![]() |
אה איך שכחנו את shikoLM, הוא גם פעיל פה בעיקר בפורום אימונים למרות שהיתה לו איזו תקופה של כמה חודשים שלא היה פה. וגם m0sh3 היה פעיל פה תקופה ארוכה.
|
גם שפיץ לא?
|
ציטוט:
בן כמה הוא היום? אמור להיות 18 לדעתי. הוא עוד מתאמן? סיים תואר בטכניון? אני זוכר שהוא למד בטכניון פיזיקה או משהו כזה. |
שפיץ היה מוותיקי הפורום החדש לא הישן..
יבוא יום אני רן ושפיץ נעשה מפגשון :d שפיץ באמת שפיץ הוא איי שם במדבר נבאדה חורש על הבלקג'ק בלאס ווגאס |
ציטוט:
אני בן 18 אז איך הוא בן 18? הוא אמור להיות לקראת 19 או שהוא כבר בן 19. הוא לא סיים תואר בטכניון לפי מה שהבנתי הוא היה בטכניון בכיתה י' ואז פרש משם רק המחוננים של השכבה התקבלו לשם. הוא מתאמן לשמירת מאסה וחבר'ה..אם חשבתם שיש פה כמה גדולים לא ראיתם אותו.. |
ציטוט:
|
ואייי שפיץץץ אחד השפיציייםם איפה נעלם הנקניק
|
זוכרים את real?
|
real עדין נכנס מידי פעם לתת שיר מכוער להורדה שהוא עשה ואז נעלם לעוד חצי שנה.
|
הייתי שם, אבל לא פעיל בשיט.
|
ציטוט:
היה תותח על.. ובאמת שפיץ נעלם.. כאילו בלעה אותו האדמה.. בלי להשאיר סימן |
איפה הימים שקרלוס וגל היו מתוכחים ומחקרים עפים באוויר חחח:sbb4:
|
מחקרים מטורפים באנגלית שתאכלס נדיר שבאמת מישהו היה קורא הכל
גל טי האיינשטיין של הפיתוח גוף |
ציטוט:
שפיץ בלאס וגאס עושה חיים שכח איך נראת משקולת, אבל הוא עוד ישוב לפעילות כאן. |
ציטוט:
אבל אם יש לך 21... :rolleyes: תאכלס זאת עיר של זנות והימורים ב-ל-ב-ד אין שום כלום חוץ מזנות והימורים ואיזה קרציה לבנבן שבא עם אישתו שברח לה הציצ השחור לתחנת אוטובוס.. עיר לא צפויה ווגאס :mellow: |
הייתי קורא בפורום השחור למרות שהתחלתי להתאמן רק איזה שנה אחרי או משו כזה (ולא הבנתי כלום התאמנתי כמו אפס איזה שנה +)
|
ציטוט:
|
וואי קארלוס זה עתיק, גם גולן וכו', לא הייתי בפורום הייתי קורא ככה מבחוץ מתעניין פה ושם
גם שכחתי את השם שלו Redhat או משהו כזה, גם עתיק |
ציטוט:
אני רואה סוף סוף יש לך תוצאות חביבי :sbb4: |
thekid נעלם כי עלינו על הבולשיט שהוא האכיל את כולם, אני לא זוכר אפילו עם מי זה היה
במסנג'ר / אייסיקיו אבל ניהלנו במקביל כזה שיחת וועידה והוא חירטט פה על כולם , בפורום הוא רשם כן אני כמעט לא משקיע בלה בלה אוכל 10 אלף קלוריות ביום 5 % שומן בחיים הרגילים 75 קילו כשהוא בן איזה 15-17 לא זוכר בדיוק קיצר חרטטן אחושילינג. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ