![]() |
ציטוט:
מאסיבי הוא לא... המסה היחסית שלו לגודל שלו קטנה מאוד... |
חאלס יש לו אישיות של מרקר וורוד ואפשר לחשוב מי כבר מעריץ אותו ילדות בגיל 7-15 מה נסגר איתכם
|
בוא נגיד ככה:
ההיקף יד שלו זה 44,אחד שיודע. קראו לו שחיף קראו לו מה שאתם רוצים,מה אתם בזבזים את הזמן שלכם בכלל להגיב על אנשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה הוא לא מרשים אותי בשיט וכמו שציינתה בתוכנית כושר שלו שהוא עושה אימון ל 4 לילדודס האלה די מצחיק חחחחחח אני יתן לו אימון אישי ניראה אם הוא ישרוד:1eye: |
מה שאני אוהב, זה שכל פעם שפותחים דיון שקשור במייקל לואיס או בשוקס, יש 100 תגובות+. וזה אותן 5 תגובות שחוזרות על עצמן מאנשים שונים.
|
מה שמעצבן אותי שדווקא החרא הזה מייצג את דוגמן השרירים הישראלי
|
ציטוט:
שיביאו את GODLIKE גולדשטיין מקנדה שיראה לו מזה שרירים באמת!:sbb3: |
נראה לי אני היחיד פה שפשוט אין לי דבר רע נגדו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Clapton is god |
זהו בידיוק!!!
כולם חושבים שמיקל לואיס על סטרואידים בכלל ברחוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח יש לו מאסה מכובדת לגובה שלו בשביל דוגמן (הוא כמעט 2 מטר נדמה לי) אבל הוא פשוט חרא זה מה שחשוב גם הוא נותן השראה חרא לנוער היום |
יש לו גוף בנזונה אתם סתם מזלזלים בו יש לו יד 40 לפחות..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי 37 על 164 ואני רק מתחיל ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא לא 2 מטר
הוא מטר 90 פחות או יותר ואתם באמת לא מכירים אותו - אז אתם לא יכולים למדוד את טיבו |
ציטוט:
חחחחחחחחח אגב כל הגבוהים שחיפים , ונראה לי יש לו יד לכיוון 40 עכשיו או שזה זוויות צילום מעפנות וכו' תבינו אין מה לרדת על הגוף של הבן אדם , רוצה גוף של דוגמן תחתונים? בהצלחה לו רק הבעיהי שהוא משתמט , שהוא מאנייק , שהוא חש את עצמו ,ושהוא עשה את התוכנית אימונים המעפנה שלו באיזה אתר וידיאו עם המשפט המפורסם שלו ע אבקות החלבון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ