![]() |
ציטוט:
למה אתה מדבר בכלל אם אנשים במכון!@?!?@?!@ מי שמדבר אלייך דפוק לו 2 פצצות תשלח אותו למכון באים לHARD FUCKING CORE לא לבולשיט אם השחיפיפים שבאים לשם :diractor: :diractor: :diractor: :diractor: |
יסססססס בייביביביביביביביביביי !!!!!!!!!!!!!!!
באונה, יחתיכת קרנף איך גדלת אינעל טיזי !!! איזה כתפיים איזה רוחב ניהיה לך איזה טרפזים אני מואהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!! תעשה לי קריפטוני!!!!! |
בפעם האחרונה שראיתי אותך זה היה בקיץ ורואים שגדלת הרבה מאז.
כל הכבוד אחי תמשיך בעבודה הקשה , לדעתי חבל שלא היתחרת השנה . מרשים ביותר ישר כוח.:sbb4: :jockey: |
טוב נו מה הולך?
אתה חיה אין מה לעשות אחי |
מילה אחת לתגובה:
שור!!!!!!!!!!!!!!!! |
ככה זה שלא עושים פיסטי כמו שצריך חוזרים למצב ההתחלתי
|
אני מכיר כמה סייקליסטים וותיקים שלא מגיעים לקרסוליים שלך, הן במשקלים והן במראה. זה שלקחת במשך חודש זה לא אומר כלום ושום דבר... ובכלל, בארץ המודעות לענף כ"כ נמוכה שאנשים פשוט לא מבינים שסטרואידים זה חלק מהדבר. בארה"ב, למשל, כמעט כול בנאדם רציני במכון כושר משתמש...
|
נראה קטלני אחי!!
|
אני בשוק אני בהלם אני המוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!1
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם היה מוניטין הייתי נותן לך חבל שהורידו, צודק ב1000 אחוז! זו ההודעה הכי נכונה שקראתי פה בפורום!!!!!!:diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני זה לשפר רגליים וחזה חוץ מזה אין מה להרחיב אתה יודע שאתה נראה טוב אז מה זה אתה צריך אישור לזה מאנשים בפורום. |
ציטוט:
=/ |
יפה מאודדד אליאבב
התרשמתי מאוד כמו שחשבתי אחי וירדת בנוזלים?? ומה שאני מחכה עכשיו זה לחיטוב שלך אתה תראה פגזזזזז |
ציטוט:
|
ציטוט:
אליאב תמשיך ככה אתה סוס פרא ויאללה לבמה שנה הבאה. |
ציטוט:
|
אליאב אתה פשוט עצום ! בחזה ובסקוואטים אני עוד איכשהו שואף אליך, אבל בפולי אני לא קרוב למשקלים האלה אפילו Xd
אגב, יש סיכוי שאראה אותך בתחרות במודיעין ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ