![]() |
עוד תמונה
|
פששש יפה יפה , רגל גדולה וחטובה..
|
וואו רגל מעולה, אלון!
|
רגל מטורפת יא תותח
|
איזה רגל..
|
אחלה של רגל .חזק ביותר בחור .
|
רגל יפה
|
ציטוט:
|
תודה !
כן גם אני אהבתי את התמונה הזאת, הרגל יצאה שם ממש גדולה.. יותר ממה שהיא במציאות אפילו... תודה אנשים ! |
אהבתי...
|
חתיכת רגל... סחטיין
מה אתה מזריק? :) |
ציטוט:
וואו... איזה רגל ענקית הבטן שלך יצאה מזה חזקה |
omri , לא ראיתי מצב שהבטן של sixpack לא יצאה בן החזקות
|
ציטוט:
|
פיי אלון הרגל ממש לא פרייארית לעומת הפלג גוף עליון, נראת מעולה.
סתכלו איזה אמה אכזרת יצאה לו : O |
אני חייב להגיד שיש לו גוף ממש מדהים וכל הכבוד על ההשקעה, אבל אל תגזימו, חוץ מהרגליים שלו שהם מרשימות אם הייתי יודע שזה קצב התקדמות מטורף של 4 שנים שגורם לאנשים להיכנס להיסטריה לא הייתי ניכנס לתחום פיתוח גוף כי בשביל גוף מכובד הייתי צריך להשקיע 25 שנים.
מה שאני אומר, בתור בנאדם שמשקיע מהחיים שלו 4 שנים בתחום הייתי מצפה ליותר. (אני לא בא לבקר אותך אלא את אנשי הפורום שיוצאים במהומות פה בגלל כמה תמונות שלך ולדעתי לא בצדק) אבל עדיין הגוף שלך זה גוף המטרה שלי, ואני מאד מכבד את ההשקעה שלך |
ציטוט:
ציטוט:
|
בואנה אחי ממש הבאת שיפור מאז הסרטון שהיתה מעלה איזה 3 קילו פה קילו שם ממשש גדלת!
|
בונא מה אתם מזיינים בשכל ?!
אני רוצה לראות אותכם לאחר 4 שנים מגיעים לכאלו תוצאות . בהחלט המטרה שלי . |
ציטוט:
רוב האנשים לא יגיעו לכזה גוף גם אם יתאמנו מהיום עד היום שישימו עליהם עפר ויקראו קדיש. במחשבה של מתאמן צעיר (חודש, חודשיים, שנה, שנתיים - כל זה תחת מתאמן צעיר) השינויים המדהימים שעושים בהתחלה ימשיכו בקו לינארי, אבל האמת היא ש3 קילו בשנה למתאמן ותיק וטבעי זה הרבה מאד (מאד). בתור אחד שמכיר מאות מתאמנים והרבה הרבה יותר ותיק ממך בתחום... אפשר לספור את האנשים ברמה הזו בגיל הזה על יד אחת (כאשר מדובר על מתאמנים טבעיים שאינם מתחרים, וגם בתחרות הוא יכול לעמוד פה מול כל אחד בקטגורייה שלו). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ