ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מי נשאר עד 4? [או מתעורר] (https://israelbody.com/showthread.php?t=20211)

Mazoz3 29-09-07 15:14

משה אחי מה קרה תפסת את המקום של המדוכדך והממורמר בפורום ?

trx--->sus 29-09-07 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
זכותי לזלזל , זה לא ספורט זה שוק בשר , נקודה.
ואני לא שלילי אני קצת מבין הרבה בשידורי אינטרנט והאתר יתקע כל שנייה ויקרוס לאחר כמה דקות , אין טעם לקום.
וכדורסל דיי יותר פופולרי וגם נראה לי דיי מעניין ביחס לפיתוח גוף , אפשר להפתיע שם , יש לך אנדרנלים בדם עם כל ההטבעות המטורפות , מה פה? , אז יראו לך רגל עם חיתוכים ואיי אל תעשה לי את זה גמרתי הרגע.
ומי שטס לראות משחק כדורגל איך אתה בכלל יכול להשוות , אווירה של 60 או 100 אלף איש בתוך איצטדיון ושירה מטורפת , כמה רואים כבר את האולימפיה תאחלס מבפנים? אני מביא גג ל10 אלף איש וגם זה אני הגזמתי.

אם הטיעון הזה קצת קשה להתווכח

Gangsta 29-09-07 15:17

אני גם ככה לא נרדם עד 5-6 בבוקר אז אני ישאר לראות
גם ככה אני די בטוח שהשרת לא ישרוד את כמות הצופים שהולכת להיות
וגם אם זה יעבוד זה יהיה בטח קטוע ומעצבן

Moshe 29-09-07 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3

למה אתה חושב שאני ממורמר? , אף פעם לא אהבתי פיתוח גוף כמה שהוא מיוצג זה לא חדש , פשוט לא פתחתי את הפה .
אבל עכשיו זה ממש עובר כל גבול שילדים קמים לי ב4 בבוקר לראות תזבל הזה

P-a-n-1-c 29-09-07 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3

תזכיר לי מי היה פעם בעל התואר, אני זוכר שפעם הכתרנו אחד בתואר הזה אבל שכחתי מי.

Moshe 29-09-07 15:19

אנטון
ותשאל את דימי איך אני מבאס אותו לפעמים חחח

Mazoz3 29-09-07 15:22

חחחחח
וכן דימי כמו שמשה אמר, זה היה אנטון...

megashape 29-09-07 15:22

לא יודע מה איתכם, יש לי חופש לא אכפת לי בכלל להתעורר ב4, אם אני אלך לישון בכלל, אז למה לא לראות?!

arbel2 29-09-07 15:23

אתם הורגים אותי ,מה אתם עושים בפורום פיתוח גוף כשאתם שונאים פיתוח גוף ?
לכו לפורום החלקה על הקרח...

Moshe 29-09-07 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2

אנחנו בפורום פיתוח גוף בגלל שאנחנו מפתחים את הגוף עד הנורמה הטבעית או השפוייה לפחות , זה למה

Bodybuilder 29-09-07 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
למה אתה חושב שאני ממורמר? , אף פעם לא אהבתי פיתוח גוף כמה שהוא מיוצג זה לא חדש , פשוט לא פתחתי את הפה .
אבל עכשיו זה ממש עובר כל גבול שילדים קמים לי ב4 בבוקר לראות תזבל הזה

אף פעם לא אהבת פיתוח גוף ? מה אתה עושה פה ? :dry:

Moshe 29-09-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אף פעם לא אהבת פיתוח גוף ? מה אתה עושה פה ? :dry:

מסתכל עליך ונהנה כל רגע

bode 29-09-07 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2

או פורום של חוטבי עצים :mellow: :helpsmilie:

Bodybuilder 29-09-07 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אנחנו בפורום פיתוח גוף בגלל שאנחנו מפתחים את הגוף עד הנורמה הטבעית או השפוייה לפחות , זה למה

מישהו אמר לך לא להישתמש בחומרים ? משהו הרכיב לך מגן תחת ?
זה שאתה לא רוצה להישתמש זה בעיה שלך,אחרים כן רוצים,ואחרים כן אוהבים את הספורט הזה.
לא מבין מה הבעיה שלך בזה שילדים יקומו ב 4 בבוקר לראות אולימפיה ? מה רע בזה ? זה מפריע לך ?

Moshe 29-09-07 15:36

ציטוט:

זה שאתה לא רוצה להישתמש זה בעיה שלך,אחרים כן רוצים,ואחרים כן אוהבים את הספורט הזה.
לא מבין מה הבעיה שלך בזה שילדים יקומו ב 4 בבוקר לראות אולימפיה ? מה רע בזה ? זה מפריע לך ?

כן מפריע , יש בעיה?

arbel2 29-09-07 15:36

ציטוט:

כל מילה אמת.

r0y 29-09-07 15:36

חחחחחחחחחח זה לא מפריע לו..הוא פשוט חושב שזה מפגר לקום...אם זה היה באיזה 1 מקסימום 2 אז גמני הייתי רואה אבל אם אני יקום ב 4 אני ירדם על המחשב תוך דקה ואין לי מה לקום כזה מוקדם..מחר או מחרותיים יהיו סרטונים של כל מה שהיה ואני יראה חלק..
אין לי מה לרוץ לחברים שלי על הבוקר יואוו ראיתי אולימפיה שידור חי אני יודע מי ניצח חחחח הם אפילו לא יודעים מזה אולימפיה...דיי גמרו תשיחה הזאת

arbel2 29-09-07 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
כן מפריע , יש בעיה?

תאמת כן ,יש בעיה גדולה מאוד
אין סיבה לקלקל שירשור שמוקדש לתחרות הכי גדולה בשנה ....סתם בגלל שלך זה לא קוסם .

תהיה ילד גדול ,תדע לסתום את ה'פה כשזה לא לעניין לדבר.

bode 29-09-07 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחחחחחח זה לא מפריע לו..הוא פשוט חושב שזה מפגר לקום...אם זה היה באיזה 1 מקסימום 2 אז גמני הייתי רואה אבל אם אני יקום ב 4 אני ירדם על המחשב תוך דקה ואין לי מה לקום כזה מוקדם..מחר או מחרותיים יהיו סרטונים של כל מה שהיה ואני יראה חלק..
אין לי מה לרוץ לחברים שלי על הבוקר יואוו ראיתי אולימפיה שידור חי אני יודע מי ניצח :):):):) הם אפילו לא יודעים מזה אולימפיה...דיי גמרו תשיחה הזאת

אתה לא חי את הספורט הזה כנארה , אתה לא יודע מה זה להתאמן ברצינות ולהיות מורעל עד הסוף..

P-a-n-1-c 29-09-07 15:39

אני בפורום הזה כי אני מפתח את הגוף שלי ותו לא. אני לא אוהב את הספורט התחרותי ובגלל זה גם בארץ אנ'לא אבוא לתחרויות, אין לי מה לראות חבורה של גברים בתחתונים שעושים פוזות וחבורה של אנשים צועקים להם ואואואואואו יאללה אואואוואוא קולולולולולו - לא עושה לי את זה.
אני אישית כן מעדיף גוף כמו של מייקל לואיס ולא גוף כמו של ג'אי והחבר'ה האלו. וואלה לדעתי חצי פה מהפורום לא הגיעו בכלל לרמה של מייקל לואיס. לא, אני לא אומר שהרמה של מייקל גבוהה אבל זו הרמה שאני שואף אליה (אולי קצת יותר, אבל זה העיקרון). אני כן הייתי רוצה להראות לדוגמא כמו עמית ספיר אבל אני יודע שמבחינתי אי אפשר להגיע לרמה כזאת בלי לאכול חומרים, אז אני אישית מעדיף שלא.

עוד סיבה למה זה בזבוז זמן לקום ב4 בבוקר היא שבספורט הזה אין כ"כ הפתעות ואין "דרמה", מה הדרמה פה? לראות את ויקטור לוקח ולא ג'אי? במשחק כדורסל\כדורגל יש אדרנלין, אתה "חי" את המשחק, אתה מעודד, אתה נכנס למתח, אתה מתבאס כשהקבוצה שלך מפסידה, אתה קופץ כשהיא מכניסה גול, מה םפה? אתה תשאג בבית ותצעק ואואואו קולולול אייווה כשג'אי יביא דאבל בייספס? אתה תהיה במתח ויהיה לך אדרנלין כשרוני יעלה לבמה?
בזבוז זמן נטו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ