![]() |
ציטוט:
וואי, אל תגיב אחי. ת'עושה פאדיחות. |
למה?
תעבור על הדיון קצת.. מה זה משנה הרמה של האנגלית שלי? העיקר שמבינים אותי ואני מציג את הדעות שלי (אם כי אני לא מצליח ויכול לבטא את עצמי בצורה טובה וברורה בחלק מהמקרים) חח. |
כבוד לגבריאל על התגובה הנפלאה שלו ,הוציא לי את כל המילים מהפה
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואין דבר כזה "תרדמת", צבא זה צבא הוא צריך להיות תמיד מוכן, לא צריך להמציא כל מני סיבות. וד"א גודל כן קובע. |
הבעיה העיקרית של מדינת ישראל היא שאין לה מנהיג! לא משנה מה תשימו בקלפי הם כולם אותו דבר רק אם מסכה אחרת, ארצות הברית מנהלת פה את המדינה. ואף ראש ממשלה ש"יבחר" פה בארץ לא יוכל ללכת להשתין בלי אישור מארצות הברית! ועד שהמצב הפטתי הזה יגמר הכל רק ילך ויחמיר ולא רק בצבא גם בחינוך ובכלכלה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוב הפגזים שצה"ל ירה על לבנון הם פגזים שעוד מעט פגי תוקף .. בגלל זה חצי מהם עדיין שוכבים שם לא מפוצצים ... וחוצמזה .. אם תהיה מלחמה אז ארה"ב ובריטניה יהיו לצידנו .. אם לא במלחמה עצמה אז בדרכים עקיפות ... מה שיש לסורים בכמויות זו ארטילריה .. ובמכה הראשונה הם יכולים לטווח את כל הארץ עד אילת נספוג מכה קשה ביותר ... אבל אסד יודע שהוא מסכן את המשטר שלו ... לגבי אחמדיניג'ד .. בינתיים הוא כולו דיבורים , עובדה שאירן לא עושה כלום ושולחת את חיזבללה לעשות את העבודה השחורה במקומה , אבל אם תהיה מלחמה ,אנחנו נקבל חזק מאוד בראש , אבל בסופו של דבר הם יפסידו |
ציטוט:
בדיוק. ישראל סה"כ רוקנה מלאים שהיו אמורים להזדיין אוטוטו וזה וודאי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח אהבתי ת'ראש ! |
חל האוויר שלנו נחשב לחיל האוויר בין הטובים בעולם!
יש לנו בעיה פשוטה: הממשלה של היום דואגת יותר מדי שנהרוג חפים מפשע בהפצצות, הערבים מנצלים את זה וכל במחבלים (בעיקר הבחירים) הולכים לבית של "חפים מפשע" וכך נתפרת הבעיה שלהם! מתי שהממשלה יבנו שהערבים לא מטומטמים, והם מנצלים את הרחמנות שלנו, ומתי שיבינו ש"החפים מפשע" הם לא חפים מפשע, נוכל אולי להתחיל לעשות את העבודה מהאוויר! הבעיה תיהיה שאז כל התקשורת העולמית תציג אותנו כמדינה של רוצחים וארה"ב תאיים שאם לא נסיק הם יפסיקו לתמוך בנו! |
לא הגזמתי בכלל .
אסד יכול להשתמש אולי בחצי מהצבא שלו מקסימום , ללבנון אין כמעט צבא החזבאללה יותר חזק מהצבא שלהם שחכתי גם שהחמאס וכל אלה יעשו בלאגאנים אבל גם הם חבורה של לוחמי גרילה ובמלחמה אפשר לשטח אותם אותו דבר מובאראק , לירדן שוב אין צבא רציני אל קעידה = ערבי ישראל עושים פיגועים בעורף שלא תבינו אותי לא נכון , ובזה כבר העורף עצמו יכול לטפל. באמת הבעייה של ישראל זאת תחמושת , בגלל זה מלחמות בישראל הן קצרות. ובגלל זה מלחמות התשה כ"כ כואבות אצלינו. ובגלל זה אסור לתת חשבון במי פוגעים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ