![]() |
ציטוט:
|
שמתי לינקים להורדה דרך ביטורנט
|
ציטוט:
חוץ מהלינק ה-2.. שלא הבנתי איך מורידים שם :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא באמת הולך להתחיל עם פרופוגנדה סטרואידית ,אבל אתה ילד מושפע רצח. |
אתה לא יכול לרדת עלי
ולהתחמק , אולי תשנה את דעתי פרט נמק והסבר .. אני אישית חושב שכל עוד אין לך מטרות מקצועיות בתחום , הסיכון לא שווה את זה לא מבין מה מושפע מזה ? מה ? כל אחד שדעותיו לא תאומות את דעותיך הוא מושפע ? |
ציטוט:
מישו שמתאמן 3-4 שנים כבר מגיע למצב שהוא תקוע שהוא לא עולה יותר מ200 גרם בחודש, זה מבאס ומוריד מוטיבציה. |
ציטוט:
הבעיה בתפיסה המודרנית היא שעשו מסטרואידים השטן תעשה קצת מחקר עצמאי ואתה תבין ששימוש בסטרואידים הוא הרבה יותר בטוח ממה שאתה חושב ,אבל פה אני אסיים את הדיון הזה כי אין מקום לשיחות חומרים בפורום ,אם תרצה ננהל את השיחה הזאת בצורה פרטית יותר. |
אין לי בעיה
לדבר על זה באופן פרטי זה דווקא נושא שמאד מעניין אותי ואני ישמח אם תתן לי יותר מידע אולי התפיסה שלי לא נכונה ואולי אני פשוט בור ועם הספר :sleep: |
ציטוט:
אני לא אומר שזה דבר בריא, יש לזה מלא תופעות לוואי.. לכל דבר יש יתרון, וחיסרון. |
ציטוט:
יש סייקלים קלאסים, שבהם הסיכוי שמשהו יצא מכלל שליטה הוא אפסי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לטוקסינים יש חלק גדול בתופעות הלוואי
למשל בהקשר הסרטני , הוא קורה בגלל הפסקת הסייקל והמצאות הטוקסינים בגוף אז אם דואגים לנקות את הגוף בהפסקה , זה ימנע לגמרה ? אם זה עובר את הגבול , ארבל אתה מוזמן למחוק |
ציטוט:
|
למה בעצם קיים החוק שאוסר לדבר על חומרים?
|
ציטוט:
יותר מזה ,הפורום הזה פתוח לכולם ,ויש פה הרבה חבר'ה מאוד מאוד צעירים ,מחר איזה ילד בן 14 קורא לי על סייקלים של GH ואינסולין ואמא שלו רואה את זה ,הילד הזה לא יתקרב לא לחנות ולא לפורום יותר ,מי שבאמת רוצה ללמוד את הנושא יש מספיק מקורות מידע באנגלית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ