![]() |
ציטוט:
תגיד לי מה אתה מזיין ת'שכל? רוב הערבים שחיים איתנו הם חארות הם אונסים את היהודיות ברחוב ומטרידים אותם הם מביאים מכות ליהודים והם לא נותנים לחיות בשקט, יתרה מזאת נסה להכנס בטעות לאיזה כפר של ערבים נראה כמה "אהבה" תקבל מהם.. סתם תעשה ניסוי, לא יעזור כלום כל הערבים במדינה לא רוצים אותנו פה ושום דבר לא יעזור לך תפסיק לדבר כמו ילד בן 5, העולם לא ורוד זה שחור ולבן או אנחנו או הם וחבל על הזמן. |
הפלסטינים בעזה לעולם לא יצליחו להקים מדינה בעשרות שנים הקרובות מהסיבה הפשוטה שהם אטומים ומקשיבים רק לקיצוניים שביניהם. (שאומרים שזה או ישראל או כלום)
|
ציטוט:
אני חוזר להודעה שלי מלמעלה , כמו ב 1118 וכל המאתיים שנה שאחרי .... מסעות הצלב מעולם לא נגמרו הם רק עברו גלובלזיציה ולא ממוקומות רק בירושלים :). |
ציטוט:
אתה מדבר יותר על הדור הצעיר והאלים(שאפשר לומר דיי גרים בזבל ומקבלים חינוך גרוע), והם המיעוט של המיעוט בתוך הערבים הישראלים וחבל שאתה לא יודע את זה דניאלו... למה חסרים אנסים יהודים ורוצחים? תעשה לי טובה. ושוב אני אומר - הרבה, והרבה זה מהחינוך מהבית, איך שיחנכו אותך ככה תהיה וככה תגדל. (זאת הסיבה שהפלסטינים בעזה לא מתקדמים לשום מקום כי כל פעם מטיפים להם על כמה אנחנו חרא וכמה שלקחנו להם ת'מדינה) |
ציטוט:
|
טוב טחנו את הוויכוח הפוליטי הזה...
כל יום נפתח שרשיר ומתחילים להתווכח שמאל ימין ... שיסגרו את הנושא הזה טחון כבר ולא במקום לא מוביל לשום דבר השיחה הזו |
ציטוט:
|
טוב אחי אני לא יכול לשנות את דעתך, חבל שאתה חושב ככה אני בטוח ב100% שאתה טועה.
ודרך אגב, אתה מכיר למשל ערבים נוצרים? אני בטוח שהם לא היו שמחים שיש פיגוע(לפחות רובם), בטוח במאתיים אחוז. מי שמשרת בצה"ל(הערבים שמשרתים) שמחים שיש פיגוע? בוא תגיד לי אתה... תאמין לי, שאני הבנאדם האחרון שאתה יכול לקרוא לו תמים.. תאמין לי. |
ציטוט:
די אחי אתה מתווכח לשווא ... שווה לך לאכול עצבים על שטויות ... רד מזה אתה יודע כמוני , שאין מה לעשות .. :) לא תשנה הסתכלות של מישהו .. כמה שהיא לא בוגרת או קיצונית .. נסגור את השיחה הטחונה הזו כבר... |
ציטוט:
אחד רשם פה צריך להעיף את כל הערבים לפלסטינה מעניין אותי איפה זה |
ציטוט:
את מס' הערבים בצה"ל אפשר לספור על יד אחת. איפה כתוב שמי שחיסל אותו ערבי? |
חחחחחחחחחח על יד אחת, לא יודע איפה אתה חי.
אפילו שיש להם פטור, יש כאלה שמתגייסים, ולא אי אפשר לספור אותם על יד אחת.. תתן כבוד. |
מצטער, לא נותן כבוד לגיס 5.
אתה אמרת שיש המון ערבים מתנדבים לצבא? תן הוכחות. |
איזה הוכחות אתה רוצה? לך לרמטכ"ל אם בא לך. אני אישית מכיר כמה ערבים שהתגייסו לצבא, קרביים, חלקם קצינים. (ולא, אל תתחכם, הם לא היחידים)
זה לא שיש המון, אלה שמתגייסים הם כמובן מיעוט לעומת כלל האוכלוסיה.. אבל עדיין יש מתגייסים, ולהגיד שצריך לגרש אותם או להשמיד אותם זה בעיניי חוסר כבוד מוחלט. |
תיהיו מופתעים אבל אני אישית מכיר בחור ערבי שמשרת במשטרה צבאית בתפקיד קרבי במחסום ארז..
מוזר העניין אבל יש חריגים.. |
לא מופתע, אנשים פשוט אטומים... הם מופתעים מזה שערבים משרתים בכוחות הבטחון.
|
ערבים בצבא... ועוד קצינים הממ? מה אתה שח!
אני לא אומר שאין ערבים בצבא חד משמעית, סבבה? אבל זה מיעוט כל כך קטן (אני לא חושב אפילו שיש יותר מעשרים כאלה) שזה זניח לחלוטין. הם בעצם הסהרורים והחריגים מהעדה שלהם. |
חוץ מזה אני בטוח שהם יתפסו במועד זה או אחר על הדלפת מידע לאוייב/יעזרו למחבלים לעבור את קו הגבול.
זה שיש דרוזים זה סבבה אבל דרוזים זה לא ערבים. חוץ מזה יש לנו מדינה דפוקה שנותנת לערבים לשרת בצה''ל. |
ציטוט:
זה הכל בגללנו, הציונים! אנחנו בעצם אשמים שהם אונסים, גונבים ורוצחים... אנחנו בעצם לא נותנים להם את הסיכוי להצליח בחיים :rolleyes: כנ"ל הפלסטינים! אילולי ישראל, רצועת עזה כבר הייתה הופכת לחממת הייטק :cool:, ורמאללה הייתה הופכת למשכן שלום בינלאומי! :p |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ