ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אין הסכםםםםםםם הללויה!@# (https://israelbody.com/showthread.php?t=25475)

CriminaL 11-12-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
מה קרה אף אחד פה לא קורא ידיעות? רשום בעיתון של היום שיפורסם המיקוד בזמן הקרוב, מה שאומר שלא נצטרך ללמוד יותר מחצי מהחומר שהיינו אמורים ללמוד. וזה קיצוץ משמעותי בשעות.

הכי טוב בארץ ככה ללמוד לבגרויות!!!! גם ככה בסופו של דבר לומדים רק מהספרי מיקוד ,קוראים כמו חמורים מתחילים הכל מאפס ולמה? כי המורים זבל לא זבל המיץ של הזבל שלא עוזרים בכלום.

VoRteX 11-12-07 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
הכי טוב בארץ ככה ללמוד לבגרויות!!!! גם ככה בסופו של דבר לומדים רק מהספרי מיקוד ,קוראים כמו חמורים מתחילים הכל מאפס ולמה? כי המורים זבל לא זבל המיץ של הזבל שלא עוזרים בכלום.

כן, אני לא מבין מה הקטע של לטרטר אותנו כל השנה וללמוד 100% חומר כדי שבסוף צריך לדעת רק 50% חומר, כאילו שאחרי הבגרויות אני לא שוכח הכל ולא זורק את הדפים בכלל....

CriminaL 12-12-07 00:02

ציטוט:

כן, אני לא מבין מה הקטע של לטרטר אותנו כל השנה וללמוד 100% חומר כדי שבסוף צריך לדעת רק 50% חומר, כאילו שאחרי הבגרויות אני לא שוכח הכל ולא זורק את הדפים בכלל....

חחח כן הא ...מורים סתומים ובשביל מה יש מתכונות/מגנים? ממוצע מגנים שלי 75 ובגרויות 90 /=

VoRteX 12-12-07 00:05

ציטוט:

חחח כן הא ...מורים סתומים ובשביל מה יש מתכונות/מגנים? ממוצע מגנים שלי 75 ובגרויות 90 /=

זה סתם אחי הם רשעים ממש רשעים האנשים במערכת החינוך, הם יודעים שאנחנו לא רוצים לדפוק את הציון הסופי המשוכלל של המגן והבגרות, אז הם רוצים שנלמד כל השנה ולא נשקיע רק לבגרות... בת'כלס זה סתם התעללות כי מה שחשוב זה הציון בבגרות... במילא עוברים על כל החומר מחדש 3 ימים לפני הבגרות.

CriminaL 12-12-07 00:07

ציטוט:

זה סתם אחי הם רשעים ממש רשעים האנשים במערכת החינוך, הם יודעים שאנחנו לא רוצים לדפוק את הציון הסופי המשוכלל של המגן והבגרות, אז הם רוצים שנלמד כל השנה ולא נשקיע רק לבגרות... בת'כלס זה סתם התעללות כי מה שחשוב זה הציון בבגרות... במילא עוברים על כל החומר מחדש 3 ימים לפני הבגרות.

כן תכל'ס במקום לעזור לנו במגנים הם רק מתנקמים בנו בסוף שנה ויש את הילדים שמתחנפים למורים שכל השנה על 60 ומגישים אותם על 90 זה מה שהכי מפוצץ אותי ....
רק במקצוע אחד אני משקיע זה ערבית המקצוע היחידי שמעניין אותי.

VoRteX 12-12-07 00:31

ציטוט:

כן תכל'ס במקום לעזור לנו במגנים הם רק מתנקמים בנו בסוף שנה ויש את הילדים שמתחנפים למורים שכל השנה על 60 ומגישים אותם על 90 זה מה שהכי מפוצץ אותי ....
רק במקצוע אחד אני משקיע זה ערבית המקצוע היחידי שמעניין אותי.

תאמין לי ערבית מקצוע חשוב מאוד. אפילו ללמוד לפחות רק את המדוברת. זה הרבה יותר עדיף על כל ה"גזרות" והדגשים וכל החרטא הזה בלשון שכבר שכחתי (יום אחרי הבגרות שכחתי מה זה שווא)...
כאילו שאני הולך להשתמש בבגד כפת בחיים שלי.

והליקוקים למורים וקבלת מגנים מצויינים - מוכר לי.

CriminaL 12-12-07 00:33

ציטוט:

תאמין לי ערבית מקצוע חשוב מאוד. אפילו ללמוד לפחות רק את המדוברת. זה הרבה יותר עדיף על כל ה"גזרות" והדגשים וכל החרטא הזה בלשון שכבר שכחתי (יום אחרי הבגרות שכחתי מה זה שווא)...
כאילו שאני הולך להשתמש בבגד כפת בחיים שלי.

והליקוקים למורים וקבלת מגנים מצויינים - מוכר לי.

הרחבתי ערבית אחי עשיתי בנתיים יחידה אחת במדוברת קיבלתי 100 וב-2 יחידות האחרות בכתב (גזרות,בניינים ושאר הדקדוק) קיבלתי 90 ;)

tona_mAn 12-12-07 00:36

מה אתם מתלהבים אתה תשלימו הכול בחופש הגדול חחח

zuko 12-12-07 00:55

שניה שניה,מבטלים ת' בגרויות חורף?,אני עושה השלמה ל5 במתמטיקה,יש מצב מבטלים?

Psychopath 12-12-07 00:56

אז השביתה נמשכת בטוח???

^סהר^אבוטבול^ 12-12-07 11:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
ברוך ה' יום יום!!!! יששששששששששששששש איך אני מאושר

יאללה לך תביא ביד כדיי לחגוג

The Iron Man 12-12-07 12:29

האמת אני מודאג בגלל המועד חורף במתמטיקה.
לא למדתי כלום ואני על הפנים במתמטיקה ככה שאני לא יכול ללמוד לבד \=

ArschGesicht 12-12-07 12:39

בגלל שאני כיתה י' (איזה קטן :p)
אז השביתה לא מזיזה לי תביצה
מה יש בגרות בהיסטוריה ולשון?
היסטוריה פשוט חורשים חומר קצת לפני שישב טוב טוב בראש
ולשון יש לי גם ככה מורה פרטית כי בלי שום קשר לבצפר אני חרא בלשון
ולבחור למעלה - אם אתה חושש ממתמטיקה לך על בטוח ותלמד עם מורה פרטית
יקר אני מודה.. אבל כשזה אחד על אחד זה הרבה יותר מובן ואפשר להספיק ים חומר בשעה הזאת
או שתלמד עם חברים, קח מישהו\מישהי שיודעים את החומר וקבע איתם לעזרה
בהצלחה

Cuba 12-12-07 19:08

יש מחר בצפר בסוף?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ