![]() |
ציטוט:
*לרשום |
ציטוט:
מהיום אקח על עצמי לתקן את השגיאות! :sbb4: :flowers: |
מה אתם מספרים סיפורים, לכלבוטק תמיד יש מניע כלשהו להפיל, זה גם בשביל השואו.
הסיפור של טיב טעם נשמע אמיתי יותר, הם מספרים יותר פרטים (נראה היום), והסיפור שלהם נשמע הגיוני שהתנקלו להם. |
בהקשר לפוסט: לפי דעתי כלבוטק חמים על הסיפור הזה ורק מחכים לרגע שהוא יצא לאויר, רוב הציבור סקרנים לגבי טיב טעם ורוצים לראות את הפאקים הקטנים, ערוץ 2 יודעת שזה יקפיץ את הרייטינג לשמיים בשעת הפריים טיים של כלבוטק כי זה נושא מסקרן, חוץ מזה יש אינטרסים שאף אחד לא יכול לדעת פה הכל פוליטיקה ככה הדברים במדינה הזאת מתנהלים.
זאת דעתי. |
יאללה קיבינימט שונא תרשת הזאת שיפלו בכייף
|
ציטוט:
|
מאחד שעבד שם לפני שנתיים במחלקת נקניקיות שעשינו על האש ובשרים וכל מיני שיט , אני יכול לומר שמוכרים הרבה זבל שלא צריך להגיע לבטן שלנו , כמו למשל נקניקיות מרגז שמכרנו עם פג תוקף של חצי שנה בערך , ואנשים קנו ואכלו ואנחנו סתמנו את הפה , חבל שלא צילמתי את התווית של פעם הייתי מקבל עכשיו הרבה כסף :)
|
ציטוט:
|
מה זה בכלל טיב טעם!?!?
יש את הסרט הדוקומנטרי בערוץ 10 באותה שעה "אני אוהב אותך בית"ר"!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
להזכיר לך באיזה מקום מכבי תל אביב? (אתה אוהב אוהד, לא?) :laughing: |
בית"ר זכתה באליפות עוד לפני שהליגה התחילה בגלל התקציב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חנות בת :):):):). |
ציטוט:
|
יאללה חבר'ה מתחיל
נסיק מסקנות אחרי התוכנית חח |
שיעשו כלבוטק על הצבא כבר...
|
ציטוט:
|
וווווואיי איזה חריף מה הלך, אני חושב על הרייטינג באותו רגע!! אחרי כל זה הדבר היחידי שעצבן אותי בכל התוכנית זה הקטע הזה על הגן לאה הזה ראיתם מה הם עושים שם לפעוטות?!?!? אלוהים ישמור אם היה לי אחיין או אח קטן בגן כזה והייתי שומע שהגננת ובעלה עושים להם ככה? הייתי שורף לשתייהם את הבית ואת האוטו ובסוף עושה להם איזה קטע מהמסור!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ