שברגע שראו את ה"דימון" שלי (כך הוא שם הכלב) הם היום מתחילים להשתולל כמו מטורפים, אבל "אין להם ביצים" לתקוף - אין להם ביצים להתקרב... אין להם ביצים אפילו להסתכל בעיניים !!!

אם כל הכבוד, זה פורום - ואין דבר כזה פורום בלי ריבים ו"עקיצות", זה דבר בלתי נמנע בכל פורום ציבורי.

אדיר53 03-10-10 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1027137)
על איזו תגובה אתה מדבר?
אתה מתנהג כמו בחורה עם מניפולציות מפגרות....קשה לך להתמודד עם דיון ברמה גבוהה בלי להטיח רפש?[כי בינתיים חוץ מקללות על אנשים שלא מסכימים איתך והטחת אשמות חסרות ביסוס לא ראיתי כלם ממך]

איזה דיון ברמה גבוהה ראית פה?
חוצ מהזיוני שכל של הילדים האלו לא ראיתי כלום

subzero1122 03-10-10 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1027551)

מדבר בן אדם שפותח 5 פוסטים על אותו נושא ביום, מקבל 25 תשובות ועדיין לא מצליח להבין מה הוא רוצה.

hypertrophy 03-10-10 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1027551)

ואני חוץ מהזיוני שכל שלך לא ראיתי ממך כלום
אה זה והטחת רפש על כל מי שקשור לפוסטים שלך
אני מנסה להסביר לך משהו ואתה מעדיף לברוח ולומר לי לחסוך ממך את התגובה שלי
אז יאללה לך חמוד לא מחייבים אותך להגיב

הליצן המרקד 03-10-10 22:10

ציטוט:

הליצנים האלה תורמים לפורום יותר ממך.
הליצנים האלה עזרו עוזרים ויעזרו ליותר אנשים ממה שאתה תעזור אי פעם.
הליצנים האלה חזקים ממך וגדולים ממך.

מאסה אחי!

Wustenfuchs 03-10-10 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BigWolf (הודעה 1027272)
בס"ד

לתל"ה

אדיר53 04-10-10 16:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הליצן המרקד (הודעה 1027621)
הליצנים האלה תורמים לפורום יותר ממך.
הליצנים האלה עזרו עוזרים ויעזרו ליותר אנשים ממה שאתה תעזור אי פעם.
הליצנים האלה חזקים ממך וגדולים ממך.

מאסה אחי!

אתה בטוח?

ד"א גם אני יודע לצעוק ss!!!

אם אני ידחוף תמילה בכל משפט זה יעשה אותי משקיען פורום?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027599)
מדבר בן אדם שפותח 5 פוסטים על אותו נושא ביום, מקבל 25 תשובות ועדיין לא מצליח להבין מה הוא רוצה.

אם היו עונים לעניין לא הייתי פותח 25 פוסטים
אני עדיין מחכה לתמונות מסקרן אותי איך אתה כי נראה כי אתה נשמע ענק ברמה מפלצתית..

היפוטרפי הבנתי שאני מטיח רפש חח רד לי מהלב מנהל יקר אין לי אלייך טענות באמת שלא..

ואם מדברים כבר על הטלת רפש

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1027455)
מה אתה סתום?
מה אתה מפגר?
מה לא הגיע לך חמצן למוח בתור תינוק??
לא ראית שהוא יוצא נגד הנביאים האלו והראיה המפגרת הזאת?הא יא טמבל סתום מפגר אפס סמרטוט טיפש

יש עוד כמה אבל נראה לי שהבנת עניין

קפטן שלד 04-10-10 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1027847)
אתה בטוח?

ואללה כן אני בטוח, כי ישך בטח רגל של חסידה צעירה. מאסה זה לא רק פיק בבייספס אז תפסיק להיות דברן גדול ובנתיים אני עדיין מחכה לסרטונים מעקמי המוט שלך.

subzero1122 04-10-10 21:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 1027847)
אתה בטוח?

ד"א גם אני יודע לצעוק ss!!!

אם אני ידחוף תמילה בכל משפט זה יעשה אותי משקיען פורום?

אם היו עונים לעניין לא הייתי פותח 25 פוסטים
אני עדיין מחכה לתמונות מסקרן אותי איך אתה כי נראה כי אתה נשמע ענק ברמה מפלצתית..

היפוטרפי הבנתי שאני מטיח רפש חח רד לי מהלב מנהל יקר אין לי אלייך טענות באמת שלא..

ואם מדברים כבר על הטלת רפש

יש עוד כמה אבל נראה לי שהבנת עניין

אמרתי לך, אני לא שולח תמונות שלי לגברים אחרים(אתה לא עונה כל כך להגדרה של גבר אבל מילא).

ודרך אגב, כמו שכבר אמרו לך, מרגלים ריגלו אצלך במכון וראו שאתה עושה רבעים, אז כנראה בגלל זה לא נראה סרטונים שלך

BigWolf 05-10-10 01:06

בס"ד

אדיר, אתה חייב ללמוד לתת כבוד והערכה מינימאלית לוותיקים בפורום. תבין גם אם אתה "סופרמן" אסור להיות שחצן, והתגובות שלך מאוד שחצניות. תבין, זה לא נעים לאף אחד. ומה שמותר להגיד לאדם עם ניסיון רב יותר, לפעמים אסור להגיד לך. כך נכון!

רבן שמעון בן גמליאל היה נשיא ישראל - אנו לא יכולים לתאר בכלל מי היה האיש הזה, ותראה מה הוא אומר על עצמו:

כל ימיי גדלתי בין החכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה; ולא המדרש הוא העיקר, אלא המעשה; וכל המרבה דברים, מביא חטא

ואם כך הוא אמר... מה נגיד אנו ?

בהצלחה רבה (נ"ב יש לך גוף מאוד יפה, אני בטוח שעבדת קשה! כל הכבוד לך!)

subzero1122 05-10-10 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1028039)
בס"ד

אדיר, אתה חייב ללמוד לתת כבוד והערכה מינימאלית לוותיקים בפורום. תבין גם אם אתה "סופרמן" אסור להיות שחצן, והתגובות שלך מאוד שחצניות. תבין, זה לא נעים לאף אחד. ומה שמותר להגיד לאדם עם ניסיון רב יותר, לפעמים אסור להגיד לך. כך נכון!

רבן שמעון בן גמליאל היה נשיא ישראל - אנו לא יכולים לתאר בכלל מי היה האיש הזה, ותראה מה הוא אומר על עצמו:

כל ימיי גדלתי בין החכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה; ולא המדרש הוא העיקר, אלא המעשה; וכל המרבה דברים, מביא חטא

ואם כך הוא אמר... מה נגיד אנו ?

בהצלחה רבה (נ"ב יש לך גוף מאוד יפה, אני בטוח שעבדת קשה! כל הכבוד לך!)

מה פרשנותו של בן זומא למקרה זה?

BigWolf 05-10-10 01:13

בס"ד

כל הכבוד צדיק ! אתה מכיר את רבי שמעון בן זומה... יישר כח! שנאמר: ועמך כולם צדיקים !!!

הנה כמה דברים שאמר לנו הצדיק רבי שמעון בן זומא:

בן זומא אומר:

איזהו חכם? הלומד מכל אדם. שנאמר[9]: "מכל מלמדי השכלתי";
איזהו גבור? הכובש את יצרו. שנאמר[10]: "טוב ארך אפים מגבור ומושל ברוחו מלוכד עיר";
איזהו עשיר? השמח בחלקו. שנאמר[11]: "יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך". אשריך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא;
איזהו מכובד? המכבד את הבריות. שנאמר[12]: "כי מכבדי אכבד ובוזי יקלו".

subzero1122 05-10-10 01:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1028048)
בס"ד

כל הכבוד צדיק ! אתה מכיר את רבי שמעון בן זומה... יישר כח! שנאמר: ועמך כולם צדיקים !!!

הנה כמה דברים שאמר לנו הצדיק רבי שמעון בן זומא:

בן זומא אומר:

איזהו חכם? הלומד מכל אדם. שנאמר[9]: "מכל מלמדי השכלתי";
איזהו גבור? הכובש את יצרו. שנאמר[10]: "טוב ארך אפים מגבור ומושל ברוחו מלוכד עיר";
איזהו עשיר? השמח בחלקו. שנאמר[11]: "יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך". אשריך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא;
איזהו מכובד? המכבד את הבריות. שנאמר[12]: "כי מכבדי אכבד ובוזי יקלו".

מכיר, לא רע.

מה עם השלד היבוסי, מה הוא אומר?

BigWolf 05-10-10 01:35

בס"ד

פה אח יקר התעלת על עצמך... כי בעם ישראל אין צדיק בשם כזה. (גדול)

denous 05-10-10 02:09

:|
אשכרה קרקס...
מאיפה באו כל הסאבזירו והטרולים האלו ?
אתם ילדים כל כך מסכנים שאין לי איך לתאר את זה אפילו..
כאילו זה נראה לכם מגניב או משהו כזה שאתם פתחתם "קבוצת כוח" באתר ישראלבודי ואתם המצאתם שפה מגניבה "י1 אנ* גבר" ואתם פשוט יורדים על אנשים שאתם עושים 10 קילו יותר מהם בסקוואט ? (ביג דיל מעניין לי את התחת...)
מישהו מכם עובד ? בצבא ? יודע מה זה נקבה ? עושה משהו עם עצמו חוץ מלהכנס לפה כל 5 דקות לעשות רפרש ולרשום הודעות מגניבות כדי שתצחקו ביחד על הטמטום שלכם והפוזה המטומטמת שאתם רוצים להראות כל כך מכוערים אבל העיקר שתרימו משקלים מטורפים ותרשמו אותם פה כדי שהחברים הוירטואלים שלכם ירשמו לכם שאתם תותחים !!!!!!!
בחייאת... די להיות מפגרים.. זה מתסכל לראות הודעות שלכם.. ולתגובה שתבוא מסאבזירו בעוד כמה דקות : "אח* אתה לא ח*ב לרא1ת מה אנחנ1 ר1שמ*ם, בע*ה שלך"
אני מצטער להגיד לך, אבל זה כל כך נורא הטמטום שלך וזה שאתה מצטייר כמנהיג פורום כוח או משהו כזה שפשוט אי אפשר להתעלם מזה.
העיקר, תיהיו בריאים.. באמת מקווה שתיהיו בריאים...
אל תשכחו להעשיר את אוצר המילים של השפה המאגניבה שלכם עם מילים חדשות אחים שלי !!#%#!!#%!

ד"א אני במכון של אדיר ותאמין לי בלי לראות אותך אני יכול לדעת שהוא נראה יותר טוב ממך ויכול ללמד אותך לעשות סקוואט מלא.

No Troll 05-10-10 02:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1028072)
אשכרה קרקס...
כאילו זה נראה לכם מגניב או משהו כזה שאתם פתחתם "קבוצת כוח" באתר ישראלבודי ואתם המצאתם שפה מגניבה "י1 אנ* גבר" ואתם פשוט יורדים על אנשים שאתם עושים 10 קילו יותר מהם בסקוואט ? (ביג דיל מעניין לי את התחת...)
מישהו מכם עובד ? בצבא ? יודע מה זה נקבה ? עושה משהו עם עצמו חוץ מלהכנס לפה כל 5 דקות לעשות רפרש ולרשום הודעות מגניבות כדי שתצחקו ביחד על הטמטום שלכם והפוזה המטומטמת שאתם רוצים להראות כל כך מכוערים אבל העיקר שתרימו משקלים מטורפים ותרשמו אותם פה כדי שהחברים הוירטואלים שלכם ירשמו לכם שאתם תותחים !!!!!!!
בחייאת... די להיות מפגרים.. זה מתסכל לראות הודעות שלכם.. ולתגובה שתבוא מסאבזירו בעוד כמה דקות : "אח* אתה לא ח*ב לרא1ת מה אנחנ1 ר1שמ*ם, בע*ה שלך"
אני מצטער להגיד לך, אבל זה כל כך נורא הטמטום שלך וזה שאתה מצטייר כמנהיג פורום כוח או משהו כזה שפשוט אי אפשר להתעלם מזה.
אל תשכחו להעשיר את אוצר המילים של השפה המאגניבה שלכם עם מילים חדשות אחים שלי !!#%#!!#%!

ד"א אני במכון של אדיר ותאמין לי בלי לראות אותך אני יכול לדעת שהוא נראה יותר טוב ממך ויכול ללמד אותך לעשות סקוואט מלא.

כן, אני עובד.

ואתה בלבלן ביצים וליצן,
אתה רושם שאנחנו מתאמנים בשביל הפוזה ושנייה אחרי זה הולך לפרוס גב במראה.
תמשיך לאונן על תמונות בפורום גלריית הגלושים.

הליצן המרקד 05-10-10 02:28

תגיד denous, אתה בתול או סתם מתוסכל מהחיים ?

שאלה היפוטתית.

executioner 05-10-10 02:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1028044)
מה פרשנותו של בן זומא למקרה זה?

למה אתה חייב לזלזל, זה לא מכובד.

denous 05-10-10 02:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי no troll (הודעה 1028079)
כן, אני עובד.

ואתה בלבלן ביצים וליצן,
אתה רושם שאנחנו מתאמנים בשביל הפוזה ושנייה אחרי זה הולך לפרוס גב במראה.
תמשיך לאונן על תמונות בפורום גלריית הגלושים.

כן אחי אני בטוח שאתה עובד..
ונראה לך שאני מתכחש או משהו כזה ?
כל אחד מתאמן כדי להראות טוב יותר וכדי להיות חזק יותר וכמובן בשביל עצמו אבל גם בשביל שאחרים יראו אותו ובשביל שיקבל על זה פידבקים טובים מאחרים...
אז תפסיקו לזיין את השכל וכל היום לחפור על זה שרק המשקלים הם מה שחשוב לכם.. כי בתאכלס אתה ילד מסכן שמתוסכל כנראה ודחוי חברתית או משהו כזה ומנסה להרים כמה שיותר כדי להראות שאתה חזק אבל בעצם אתה חלש.. זה שתעשה סקוואט כבד ותקבל פידבקים משאר החברים הוירטואלים המאגניבים שלך לא יעשה אותך בן אדם..
תתחיל להתנהג כמו בן אדם ובמקום לעקוץ אותי תפנים קצת אולי מישהו עוד יהיה חבר שלך בעתיד.. במציאות.

denous 05-10-10 02:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הליצן המרקד (הודעה 1028082)
תגיד denous, אתה בתול או סתם מתוסכל מהחיים ?

שאלה היפוטתית.

חח באמת נראה לך שאני אענה למישהו עם כינוי כמו שלך ?
אינפנטיל מטומטם..

subzero1122 05-10-10 02:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1028072)
אשכרה קרקס...

חחח גם אני עובד זה בסדר, יש לי לפטופ עם אינטרנט סלולרי שנוסע איתי לאן שאני הולך ועושה בו כל מיני דברים שמכניסים כסף, בניגוד אליך, טמבל.

אני אפילו לא יגיב לכל ה"וואלאק אני גבר" שרשמת, כי אני לא רב בפורומים, ואם יש לך בעיה אתה יכול להתחבר לי לביצה אני גם יתן לך כתובת.

לגבי השורה האחרונה והמאוד מגניבה, הוא כוסון אחי???? יש לו פיק בבייספ?
בינתיים הזיין מוח הזה לא העלה שום דבר, וכבר אחד האנשים במכון שלו אמר שהוא עושה רבעים, אז את החוות דעת שלך אתה מוזמן לתת על סוג העור שממנו עשוי התחתון של קאטלר.

היחיד שמוציא פה תסכול זה אתה, וחוץ מתגובות שנתת לילדים שהתלבשו בלבוש מינימלי בפורום "תמונות הגולשים", לא ראיתי שום תגובה או משהו מעניין שהיה לך אי פעם להגיד, בניגוד לכל ה"ריפטואיסטים" שאתה אוהב לשנוא.

ולגבי ה10 קילו הבדל שאתה מדבר, כשמהצד השני עושים רבעים זה לא בדיוק בר השוואה.

מי שעונה לאנשים על השאלות הכי בנאליות והכי בסיסיות זה אנחנו, הדבר היחיד שאתה מגיב זה "וואלה אחי נראה טוב".
אני מקווה שההורים שלך לא נמצאים לידך בזמן כתיבת התגובות האלה.

No Troll 05-10-10 02:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1028088)
כן אחי אני בטוח שאתה עובד..
ונראה לך שאני מתכחש או משהו כזה ?
כל אחד מתאמן כדי להראות טוב יותר וכדי להיות חזק יותר וכמובן בשביל עצמו אבל גם בשביל שאחרים יראו אותו ובשביל שיקבל על זה פידבקים טובים מאחרים...
אז תפסיקו לזיין את השכל וכל היום לחפור על זה שרק המשקלים הם מה שחשוב לכם.. כי בתאכלס אתה ילד מסכן שמתוסכל כנראה ודחוי חברתית או משהו כזה ומנסה להרים כמה שיותר כדי להראות שאתה חזק אבל בעצם אתה חלש.. זה שתעשה סקוואט כבד ותקבל פידבקים משאר החברים הוירטואלים המאגניבים שלך לא יעשה אותך בן אדם..
תתחיל להתנהג כמו בן אדם ובמקום לעקוץ אותי תפנים קצת אולי מישהו עוד יהיה חבר שלך בעתיד.. במציאות.

אתה זה שלא בנאדם פה,
אתה מצפה שיכבדו אותך בתור אחד שעושה בייספס לחברים שלו, אבל יוצא על מתאמנים עם המטרות שונות משלך.
אתה מסכן,
התחלת לעבוד אז אתה חושב שאף אחד לא עובד? כולם חיים על חשבון ההורים כמוך?

והמשפט המודגש לא הגיוני.

denous 05-10-10 02:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1028092)
חחח גם אני עובד זה בסדר, יש לי לפטופ עם אינטרנט סלולרי שנוסע איתי לאן שאני הולך ועושה בו כל מיני דברים שמכניסים כסף, בניגוד אליך, טמבל.

אני אפילו לא יגיב לכל ה"וואלאק אני גבר" שרשמת, כי אני לא רב בפורומים, ואם יש לך בעיה אתה יכול להתחבר לי לביצה אני גם יתן לך כתובת.

לגבי השורה האחרונה והמאוד מגניבה, הוא כוסון אחי???? יש לו פיק בבייספ?
בינתיים הזיין מוח הזה לא העלה שום דבר, וכבר אחד האנשים במכון שלו אמר שהוא עושה רבעים, אז את החוות דעת שלך אתה מוזמן לתת על סוג העור שממנו עשוי התחתון של קאטלר.

חח אתה לא רב בפורומים אה ? אתה ממש מטומטם אני חייב להגיד...
אולי אם תצא קצת מהלפטופ שלך תמצא קצת חברים.. אתה יודע יש עוד דברים מחברים וירטואלים, חדר כושר ופורנו...
בכל מקרה, תמשיך לחשוב שאתה מצחיק כי אתה יורד על אנשים עם פיק בבייספס או קוביות או משהו כזה..
חוץ מזה, אני לא זוכר שגם ראיתי תמונה שלך...? אההה שכחתי שאתה לא מראה את התמונות שלך לגברים אחרים אבל אתה מספיק יצור כדי לרדת על אנשים בפורומים להיות חבר הכי טוב של מישהו בפורום.
ילד מחשבים מסכן.. קום קצת מהלפטופ שלך תראה עולם..

קפטן שלד 05-10-10 02:42

Make love not war

denous 05-10-10 02:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי no troll (הודעה 1028094)
אתה זה שלא בנאדם פה,
אתה מצפה שיכבדו אותך בתור אחד שעושה בייספס לחברים שלו, אבל יוצא על מתאמנים עם המטרות שונות משלך.
אתה מסכן,
התחלת לעבוד אז אתה חושב שאף אחד לא עובד? כולם חיים על חשבון ההורים כמוך?

אתה מבין למה אתה טיפש ? כי אתה חושב שכל מי שלא כמוך הוא בעצם מסכן שרק מחפש להיות 0 אחוז שומן ולהראות בייספס לחברים.. זה הסיבה שאתה מסכן.. ולא רק אתה אלא כל החברים הוירטואלים שלך..
כנראה שזה אבוד..
בכל מקרה, חבל שאתה לא מכיר אותי.. היית מבין כמה אני לא חי על חשבון ההורים ואיך אני מתנהג כמו בן אדם ולא כמו בחור שגילה שפורום זה לא פנים מול פנים אז הוא מרשה לעצמו לצחוק על כל אחד ולעקוץ אותו כאילו הוא אלוהים..
בכל מקרה, תיהיו בריאים.. אתם צודקים אתם מצחיקים אתם מגניבים ובדיוק בגלל זה כל הפורום אוהב אתכם כל כך..
סיימתי להגיב לילט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ