ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שמעת את האלבום החדש של אינפקטד? (https://israelbody.com/showthread.php?t=7129)

SiX PACK 18-03-07 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
איזה פסיכו??

הם פרוגרסיב והמוזיקה שלהם חרא ברמות שקשה לתאר, אני יודע מה אנשים מחו"ל אומרים..אמרתי כבר שמוכרים הם כן, אבל הם לא בטופ וגם לא יהיו בטופ..אם אני לא טועה הם אפילו לא נכנסו לרשימת 100 הדי ג'יי הגדולים בעולם (וגם אם כן זה היה במקומות האחורנים).

טוב טוב מזה משנה, כאילו שאתה מכיר את "רשימת הדי ג'י הטובה בעולם"...

קיצור הם מוכרים, יודעים מי הם ושומעים אותם זה הכל...

Dino Psaras 18-03-07 23:09

פירסמו אותה במגזין פופולרי לא מזמן.

pohdem 18-03-07 23:12

קיצר.. אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך.. זה שאתה מדבר כאילו אתה איזה מבין גדול זה לא עושה פה רושם על אף אחד ואל תזיין לי בשכל עם כל הדיבורי "מה הקשר להרשים.."
לאט לאט גם ככה זה נהפך מ"הייתה בחו"ל שאתה יודע?" ל"קראתי באיזה פורום של חו"ל" לך תדע לאן זה יגיע עוד אם נחפור טיפה..
לפעמים מוטב לשתוק או רק לדבר רגיל ולא מעבר למה שאתה..

לא יכול לסבול אנשים כאלה..

SiX PACK 18-03-07 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
קיצר.. אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך.. זה שאתה מדבר כאילו אתה איזה מבין גדול זה לא עושה פה רושם על אף אחד ואל תזיין לי בשכל עם כל הדיבורי "מה הקשר להרשים.."
לאט לאט גם ככה זה נהפך מ"הייתה בחו"ל שאתה יודע?" ל"קראתי באיזה פורום של חו"ל" לך תדע לאן זה יגיע עוד אם נחפור טיפה..

תכלס גם אני לא מת עליו אבל מזה הגישה הפלצנית הזאת..?

pohdem 18-03-07 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
תכלס גם אני לא מת עליו אבל מזה הגישה הפלצנית הזאת..?

שום גישה פלצנית.. אני פשוט לא סובל את האנשים האלה שתמיד חייבים לשחק אותה הכי מבינים בכל דבר..

SiX PACK 18-03-07 23:18

הוא בטח מגיב לך איזה משהו אינטלקטואלי עכשיו..

לוקח לו שעה להגיב... :closedeyes:

Dino Psaras 18-03-07 23:22

ציטוט:

מי משחק אותה מבין יא פידרס.

אני "משחק אותה מבין", אבל אני זה מי שיש לו פה 550 ג'יגה טראנס וציוד די ג'יי יקר מאוד, אני (יותר נכון אבא שלי) לא גולש בפורומים של ילדים קטנים שרושמים Infected!!!111111, מאיפה שאני מוריד את הטראנסים אתה היית רק מת להגיע לשם, תודה לאל נפלתי על מקום שיש שם את האנשים עם האוספי טראנס הכי גדולים בעולם ויש שם הבים שצריך לפחות 300 ג'יגה בשביל להכנס לשיתופי קבצים איתם.

אני לא בא לשחק אותה, מה שאני בא לומר זה שאני לא מדבר סתם וזכותי המלאה להגיד את דעתי על אינפקטד משרום, אל תבוא בגישה הפלצנית שלך יא חתיכת ילד מסכן.

אז את תזיין לי תשכל כי לי אין טעם לעשות פה שום רושם בקטע של הטראנס על אף אחד, יש לי את דעתי ואהת מוזמן לא להסכים איתה, אבל יא חתיכת גולם אתה זה מי שבא פה בגישה פלצנית ומנשאת.

בואנה סיקס פאק מה אתה קשור בנאדם? אתה לא אוהב את הגישה שלי? ברוך השם אני מסתדר פה עם רוב הפורום כמו שצריך, מי שמכבד אותי אני יכבד אותי פי 1000 חזרה, מי שיזלזל יקבל זילזול פי 1000 חזרה, שלושתרבעי מהפורום לא מתים עליך בלשון המעטה, אל תתן לי להכנס איתך לעוד ויכוח, אתה לא יודע מה היה ביני לבין פודם אז בבקשה.\

האידיוט הזה ידוע בגישה הפלצנית שלו ובזה שהוא נראה כמו זין ועדיין דופק פוזה למצלמה שהילד כאפות של המקיף שלי היה מתבייש להצטלם בה..זה לא קשור אבל הייתי חייב, פודם אתה נראה כמו זין תפרוש יא פידריל בלאט..

חמור אני שאני מתווכח עם אנשים וירטואלים על זיוני שכל שלהם, שכל זה לא כוס אנשים חייבים להבין (ומה עשיתי עכשיו אם לא לזיין ת'שכל, אבל זיינתי וירטואלית את פודם הורדרד שדומה למנוש שרוף..איזו גאווה גדולה)..

SiX PACK 18-03-07 23:27

חחחחחח אמרתי לך, תשובה ארווווככהההה.......

בכל אופן אני נכנסתי לעניין כשאמרת שאינפקטד לא ממש מוכרים.

אתה זה שרב עם אנשים וירטואלים אם אתה לא שם לב, בנוסף מציע להם להפגש איתך ואחרי זה משתפן...

Dino Psaras 18-03-07 23:28

אני לא רוצה להכנס למריבה הזו שוב, אבל אתה יודע איפה אני נמצא..אני לא השתפנתי, פשוט אין לי זין לדרעק כמוך.

SiX PACK 18-03-07 23:30

ציטוט:

אני לא רוצה להכנס למריבה הזו שוב, אבל אתה יודע איפה אני נמצא..אני לא השתפנתי, פשוט אין לי זין לדרעק כמוך.

אני הפסקתי להכנס למריבות אם לא שמת לב, במיוחד איתך...

Dino Psaras 18-03-07 23:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני הפסקתי להכנס למריבות אם לא שמת לב, במיוחד איתך...

אז בשביל מה היית חייב לדחוף את האף שלך כאן? לי לא זכור שהתערבתי לך באישהוא נושא, תסתכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים..

pohdem 18-03-07 23:35

1. תשמע ילדון.. קודם כל את הקללות ברוסית שלך תשמור לאלה שמדברים רוסית.. שלפחות יצא מיזה משהו.
2. נו אז מה? לי יש 69148385 ג'יגה טראס הבי שמבי בלאגניישן במחשב ובאוטו מערכת די יקרה שקנינו אני ואחי.. אז מה? זה הופך אותי למבין? (אבל קודם כל שבאמת יהיה לי את כל זה.. אהמ אהמ..)
רוצה דוגמא טובה? לי היה פעם אוסף די גדול של מוזיקת ראפ ואני מודה שלא הייתי כזה מבין. לאחי היה אוסף בכלל גדול של מוזיקת מזרחים והוא היה מהמשתפים הכבדים ואני לא חושב שהוא היה כזה פרופסור למזרחית.. וזה ממש לא משנה על איזה מוזיקה מדובר.
3. חפרנו עוד טיפה והופ? זה בכלל אבא שגולש? ושוב, אם בכלל.
4. אני ממש לא פלצן, פשוט אומר את האמת.
5. ביקשתי פעם, אני אבקש שוב למרות שאני לא הולך ליראות איזו שהי הענות לבקשה.. אפשר תמונה עדכנית שלך אולי? ככה סתם כדי לדעת אם זה באמת בראד פיט שאיתו אני מדבר..
ובקשר למראה שלי? אני ממש לא הולך להשתחצן ולהגיד שיש לי ימבה בחורות ואני עושה 5 ביום, כי אם הייתי הכי חתיך לא הייתי כזה כי זה לא אני אבל.. באמת שאני לא מקנא באחרים כי המצב שלי לא רע.

Dino Psaras 18-03-07 23:43

עדכנית אין אבל יש תמונות מתחילת כיתה י' שזה לפני שנה וחצי

SiX PACK 18-03-07 23:43

ציטוט:

1. תשמע ילדון.. קודם כל את הקללות ברוסית שלך תשמור לאלה שמדברים רוסית.. שלפחות יצא מיזה משהו.
2. נו אז מה? לי יש 69148385 ג'יגה טראס הבי שמבי בלאגניישן במחשב ובאוטו מערכת די יקרה שקנינו אני ואחי.. אז מה? זה הופך אותי למבין? (אבל קודם כל שבאמת יהיה לי את כל זה.. אהמ אהמ..)
רוצה דוגמא טובה? לי היה פעם אוסף די גדול של מוזיקת ראפ ואני מודה שלא הייתי כזה מבין. לאחי היה אוסף בכלל גדול של מוזיקת מזרחים והוא היה מהמשתפים הכבדים ואני לא חושב שהוא היה כזה פרופסור למזרחית.. וזה ממש לא משנה על איזה מוזיקה מדובר.
3. חפרנו עוד טיפה והופ? זה בכלל אבא שגולש? ושוב, אם בכלל.
4. אני ממש לא פלצן, פשוט אומר את האמת.
5. ביקשתי פעם, אני אבקש שוב למרות שאני לא הולך ליראות איזו שהי הענות לבקשה.. אפשר תמונה עדכנית שלך אולי? ככה סתם כדי לדעת אם זה באמת בראד פיט שאיתו אני מדבר..
ובקשר למראה שלי? אני ממש לא הולך להשתחצן ולהגיד שיש לי ימבה בחורות ואני עושה 5 ביום, כי אם הייתי הכי חתיך לא הייתי כזה כי זה לא אני אבל.. באמת שאני לא מקנא באחרים כי המצב שלי לא רע.

עצם זה שאתה מתגונן ומנסה להסביר את עצמך בקשר למראה החיצוני שלך זה מראה על חוסר בטחון.

הנה תמונה של רקובה:

מתן18 18-03-07 23:44

חבר'ה חבר'ה לא לריב...בהחלט הוכחתם לכולנו(ובעיקר לעצמכם) שאתם תותחי על..אחד תואר שני בטראנס..השני מזיין בערמות..וואלק יופי.

Dino Psaras 18-03-07 23:44

ויהיו עוד תמונות בעוד חודשיים כשאני יסיים את החיטוב.

SiX PACK 18-03-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
חבר'ה חבר'ה לא לריב...בהחלט הוכחתם לכולנו(ובעיקר לעצמכם) שאתם תותחי על..אחד תואר שני בטראנס..השני מזיין בערמות..וואלק יופי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dino Psaras 18-03-07 23:45

ציטוט:

סיקס פאק, פה אני נראה כמו שאני, אז יצאה תמונה מכוערת מלפני שנה וחצי, מה אתה חוגג עליה יא מסכן???

SiX PACK 18-03-07 23:47

ציטוט:

סיקס פאק, פה אני נראה כמו שאני, אז יצאה תמונה מכוערת מלפני שנה וחצי, מה אתה חוגג עליה??

XDDDDDDDD :diractor: :cry_1: :clap: http://www.smileyhut.com/laughing/hysterical.gif :8: :wiggle: :wacko:

Dino Psaras 18-03-07 23:48

וואלק מה מצחיק? אני נראה פי 100 טוב יותר מהפרצוף תחת (תרתי משמע) שלך.

SiX PACK 18-03-07 23:49

טובבבב..... אוקיי.... בוא לא נמשיך לריב... חחחחחחחחחחח......

Dino Psaras 18-03-07 23:52

חח סיקס פאק:

http://dieoff.org/ass.gif

SiX PACK 18-03-07 23:52

ציטוט:

חח סיקס פאק:

http://dieoff.org/ass.gif

חחחחח ענק..!

Dino Psaras 18-03-07 23:53

גדול..:wiggle:

pohdem 18-03-07 23:53

טוב אז בראד פיט אתה לא וגם דודי בלסר לא.. ובוא נגיד שהופתעתי אני לא. ועכשיו תוסיף לזה עוד שנה וחצי והשם שישמור.

לסיקס פאק, האמת שאתה טועה.. המיתוס הזה של מתגונן ומסביר וכל זה, הוא ממש לא נכון.
תחשוב לרגע, לרשום ש"כן, האמת שאני לא ניראה כזה טוב ואף אחת לא שמה עלי" זו לא ממש הדרך להפגין ביטחון עצמי..
אז עם כל הכבוד, ויש כבוד, אל תנתח אותי.

Dino Psaras 18-03-07 23:53

xcx

Dino Psaras 18-03-07 23:54

בראד פיט אני לא, אבל נראה טובבבב אני כן. :jockey:

SiX PACK 18-03-07 23:57

רקובה אתה מכוער מזה התמונה הזאת..? ומי זה הקוף חלל המושפע בצד שמאל..?

נ.ב תקטין תתמונה...

pohdem 19-03-07 00:00

ולסיכום הפוסט:
"יש לך יופי איטלקי, אתה דומה לפיצה" <- רוקבו'ש, להפנים.. ומהר.. "שים Face It"

לילה טוב.

Dino Psaras 19-03-07 00:00

אין שום ספק שאני מכוער, הפרצוף תחת שלך פשוט מסנוור אותי..

הנה עוד אחת, איזה מכוער אני יאמה מיה:

SiX PACK 19-03-07 00:03

מי אתה מבינהם? אם אתה הימני המצב שלך עגום...

תגיד אתה בדיכי שאתה ככה מוריד את עצמך אני לא מבין..?

Dino Psaras 19-03-07 00:03

והנה עוד אחת עם פוזה של בודיבילדרים חח:

מתן18 19-03-07 00:06

ציטוט:

אין שום ספק שאני מכוער, הפרצוף תחת שלך פשוט מסנוור אותי..

הנה עוד אחת, איזה מכוער אני יאמה מיה:

האמת אתה לא מכוער

אבל מי זה הפרצוף תחת הזה מימין?:whistle:

Dino Psaras 19-03-07 00:06

חח זה אני עם חצ'קונים מה הבעיה בלאט??!

מתן18 19-03-07 00:11

ציטוט:

חח זה אני עם חצ'קונים מה הבעיה בלאט??!

גבר,אל תעלב אבל אתה לא נראה משהו,אז זה ממש לא צעד נבון לפרסם תמונות ש'ך..:1eye:

אגב גם המונה הזאת עם החברה המכוערת הזאת שלך לא מוסיפה לך קרדיט:whistle:

Dino Psaras 19-03-07 00:13

ציטוט:

מתן16, לא רק שאני לא נראה משהו, אני נראה מדהים.

שלח לי תמונות שלך שאני יראה כמה חתיך אתה? :jockey:

מתן18 19-03-07 00:14

ציטוט:

מתן16, לא רק שאני לא נראה משהו, אני נראה מדהים.

שלח לי תמונות שלך שאני יראה כמה חתיך אתה? :jockey:

אני אמרתי שאני חתיך? לא! אני אמרתי שיש לי ידידות שאתה יכול רק לחלום עליהן? כן!

אז עכשיו תחשוב לבד איך אני נראה..

Dino Psaras 19-03-07 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אני אמרתי שאני חתיך? לא! אני אמרתי שיש לי ידידות שאתה יכול רק לחלום עליהן? כן!

אז עכשיו תחשוב לבד איך אני נראה..

שמע גבר..אני לא יעלה לפה תמונות של ידידות שלי כי זה אסור מבחינת חוק וגם הם לא מסכימות לי, זה האייסי שלי 219477180..אם אתה רוצה קצת תמונות של בחורות יפות אתה מוזמן.

וזה שיש לך ידידות יפות מעניין לי ת'ביצה השמאלית, ועדיין אני מאחל לך להנות איתן. :jockey:

מתן18 19-03-07 00:18

ציטוט:

שמע גבר..אני לא יעלה לפה תמונות של ידידות שלי כי זה אסור מבחינת חוק וגם הם לא מסכימות לי, זה האייסי שלי 219477180..אם אתה רוצה קצת תמונות של בחורות יפות אתה מוזמן.

וזה שיש לך ידידות יפות מעניין לי ת'ביצה השמאלית, ועדיין אני מאחל לך להנות איתן. :jockey:

יפה מאוד חמודי,אבל ראיתי כבר איזה ידידות יש לך מהתמונות ששמת פה.

Dino Psaras 19-03-07 00:19

זאת המורה שלי לכלכה יא דיסלקט..זה היה אחד השיעורים מצחיקים עם התמונה.

קיצר חתיכון, תהנה לך עם הפצצות שלך..:sad:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ