ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שחברים שלך לא בודיבילדרים ש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=15956)

Antonator1 04-08-07 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
שהם רואים שאתה שרירי\יודעים שאתה מתאמן וישר שואלים"כמה מתח\שכיבות שמיכה אתה עושה
:(כאילו זה מדד המסה והכוח חחח

שהם אומרים "הנה לו יש קוביות והוא אפילו לא מתאמן במכון כמוך רק טבעי מכדורסל,לך אין קוביות למרות שאתה מנופח "כן מפגרים הייתי על איזה 14 אחוז!@#

חחח אני הכי שונא את כל הכדורסלנים\רצי 2000 האלה שמתלהבים שאצלהם זה "טבעי". היה לנו אחד כזה (יותר מאחד, אבל אותו אני זוכר טוב) - 2 מטר גובה, 60 קילו והוא עוד מתלהב עליי. כשהוא הוריד חולצה בזמן משחקי כדורסל הוא נראה כאילו שהוא הרגע ברח מבוכנוולד, אבל מה - בגלל שיש לו קוביות אז יש לו "שרירים טבעי".

עוד יותר אני שונא את אלה שמזיינים את השכל "כמה שיותר טבעי - יותר טוב\כל מה שלא טבעי רק מזיק" כשהם בעצמם לא יודעים בכלל מה זה טבעי ומה זה לא. מי לעזאזל הפך את כולם למבינים פתאום?!

slim shady 04-08-07 16:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
חחח אני הכי שונא את כל הכדורסלנים\רצי 2000 האלה שמתלהבים שאצלהם זה "טבעי". היה לנו אחד כזה (יותר מאחד, אבל אותו אני זוכר טוב) - 2 מטר גובה, 60 קילו והוא עוד מתלהב עליי. כשהוא הוריד חולצה בזמן משחקי כדורסל הוא נראה כאילו שהוא הרגע ברח מבוכנוולד, אבל מה - בגלל שיש לו קוביות אז יש לו "שרירים טבעי".

עוד יותר אני שונא את אלה שמזיינים את השכל "כמה שיותר טבעי - יותר טוב\כל מה שלא טבעי רק מזיק" כשהם בעצמם לא יודעים בכלל מה זה טבעי ומה זה לא. מי לעזאזל הפך את כולם למבינים פתאום?!

יותר מזה... מה זה לעזאזל טבעי????????????????????????? בונה אנשים דפוקים ברמות... אני יודע שהמצב פה קטסטרופה שכולם חושבים שחיטוב זה הכי טוב גי מאסה זה ניפוח וכדי לעשות חיטוב צריך לעשות הרבה חזרות כל יום והתזונה זה בכלל לא אישיו... נראה לי המצב אצלכם גרוע יותר..

Bullet 04-08-07 16:48

הדבר הכי מעצבן, זה שחושבים שאם למישהו יש קוביות-יש לו שרירי בטן גדולים וחזקים.
כן... אז לפאוורליפטרים מפותח בגוף כל שריר, חוץ מהבטן!

alpha 04-08-07 16:58

חחח שהם מתאמנים ולא שומרים על תזונה.

Kachok 04-08-07 17:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
הדבר הכי מעצבן, זה שחושבים שאם למישהו יש קוביות-יש לו שרירי בטן גדולים וחזקים.
כן... אז לפאוורליפטרים מפותח בגוף כל שריר, חוץ מהבטן!

נקודה רגישה?

ThaiB0X 04-08-07 17:04

צריך לפתוח אתר להפרכת מיתוסים נשבע לכם.
נראה לי אני יקח את הג'וב על עצמי. למען חברה תקינה יותר.

Night_Wolf 04-08-07 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
כי כל הברוס לי וכל אלה הקרטיסטים הם סיבולטיים וכי הם שוברים מקלות אז הם חושבים שהם חזקים

הוכחתי כבר לכולם שזה לא נכון כי אני בבית תמיד עובד ועבדתי על העצמות (לבעות בקירות וכל החרא הזה)

שיאוווווווו מה הזכרתה לי אחי יש חבורה של מבוגרים במתנ"ס מושפעים מסריחים באים לך לאימון אם בגדים של קראטה ממש כל החליפה חגורה המעיל הזה הכל!!! זה מעצבן ומטומטם והם חיים בסרט שזה עוזר להם כאילו הם לובשים חליפת דחיקה של פאוורליפטרים חחחחחחחח
וגם אני לא יכול לסבול את כל האלה שרק השתחררו מהצבא באים אם החולצות של היחידה שלהם שרשום שם "פלוגה חרטא ברטה לנצח" וכל הסיסמאות האלה ומתחילים להשויץ "כמה שאתה גדול פה בצבא האימונים שאני הייתי עושה פי 100 מימך זה היה קטן עלי מה שאתה עושה" אז אמרתי לו בבקשה חמוד לחיצת כתפיים יש לך 2 דמבלים שכל דמבל שוקל 40 קילו בוא תהיה בדילול מלחים ותדחק את זה 10 פעמים כי הרי בצבא אתה הייתה הרקולס אז זה בטח "קטן עלייך":dry:

V.G 04-08-07 17:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
צריך לפתוח אתר להפרכת מיתוסים נשבע לכם.
נראה לי אני יקח את הג'וב על עצמי. למען חברה תקינה יותר.

יאללה אני איתך... =]

חחח הכי מצחיק שמשהו רואה אבקת חלבון וישר צועק אל תגע בזה יש בזה סטרואידים!!!
=\

Deja Vu 04-08-07 17:25

הכי מפגרים זה אלה שמפחדים לשתות חלבון כי אולי דחפו לזה סטרואידים

Kachok 04-08-07 17:27

אנשים שבאים אלי,רואים קופסאות ריקות של חלבון וישר "אוי נו,אל תגיד לי שגם אתה..........."

GaL-L 04-08-07 17:32

שאנשים שומעים שאתה מתאמן וישר הבקשה הראשונה שלהם היא שתראה להם קוביות בבטן ואם אין לך קוביות אז הם אומרים: '' מה שווים כל האימונים האלו בלי קוביות בבטן , כל הזמן הזה שאתה מתאמן ואין לך קוביות '' ואני כזה : '' תעזבו אותי אני במאסה ''

Bullet 04-08-07 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שיאוווווווו מה הזכרתה לי אחי יש חבורה של מבוגרים במתנ"ס מושפעים מסריחים באים לך לאימון אם בגדים של קראטה ממש כל החליפה חגורה המעיל הזה הכל!!! זה מעצבן ומטומטם והם חיים בסרט שזה עוזר להם כאילו הם לובשים חליפת דחיקה של פאוורליפטרים חחחחחחחח
וגם אני לא יכול לסבול את כל האלה שרק השתחררו מהצבא באים אם החולצות של היחידה שלהם שרשום שם "פלוגה חרטא ברטה לנצח" וכל הסיסמאות האלה ומתחילים להשויץ "כמה שאתה גדול פה בצבא האימונים שאני הייתי עושה פי 100 מימך זה היה קטן עלי מה שאתה עושה" אז אמרתי לו בבקשה חמוד לחיצת כתפיים יש לך 2 דמבלים שכל דמבל שוקל 40 קילו בוא תהיה בדילול מלחים ותדחק את זה 10 פעמים כי הרי בצבא אתה הייתה הרקולס אז זה בטח "קטן עלייך":dry:

המממ למה אתה עושה דילול מלחים?

ThaiB0X 04-08-07 17:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
המממ למה אתה עושה דילול מלחים?

זה לא שם נרדף לייבוש נוזלים ?
למטרות חיטוב

Bullet 04-08-07 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
זה לא שם נרדף לייבוש נוזלים ?
למטרות חיטוב

לא זה לא,
וזה לא מחטב ולא נעליים. רק מגביר את פירוק השריר

Antonator1 04-08-07 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
אנשים שבאים אלי,רואים קופסאות ריקות של חלבון וישר "אוי נו,אל תגיד לי שגם אתה..........."

חחח שמעתי את זה איזה 3000 פעם... הם מסתכלים עליך במבט כזה כאילו שכבת עם גילה קצב...

V.G 04-08-07 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
חחח שמעתי את זה איזה 3000 פעם... הם מסתכלים עליך במבט כזה כאילו שכבת עם גילה קצב...

מי בכלל ירצה לשכב עם גילה קצב?! היא יותר מכוערת אפילו הא'... ראיתי תמונות של א' ולמרות שהיא ממש ממש מכוערת הבנתי למה קצב עשה את זה חיחי אישתו פשוט קוביה מהלכת... היצור הכי רחוק מכוסית שפשוט יכול להתקיים

Deja Vu 04-08-07 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GaL-L
שאנשים שומעים שאתה מתאמן וישר הבקשה הראשונה שלהם היא שתראה להם קוביות בבטן ואם אין לך קוביות אז הם אומרים: '' מה שווים כל האימונים האלו בלי קוביות בבטן , כל הזמן הזה שאתה מתאמן ואין לך קוביות '' ואני כזה : '' תעזבו אותי אני במאסה ''

חחחחח כזה נכון

שריר 04-08-07 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
כשחבר שלך קורא לעצמו Hhhhh בפורומים (לא..הוא לא חבר שלי ואני לא מכיר אותו אישית)

חחחחחחחח

ahtung 04-08-07 20:01

לא סובל תחברים שלי בכל פעם שמתחילים להזכיר לי על החדר כושר הם ממש מטומטמים,כל אחד לא שוקל אפילו 65 קילו,רק המעט שמתאמנים יכולים להבין.
כל אחד ואחד חושב שם שאבקת חלבון זה איזה סטרואידים שזה חומרים אסורים,יש אחד שהוא מתלהב שהיד שלו אולי 30 ס"מ אבל וחטוב ושהשריר שלו טבעי,מה שכן הוא שכח שהוא מקבל ממני כאפה מצלצלת אחרי זה.
יש גם כמה חוכמולגים שכל היום מאמנים את פרק כף היד עם החרטא הזאת ואז מתלהבים שיש להם אחיזה חזקה יותר משלי בפרק כף היד,מה שכן אם הם באים איתי לאימון אחד,הם ישתינו במכנסיים אם ינסו לדחוק 60 קילו מסכנים בבנץ',מניסיון,אולי אפילו עם משקל נמוך יותר המוט פשוט יפול להם לצד השני.
אין זה תמיד יבוא הקנאות הזאת מהצד ,ככל שתהיה יותר טוב ככה האנשים יקנאו בך יותר.

עלוש 04-08-07 20:05

ששולאים אותך אם לקחת פעם כדור אסטרואידים..
"גם אני יכול לקחת כדור אסטרואידים ולהיות גדול ממך בשבוע"
"הכי טוב להתאמן זה בחופשת הקיץ , אתה תתאמן כל יום חזה ובטן למשך חודשיים ויהיה לך אחלה שרירים טבעיים ואחר כך תלך לבריכה או לים תוריד את הגופייה וכל הכוסיות יתחילו איתך"
כשדוד שלך : " בוא בוא ילד תעזור לי בעבודה בבניין תראה לי את השריר שלך תרים את משטח הבלוק "
" אתה עבדת טוב היום לא צריך להתאמן היום " זה קרה היום...
" Xxx יש לו יד גדולה טבעית וחזקה משלך והוא לא הולך למכון זה רק מהעבודה"
ויש לו איזה יד27 :

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ