ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דיון שפתחו על ישראל בBB.com (https://israelbody.com/showthread.php?t=20150)

Elevation 28-09-07 04:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
אני dark side 89, והאנגלית שלי ממש חרא חח

וואי, אל תגיב אחי. ת'עושה פאדיחות.

Dino Psaras 28-09-07 04:55

למה?

תעבור על הדיון קצת..

מה זה משנה הרמה של האנגלית שלי? העיקר שמבינים אותי ואני מציג את הדעות שלי (אם כי אני לא מצליח ויכול לבטא את עצמי בצורה טובה וברורה בחלק מהמקרים) חח.

arbel2 28-09-07 05:01

כבוד לגבריאל על התגובה הנפלאה שלו ,הוציא לי את כל המילים מהפה

Dino Psaras 28-09-07 05:12

אלביישן/ארבל
http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=4827133

eminemfan 28-09-07 05:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
ומאיפה בדיוק אדוני בקיא בכמות התחמושת של חיל האויר?

בולשיט! תאמין לי שאני יודע.

eminemfan 28-09-07 05:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שומר החומות
אכן כמות התקציבים שמוזרמת לחיל האוויר אדירה.
העניין הוא שהרבה מהכסף מבוזבז על שטויות (תנאים בבסיסים, משכורות וכו') במקום על מה שצריך (אימונים, שיפורים ופיתוחים של מערכות נשק, תחמושת, תחזוקה)

לא בדיוק נכון,יש קיצוצים מסיביים בחיל אוויר של אנשי קבע,סוגרים טייסות ועוד כל מיני שעדיף שלא נפרט על מנת להזרים לדלק,תחמושת וברים חיוניים נגמר הבית זונות של חיל האוויר.

dror 28-09-07 08:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
צר לי להודות בזה אבל אתה טועה....גם הצא שלנו לא הכי מושלם ..אומנם יש טכולוגיה כמו שהזכרתי לעיל אבל יש בלאגן....

ומבחינת הצבא הגודל כן קובע...(לא תמיד אבל קובע)

מה הקשר מה הקשר צהל היה בתרדמת מאז ימיו של שרון נתחיל מזה נמשיך בזה ששוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדינה לא ניצחה ארגון גרילה לא ארצות הברית הגדולה בוויאטנם ועכשיו בעירק לאאא רוסייה הענקית באפגניסטן ולא ישראל בלבנון שירו עלינו את מייטב הנשק החדיש (דוגמת הנ ט)

kaga 28-09-07 10:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
מה הקשר מה הקשר צהל היה בתרדמת מאז ימיו של שרון נתחיל מזה נמשיך בזה ששוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדינה לא ניצחה ארגון גרילה לא ארצות הברית הגדולה בוויאטנם ועכשיו בעירק לאאא רוסייה הענקית באפגניסטן ולא ישראל בלבנון שירו עלינו את מייטב הנשק החדיש (דוגמת הנ ט)

דווקא צודק. אבל רוסיה ניצחה בצ'צ'נה (היא השמידה את כל הזכרים שמה וזהו).
ואין דבר כזה "תרדמת", צבא זה צבא הוא צריך להיות תמיד מוכן, לא צריך להמציא כל מני סיבות. וד"א גודל כן קובע.

///Efi/// 28-09-07 10:27

הבעיה העיקרית של מדינת ישראל היא שאין לה מנהיג! לא משנה מה תשימו בקלפי הם כולם אותו דבר רק אם מסכה אחרת, ארצות הברית מנהלת פה את המדינה. ואף ראש ממשלה ש"יבחר" פה בארץ לא יוכל ללכת להשתין בלי אישור מארצות הברית! ועד שהמצב הפטתי הזה יגמר הכל רק ילך ויחמיר ולא רק בצבא גם בחינוך ובכלכלה!

kaga 28-09-07 10:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שומר החומות
אכן כמות התקציבים שמוזרמת לחיל האוויר אדירה.
העניין הוא שהרבה מהכסף מבוזבז על שטויות (תנאים בבסיסים, משכורות וכו') במקום על מה שצריך (אימונים, שיפורים ופיתוחים של מערכות נשק, תחמושת, תחזוקה)

צודק. אני חושב שצריך להפוך את הצבא לצבא מקצועי. ככה יהיה יותר תקציב, החיילים יהיו יותר מנוסים, לא יהיו כל מיני ג'ובניקים שלא עושים כלום וסתם משרתים וכיאילו יושבים בבסיסים ועושים תועלת. ומי שירצה לשרת אז להביא לו תנאים אח"כ... רק ככה יהיה אפשר לפתח את הצבא. לפי דעתי לא עושים את זה כי ככה יצטתרחו לפתר כמה גנרלים פה כי הצבא יקטן במספר הנפשות.

שומר החומות 28-09-07 10:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
צודק. אני חושב שצריך להפוך את הצבא לצבא מקצועי. ככה יהיה יותר תקציב, החיילים יהיו יותר מנוסים, לא יהיו כל מיני ג'ובניקים שלא עושים כלום וסתם משרתים וכיאילו יושבים בבסיסים ועושים תועלת. ומי שירצה לשרת אז להביא לו תנאים אח"כ... רק ככה יהיה אפשר לפתח את הצבא. לפי דעתי לא עושים את זה כי ככה יצטתרחו לפתר כמה גנרלים פה כי הצבא יקטן במספר הנפשות.

תדע לך שהגיוס חובה לצבא הוא הצעד הכי טוב שמדינת ישראל עשתה בכל הקשור לענייני פנים.

G-G 28-09-07 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
מתוך מידע פנימי אמין אני יכול להגיד לך בוודאות שבמלחמת לבנון השניה, כל הטילים של חיל האויר, נגמרו. כל המחסנים רוקנו. .

וממידע פנימי אני יכול להגיד שאתה מדבר כאלה שטויות שבחיים לא שמעתי
רוב הפגזים שצה"ל ירה על לבנון הם פגזים שעוד מעט פגי תוקף .. בגלל זה חצי מהם עדיין שוכבים שם לא מפוצצים ...

וחוצמזה .. אם תהיה מלחמה אז ארה"ב ובריטניה יהיו לצידנו .. אם לא במלחמה עצמה אז בדרכים עקיפות ...
מה שיש לסורים בכמויות זו ארטילריה .. ובמכה הראשונה הם יכולים לטווח את כל הארץ עד אילת
נספוג מכה קשה ביותר ... אבל אסד יודע שהוא מסכן את המשטר שלו ...
לגבי אחמדיניג'ד .. בינתיים הוא כולו דיבורים , עובדה שאירן לא עושה כלום ושולחת את חיזבללה לעשות את העבודה השחורה במקומה , אבל אם תהיה מלחמה ,אנחנו נקבל חזק מאוד בראש , אבל בסופו של דבר הם יפסידו

Elevation 28-09-07 11:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי g-g
וממידע פנימי אני יכול להגיד שאתה מדבר כאלה שטויות שבחיים לא שמעתי
רוב הפגזים שצה"ל ירה על לבנון הם פגזים שעוד מעט פגי תוקף .. בגלל זה חצי מהם עדיין שוכבים שם לא מפוצצים ...

וחוצמזה .. אם תהיה מלחמה אז ארה"ב ובריטניה יהיו לצידנו .. אם לא במלחמה עצמה אז בדרכים עקיפות ...
מה שיש לסורים בכמויות זו ארטילריה .. ובמכה הראשונה הם יכולים לטווח את כל הארץ עד אילת
נספוג מכה קשה ביותר ... אבל אסד יודע שהוא מסכן את המשטר שלו ...
לגבי אחמדיניג'ד .. בינתיים הוא כולו דיבורים , עובדה שאירן לא עושה כלום ושולחת את חיזבללה לעשות את העבודה השחורה במקומה , אבל אם תהיה מלחמה ,אנחנו נקבל חזק מאוד בראש , אבל בסופו של דבר הם יפסידו

בדיוק.

ישראל סה"כ רוקנה מלאים שהיו אמורים להזדיין אוטוטו וזה וודאי.

Bullet 28-09-07 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
בדיוק.

ישראל סה"כ רוקנה מלאים שהיו אמורים להזדיין אוטוטו וזה וודאי.

זה גם מה שארה"ב עשתה בהפצצות על אפגניסטן. הייתה להם הרבה תחמושת שחבל לזרוק לפח :wiggle:

kaga 28-09-07 12:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
זה גם מה שארה"ב עשתה בהפצצות על אפגניסטן. הייתה להם הרבה תחמושת שחבל לזרוק לפח :wiggle:

זה נקרא טקטיקה יהודית חחח...

ZoonD 28-09-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
זה נקרא טקטיקה יהודית חחח...

חחח אהבתי ת'ראש !

ice13 28-09-07 13:33

חל האוויר שלנו נחשב לחיל האוויר בין הטובים בעולם!
יש לנו בעיה פשוטה: הממשלה של היום דואגת יותר מדי שנהרוג חפים מפשע בהפצצות, הערבים מנצלים את זה וכל במחבלים (בעיקר הבחירים) הולכים לבית של "חפים מפשע" וכך נתפרת הבעיה שלהם!

מתי שהממשלה יבנו שהערבים לא מטומטמים, והם מנצלים את הרחמנות שלנו, ומתי שיבינו ש"החפים מפשע" הם לא חפים מפשע, נוכל אולי להתחיל לעשות את העבודה מהאוויר!

הבעיה תיהיה שאז כל התקשורת העולמית תציג אותנו כמדינה של רוצחים וארה"ב תאיים שאם לא נסיק הם יפסיקו לתמוך בנו!

Leo 28-09-07 15:32

לא הגזמתי בכלל .
אסד יכול להשתמש אולי בחצי מהצבא שלו מקסימום , ללבנון אין כמעט צבא החזבאללה יותר חזק מהצבא שלהם
שחכתי גם שהחמאס וכל אלה יעשו בלאגאנים אבל גם הם חבורה של לוחמי גרילה ובמלחמה אפשר לשטח אותם
אותו דבר מובאראק , לירדן שוב אין צבא רציני
אל קעידה = ערבי ישראל עושים פיגועים בעורף שלא תבינו אותי לא נכון , ובזה כבר העורף עצמו יכול לטפל.

באמת הבעייה של ישראל זאת תחמושת , בגלל זה מלחמות בישראל הן קצרות.
ובגלל זה מלחמות התשה כ"כ כואבות אצלינו.
ובגלל זה אסור לתת חשבון במי פוגעים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ