![]() |
ציטוט:
לחיטוב, כן אבל להראות ככה, לא. |
ציטוט:
מהשיחה האחרונה שלי איתך נתתה רושם כאילו אתה סתם רוצה להישאר כמו שאתה סבבה אחי. יש לך תאיי סי קיו שלי:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
* מכיר גם באופן אישי, וגם מהאינטרנט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש משל והוא נקרא כך... ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=OQHUUoA8mHQ וכל הקנאים שיש בעולם תאכלו בולבול ............:sbb4: |
גלעד וסיקס פאק ,קודם כל אני מסתכל מהצד ואני גאה שהשיחה שלכם לא ירדה לרמות של ריב ,זה נדיר שזה קורה פה ,בעיקר לאחרונה ,אז קבלו ח"ח רציני.
סיקס יקירי ,אני נאלץ להסכים פה עם גלעד ,הבחור כל כך צעיר ,שבאמת אי אפשר לדעת לאן הוא יגיע או איך הוא יראה בהמשך הדרך ,גלעד עוד לא בן 21 ,זה פחות אותו יותר "תינוק" בספורט שלנו, אנשים מגיעים לשיא בפיתוח גוף רק בגילאי 30 ,המטרה של גלעד הגיונית מבחינת מסה וחיטוב ,לחלוטין הגיונית ...אני בספק שגלעד חשב להראות בדיוק ככה,אלא בתור מטרה כללית. |
ציטוט:
בכל אופן אני מאחל לו שיראה ככה, הלוואי עליי.. תשמע זה לוקח מר ישראל בהליכה כשהוא באוף סיזן. תגיד ארבל ומה נסגר עם הקטע הזה שאי אפשר לערוך הודעות, זא מכוון מההנהלה או שזה איזה פאק במערכת..? * עפתי לאימון גב |
ציטוט:
יש לך ת'פלאפון שלי?אם כן אז תעשה לי שיחה אני רוצה לדבר איתך כי את שלך אין לי שחכתי לשמור |
ציטוט:
אני אשחרר אותך משם אחי |
אתה מכיר בני 21 שנראים טוב יותר?! קשה לי להאמין
|
|
ציטוט:
הוא פאוורליפטר בכלל |
ציטוט:
|
למולי מ"הישרדות"יש גוף יפה חיטוב יפה הייתי שמח לכזה גוף
|
יש לסיקס פאק איזה תמונה של אחד חיה כזה אסתטי וסוס שיושב כז הוא תמיד שם אותו בחתימה ומחליף אותו כול פעם תשלחו לי עוד תמונות של הבחור מהחתימה של סיקס פאק
|
נערך
|
ציטוט:
מלא היה לו קצת אבל זה מלאא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ