![]() |
ציטוט:
וטיי בוקס, תודה, אחת הנשים המושלמות... |
בקיצור אי אפשר לבנות "מכונת זמן" , מה שבאתי להגיד.
למרות שניתן לשנות את קצב זרימת הזמן ואולי לעשות "רברס" זה עדיין לא מפר את ההמשכיות אז אולי..) בעצם קצב זרימת הזמן אינו אחיד בכלל. בגלל שהוא מושפע מהכבידה והתרחבות היקום. (מה שגם אומר שהגיל שלו גם לא אחיד כנראה אבל אני לא אכנס לזה כי זה רק היפותזה שלי ואני לא מבין הרבה בנושא) וכמובן יש את פתרון העולמות המקבילים שבכלל מוציא את ההמשכיות מהדיון. |
זמן זה מושג אנושי. תגדיר קודם כל מה זה בכלל (ולא בהגדרה שזה "שניה אחרי שניה").
|
יש בויקיפדיה , "זמן" מן הסתם
יחידת הזמן הקטנה ביותר היא זמן הפלאנק , הזמן שהאור עובר את מרחק הפלאנק אפשר לומר שזה בערך פריימים \ מחזור של התוכנה ופיקסלים של היקום אבל לא בידיוק.. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...90%D7%A0%D7%A7 |
וואלה הולך קדימה כמה שנים טובות לראות מה יצא ממני בפיתוח גוף..ומעבר לזה לראות מי תיתחתן איתי :sbb4:
|
אתה מדבר כבר על מרקם המציאות עצמו, שאגב זמן פלאנק עדיין לא מסביר מה המהות של ההגדרה עצמה. זתומרת רק תיארת את את המרחק הכי קצר שבו האור יכול לעבור לכאורה.
|
הייתי דוחף את רבין לפני שהכדור פוגע בו.
|
וואלה לא הייתי משנה כלום מה שקרה היה צריך לקרות , לדעתי אם תומצא מכונת זמן כל האנושות תיכחד...
|
לא מאמין שיהיה מכונת זמן ליפני שזה יהיה כבר יגיע המשיח
|
היתי חוזר לעבר ולוקח את השירים הכי מפורסמים שבעולם ושר\מנגן אותם...
|
הייתי נוסע בזמן לסין העתיקה ומתבודד במערה עם בודידרמה (באופן עקרוני ? האמא והאבא של שאולין )
או לפחות חוזר בזמן לתקופה של "muscle Beach " של שנות ה90 המוקדמות ; פלקס ווילר,פול דילט ,מייק קריסטיאן שון ריי ....פשוט חלום |
מה מחקת לי את התגובה ארבל?
אני רוצה שיחרבנו לו על הראש, החתימה שלו נטחנת ומעצבנת. ואל תבוא לי בסיפורי רמה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם כל תשנה את הגישה שלך ,אתה לא תדבר אליי כאילו אני חייב לך משהו דבר שני ,מחקתי לך תגובה כי היא הייתה לא במקום . תתמודד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חתימות של בחורות בחוטיני מוצאות את עצמן מהר מאוד מצונזרות, אבל החתימה שלו שבאה על מנת להתגרות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
BAD BOY ,עוד חתימה כזאת ואתה לא כאן , זה פורום פיתוח גוף ,לא פורום הטפה דתית ,אם מישהו ירצה לספוג קצת תורה ,הוא ילך לשיעור בבית כנסת . |
:):):):) :XDemoticon:
|
ציטוט:
אתה צוחק ? בתור מאונן כרוני נפגעתי אישית מהחתימה שלו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ