![]() |
ציטוט:
|
שמע הדבר הזה זה מסורת, אין לי כוח להרחיב יותר מדי על העניין, זה מסורת של חברים והפעם טיפה השתתפתי מהצד בכל אופן, זה פעם בשנה אולי דבר כזה פעמיים גג.
|
ציטוט:
כאילו הכנסת בכוח בסופו של דבר..? כי אם לא אין שום סיבה שתקיא מזה. |
ציטוט:
בכל אופן דנציג התגייסת? |
ברור שמכניסים בסוף בכוח, יש פה הרבה חטיפים שחוזרים על עצמם כמה פעמים, ותאכלכס כמה כבר אפשר לדחוף חטיפים?
ואמרתי לך זה מסורת. והפרכיות? בשביל לתת לזה מראה דיאטתי :) פאניק עוד שבוע בדיוק, שלשום הורדתי את השיער, אני הולך להוריד פרופיל למה רוצים לקחת אותי להיות מ"כ במגל, וממש אבל ממש לא בראש שלי. |
ציטוט:
עריכה: אתה מתגייס אז זה גם ככה כבר לא משנה........ :flowers: |
ציטוט:
וסיקס פאק לכל חבורה יש את השטויות שלה, אם אני אספר לך את השטויות שאנחנו עושים אתה תסתכל עליי בפרצוף כזה: :unsure: |
ציטוט:
סתם לדוגמא אנחנו הרבה נוהגים כמו משוגעים ועושים שטויות עם מכוניות זה מסורת D: |
פתיחות בשכונות מגורים זה גם מסורת.
:laughing: |
ציטוט:
תכלס מה שעבר לי בראש גם. |
חח ענק אחייי!!
נ.ב אנדריי סיפר לי עליך חח |
צאו אתם מהסרט 3 אנשים יכולים לגמור את זה אולי לא את כל השתייה אבל את כל האוכל כן :}
אפילו 2 תן לי ולחבר שלי את זה באמת שתוך שעה דופקים את כל החטיפים רק לא את השתייה זה כבר בעיה אין לאן להכניס !:laughing: סיקס פאק תנסה פעם מגש פיצה שלם עם בקבוק קולה על הדרך ותבין שאפשר להקיא כמו גדול. דרך אגב מקווה שנהנת עד השנה הבאה אחי ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: |
מה זה צ'יט? סורי על הבורות
|
ציטוט:
סופרנו - צ'יט בגדול זה ארוחה\אוכל כלשהו שלא נמצא בתפריט וחורג מהכמות הקלורית, כמובן שלרוב מתייחסים לזה בחיטוב שדופקים איזה עוגה\פיצה משהו שכמובן שזה לא חלק מהתפריט. |
אני לא מבין את כל אלה שבוכים אוחח גם אני רוצה אני מזיז ריר
אתם במאסה נעל דינוק מה אכפת לכם לכו תדפקו את זה בכיף לפחות פעם בשבוע דבר כזה |
ציטוט:
אחד הקשים אחי כמעט הקאתי אחרי שדחפתי את הכל !!! :[ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ