![]() |
ציטוט:
|
לא מימשת ולא נעליים..
עם כל הכבוד אליך ויש כבוד..אתה יודע כמה קשה לממש תפוטנציאל רוב המשתמשים בעולם לא מימשו את הפוטנציאל..תתאמן עוד 3 שנים בכזאת השקעה..ותדבר על מימוש פוטנציאל.. אי אפשר לממש פוטנציאל כשאתה כל החיים על אחוז שומן נמוך גם כשאתה עושה מאסה.. כי מעולם לא התפרעת ועשית מאסה מלוכלכת עלית לאט ונקי שזה בסדר גמור.. אבל ככה אתה רחוק מלממש את הפוטנציאל.. |
ציטוט:
אם יש לו בטן וזה הצד החדק שלו אז למה שלא יצלם זה כמו שיהיה למישהוא יד חזקה והוא יצלם אתה כל הזמן, אין בזה שום בעיה, ואיפה פורום של מפרגנים , חחחחחחחחחחחחח הגיע הזמן כאילו הוא הולך להיתחתן |
ניראה מעולה אח'שלי..
מה היקף יד?. גובה?. מסקרן אותי. |
שחיף,אתה צריך לאכול אתה אולי 8% על מסת שריר אפסית,בהצלחה בהשך
|
ציטוט:
לנושא: הגוף הכי יפה באתר..........!!!!;) |
ציטוט:
|
כולנו בסופו של דבר מבלים לא מעט זמן מול המראה (אני מאמין) אבל יש משהו בעריכה (לא שהיא רעה) ובאופן שבו הוא מציג את עצמו ומתנסח לפעמים, שום דבר אישי וכל אחד ודעתו, אבל אני חושב שזה מעט מוגזם. בלי קשר לתוצאות שהן חיוביות באופן קיצוני.
עריכה: כמובן שאני לא מכיר אותו באופן אישי ורוב האנשים מתנהגים באופן שונה מול מסך ומול בנאדם ככה שאי אפשר לדעת. |
ציטוט:
בכללי - תותח עלל:jockey: |
היי six אני מצער אם אני מעלה את הפוסט הזה אחרי שנה בערך אבל רציתי להגיד לך שיש לך גוף מדהים (בלשון המעטה).
ראשית רציתי לשאול אותך מספר שאלות האם אתה עדיין מתאמן? למה אתה שנה לא מעדכן כבר? יש לך פשוט גוף מדהים,האם עשית את השיטה של גיל גרנות?? (כי גם אני שוקל ללכת לפגישות יעוץ,האם אתה ממליץ על גיל??) |
ציטוט:
למה להקפיץ!?!@#?!@?#!@?#!@?#?!@#?!@#? הוא גר בגרמניה |
ציטוט:
מה הוא עושה שם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל למה דווקא בגרמניה יש לו שם קריירה או משהו?? |
אם כבר הקפיצו. באמת לאן הוא נעלם?
ציטוט:
|
הוא עדיין מתאמן בכלל?
|
קטלני
|
גוף מטרה, הגוף המושלם בתאכלס
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ