![]() |
:):):):) אני זוכר שכשה ראיתי את התוכנית הזו בגירסה האמריקאית,צחקתי המון,זו הולכת להיות אחת התוכניות המצחיקות. :)
|
האמת שהבנות לא נראות מי יודע מה פרט לאולה הזאת.
והבנות שם ממש חכמות בעיקר ההיא עם האוטוריטה. ריטה זאת הזמרת הזאת ויש לה אוטו או משהו בסגנון |
ציטוט:
|
חח דוגרי אחת התוכניות המצחיקות..
אבל זה מסריח אחושרמוטה בארץ בעע ראיתי את התוכנית באמריקה עונה 3,המגעילים בארץ העתיקו הכל!! אפילו כמה אנשים איזה שתי בנים ובת העתיקו אשכרה הביאו כאלה שנראים אותו דבר,כמו ההוא השמן עם הכובע של הספיידרמן זה שאמר על מבוכים ודרקונים,אני זוכר את מריו מעונה שלוש האמריקאית,נראים בול אותו דבר אבל שווה לראות את זה רק בשביל הצחוקים חחחחחח |
איפה אפשר לראות את זה עכשיו ??
|
איזה תוכנית יו לא נשמתי...איציק הזה אם הידיים הרג אותי במצחוק...האחרון שנבחר מהבנים מתנהג כמו תינוק...אולה הזאת הכי שווה שם...איך שהם התלבשו היה אחד המבויימים אפילו הם באמיתי שפוגשים בנות לא לובשים את הדברים האלה...אם החילופי זוגות נקרעתי מה הן חשבו ומה הוא חשב חחח...
מי רואה בכלל הפוליכרף?אחד הדברים הלא מעניינים שעשו פה כל תשובה ידועה מראש שואלים את השאלות הכי קשות בקיצור הם אותי בכל אופן לא מעניין |
ציטוט:
גאל הזאתי פצצה לא נורמלית.. |
איזה צחוקיםםםםם יאללהה אחת הסדרות...
|
מי משיג לי לינק לצפייה או משהו? פספסתי את זה
|
ציטוט:
|
בנענע10 יש לינק לצפייה
|
|
עלי ודיאבלו תודה חבר'ה
|
בכיף אחי
|
חבר'ה התאהבתי בגאלללל הצרפתייה אימאאאאאא איזה כוסית..
|
מתי התכנית ובאיזה ימים?
|
אני לא מאמין... עז תלם שירת איתי בבסיס... השתחרר לפני חודש או חודשיים... אני מת חחחחחחחח איזה לפלף
|
ציטוט:
|
ריחמתי על יואב כל תוכנית... =\
גאל מקום ראשון ואולה שני =) |
הכי כוסיות אלו אולה, הבלונדינית עם השיער הרוצח וגאל.
חברה, עם יד על הלב: אחרי שאולה אמרה שהיא שונאת שחיפים, לא דמיינתם את עצמכם עושים לפניה מוסט מסקולר? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ