![]() |
רסמי צריך לחרוש בלשון כדי להוציא 90+...
אני בכיתת אקדמיה - רק 4 עברו. אנחנו כמעט 30 תלמידים בכיתה. הציון הכי נמוך 10. זה היה המתכונת הראשונה. היום הייתה השניה - והיא הייתה באותה רמה - סביר להניח שיהיה אותו כמות של נכשלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
התחפרנת?!?!?! אני אומר לך, היסטוריה זה המקצוע הכי מזד.. שיש... שונא את המקצוע הזה!! וכל כך הרבה צריך לשבת וללמוד פרטים ודברים!!! אם אתה אוהב כאלה מקצועות, תמשיך לחרוש :):) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא אשקר לך, אין לי סיבה, אני באתי לכל השיעורים! עשיתי את רוב השיעורי בית שישבתי עליהם רבע שעה מקסימום!, ולא פתרתי אפילו שני מבחנים!... ולא למדתי למבחנים.. אז אם אתה קורא לזה חרשנות זו בעיה שלך... |
חחח חמוד אני לא אוהב היסטוריה, הציון האחרון שלי היה 37 בהיסטוריה, אני ממש גרוע בכל המקצועות המלל כי אלו מקצועות שבהם רק צריך לחרוש - זה בכלל לא דורש שום דבר חוץ מחרישה.
באנגלית יש לי מגן 95 ובמתמטיקה מגן 100 - ואני תלמיד חרא בכל המקצועות האחרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחח אומניים = זבל!!! וכן, למגן בהיסטוריה חרשתי... אני מוכן להתוודות, יום שלם לפני, 24 שעות חרשתי ! והגישו אותי על 100 :):):) חחחחחח |
ציטוט:
חחח כמו שצריך =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה חושב ככה... בלי לשקר לך, הוצאתי 99 ולמדתי למבחן הזה חצי שעה... |
פי יא איזה חרישה הבאת זאטוצה! איפה אתה מוצא זמן לזה בכלל???
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחח כמו חבר שלי, למד שבועיים לפני חרש בלי סוף וצחק עליי שאני לומד רק ביום האחרון, הוא הוציא במגן 55 והגישו אותו על 75... אני הוצאתי 91 והגישו אותי על 100 :wiggle: :wiggle: :wiggle: :wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחח... כשלמדתי להיסטוריה, זה היה יום לפני, למדתי 24 שעות, וכל ההפסקות שלי היו של אוכל... חחחחח... |
ציטוט:
|
מושפאון אמן תמות. אני שונא אנשים כמוך ככה שלא לומדים ומצליחים. אני צריך לקרוע תתחת בשביל ה70-80 ואתה מקבל 90+ בלי מאמץ..
|
ציטוט:
חחח תחזק את האמות חח :closedeyes: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ