![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קיצר לרחב גבי 2 תרגילים של 4 סטים ו8-10 חזרות לכל תרגיל
זה מספיק ? |
דווקא יש שם אחלה תיאטרון בשם "גלובוס" אם אני לא טועה...
|
בנד אובר רוז + מטח
|
מישהו מוכן להסביר לי מה רע בפרפר במכונה?
|
גם לי :x הייתי עושה אותו הרבה מאוד אחד הדברים שבידדו את החזה שלי הכי טוב הייתי עושה עם זה דרופסטים אחרי כל הבנץ' והמקבילים במכון הישן בחדש אין את המכונה..........
|
טי באר Rulezzz!
ומתח גם טוב. גם חתירה בפולי עליון. |
עשיתי אתמול bent over rows זה תרגיל טוב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה אותו, אני לא יכול לעשות אותו בשכיבה כי המוט נתקע במוט כזה של הספה - איזה זין! לא נורא אני יעשה אותו חופשי
דרך אגב קניתי סוף סוף רצועות נמאס לי שמחליקות לי המשקולות חח |
התרגיל הכי טוב לגב הוא מתח. אין ויכוח. בשנות ה-50 ולפני לא היו כל המכשירים שיש היום כמו הפולי וכדומה, הבודיבלדירים עשו מתח,מתח ומתח כל יום. התוצאות שקיבלו ללא ספק היו מספקות כל אחד כאן.
התרגיל השני המועדף של בודיבילדרים מאותה תקופה היה בנט אובר רוז (גב כמה שיותר מקביל לרצפה), כי הוא תרגיל שאפשר היה לעבוד איתו עם משקלים רצינים ביותר, וללא ספק הוא עובד חזק על הגב. לדעתי, אלה התרגילים שצריכים להתמקד בהם. הסיבה לביצוע של התרגילים הללו דווקא, היא העובדה שאת אותם אנשים לא עניין תחום פיתוח הגוף אלא הכוח, והגוף שהתפתח להם הוא בגדר "תופעת לוואי". סתם לידע כללי, הם לא עבדו כמעט על חזה ישירות כי לא עניין אותם תרגילים שעושים בשכיבה, כיוון שזה לא פרקטי לחיי היום יום, ואם הם כבר עבדו על חזה אז זה היה פולאובר. |
מישהו יכול להביא לינק למסור?
עד עכשיו חשבתי שבנט אובר רווז זה מסור בעצם. והתברר לי שלא כשבדקתי בexrx. תודה מראש. |
היום פעם ראשונה ניסיתי מסור. לא אוהב את התרגיל הזה, במיוחד בהשוואה ל-Bent Over Rows ולעליות מתח. מעדיף כבר לעשות חתירה במכונה למרות שאני לא בעד מכונות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מסור?:huh: ואם זה מסור אז אפשר לינק ל Bent Over Row? :blush: |
ציטוט:
כשאתה מבצע את התרגיל תקפיד על גב ישר, כמה שיותר מקביל לרצפה (אופטימלי 90 מעלות) משיכה מהרצפה עד לגוף מהירה, הורדה מבוקרת ומתונה. |
הביצוע באתר הזה גרוע. שאף אחד לא יעשה כמו בהדגמה שם.
|
זה פנדליי רואוז מה שמדגימים שם.
|
התבלבלתי.
שאני אבין: מסור זה כמו בנט אובר רוז רק עם רגל אחת על ספה ורגל שניה על הרצפה והרמת דאמבל ביד אחת? ובנט-אובר-רו זה לכופף את הרגליים, גוף מקביל לרצפה, והרמת בארבל? |
כן.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ