ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפשר כבר להריח את המלחמה באוויר (https://israelbody.com/showthread.php?t=8889)

Mazoz3 28-04-07 18:42

זה הרי ברור שתהיה מלחמה בקרוב.. זה ידוע לכולם.. .השאלה היא האם אנחנו נהיה מספיק אמיצים בכדי לעשות את הצעד הראשון ולהפציץ את הקופיף מאיראן עכשיו, או שנחכה ונצטרך לקבל את איומי האטום שלו....... צריך רוה"מ ימני בכנסת שיהיה לו ביצים ושלא יהיה מסריח וסמרטוט כמו אולמרט, בגלל הגישה שלו הפסדנו בלבנון.

Night_Wolf 28-04-07 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
זה הרי ברור שתהיה מלחמה בקרוב.. זה ידוע לכולם.. .השאלה היא האם אנחנו נהיה מספיק אמיצים בכדי לעשות את הצעד הראשון ולהפציץ את הקופיף מאיראן עכשיו, או שנחכה ונצטרך לקבל את איומי האטום שלו....... צריך רוה"מ ימני בכנסת שיהיה לו ביצים ושלא יהיה מסריח וסמרטוט כמו אולמרט, בגלל הגישה שלו הפסדנו בלבנון.

תרשה לי לתקן אותך ידידי :wiggle:
אנחנו נחכה לא לקבל את איומי האטום של איראן ישראל לא תעשה שום דבר ולא תזיז את התחת שלה לשום מקום כל עוד אולמרט הפחדן הזה העלוב הזה המושתן הזה!!!!! בשלטון פחדן קוקסינל טפו שיקבל סרטן אמן! וימות!
הזבל הזה יחכה שאנחנו נקבל אטום שיהיה מלא הרוגים ופצועים שחצי ארץ תהרס ואז הוא יחליט להקים
"ועדה" ששמה יתאספו כל הלוזרים בממשלה וכל הפחדנים למיניהם ויחליטו אם להפציץ בחזרה בעוד 20 שנה אולמרט הזה פחדן מסריח ונימאס לי כבר לראות פוסטים עליו:disgust:

SuzukiR 28-04-07 20:51

דוגרי רק שתידעו
אין שוק חופשי במדינה
המדינה מנוהלות על ידי 20 משפחות שניקראות העשירון העליון והם בתחאכלס מכתיבות מה שהול ך בתוך המדינה שלנו 90אחוז מהכנסת מושחטים
כל מוסודות המדינה השמאל שולט בהם
התיקשורת
משרד החינוך ביטוח לאומי
בית המשפט
הכל מושחט על ידי העשירון העליון שלא מאפשרים שוק חופשי
ועל ידי השמאל שהורס את המדינה מבפנים
לא רחוק היום שבו יהודי יאלץ להרוג יהודי לא רחוק

אנחנו חיים כיום בדיקטאטורה שמאלנית נ
העם כבר כל כך מפוצל
שמאלנים ימניים עשירים ושאר העם

המצב של המדינה בקאנטים ממש בקאנטים אנחנו באמת במצב גרוע מאוד

Jones 28-04-07 21:41

המלחמה--------->נשמע מפחיד.

Nareznoy 28-04-07 23:40

ראיתי אתמול תוכנית בערוץ המדע על פצצות מימן ותהליך התפתחותן, זה דבר פשוט הרסני

סוליקו 28-04-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
שום הפצצה גרעינית לא תהיה כי מדינה מוסלמית לא יכולה להרשות לעצמה להשמיד את ירושלים.

תלוי בזיזה אתה מדבר ! פצצה גרענית זה לא אומר שהיא צריכה להיות ענקית שתשמיד את כל מזרח התיכון ! היום כבר מסדרים את זה שתהיה פיצוץ בגודל של עיר חיפה לא יותר ! טכנולוגיה מתקדמת -מה לעשות

אפשר להביא אחד בדרום ולמחוק הכל -ואחד בצפון ולמחוק הכל וכל מי שבמרכז מקבל סרטן !
ואז מה נשאר ??

ran7 28-04-07 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
תלוי בזיזה אתה מדבר ! פצצה גרענית זה לא אומר שהיא צריכה להיות ענקית שתשמיד את כל מזרח התיכון ! היום כבר מסדרים את זה שתהיה פיצוץ בגודל של עיר חיפה לא יותר ! טכנולוגיה מתקדמת -מה לעשות

אפשר להביא אחד בדרום ולמחוק הכל -ואחד בצפון ולמחוק הכל וכל מי שבמרכז מקבל סרטן !
ואז מה נשאר ??

:):):):) הרגתה אותי
ומי שבמרכז מקבל סרטן :):):):)....

Nareznoy 28-04-07 23:58

יש איזה מזל שאני במרכז

SiX PACK 29-04-07 00:12

מצב קשה עד קשה מאוד, ואין מי שיטפל בו...

למה אין לנו ראש ממשלה עם ביצים.....?

Ilan-V 29-04-07 00:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

פגם גנטי אחי =/

Antonator1 29-04-07 00:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

קראת את הבדיחה שלי?

Der Metzgermeister 29-04-07 08:02

הפצצת מימן של הרוסים היית כ"כ חזקה שההדף שלה עשה 3 סיבובים סביב כדור הארץ, ואת הפטריה ראו במרחק של יותר מ1000 ק"מ.

בכל מקרה אם תהייה מלחמה גדולה וכוללת אני אלך קרבי, חח למרות שכל האנשים שקרובים אלי מתנגדים משום מה...

BIGROY 29-04-07 08:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
עוד דבר אין מה לעשות המלחמה הזאת לא תהיה האחרונה לצערי היא הכרחית

ולצערי יהיו עוד כמה מלחמות כמה קשות אבל אני מאמין שניתגבר על כולם ובסוף ישראל תהיה אמפריה

מהפה שלךך לאלוהים .

הלוואי .

iNFace 29-04-07 09:19

חבר'ה, למי שדיבר על פצצת הצאר,
קחו סרטון של הניסוי שלה.
http://video.google.com/videoplay?do...93742348211186

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ