![]() |
ציטוט:
הגיע הזמן ... Thank you עלוש כמו שנאמר בפוסט אחר אתה באמת העלת את הרמה של הפורום הזה... |
אתה צודק.. בדיוק היום חשבתי על זה..
כאילו איך אנשים לא שמים לב לבד שהגוף שלהם לא במצב של לשים באתר פיתוח גוף.. זה נראה כאילו הם שמים את זה בעצמם לעורר פרובוקציה זה מה שמרתיח.. |
ציטוט:
אשכולות של סחר באיברים ופוטושופ בכלל לא מזיזות לי, פשוט צפה מהצד ותצחק. דוגמא מצויינת שאני לא אשכח אף פעם: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=89 בתקופה הורודה של הפורום, כל הודעה הייתי בוכה מצחוק. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=634 איזה תגובות היו פה, מני וגיימר וכולם.. תקדישו 10 דקות לקרוא. |
ציטוט:
וההתעלמות הזו וחוסר האכיפה הוא מה שגורם לריבוי אשכולות כאלה ובכלליות הורדת הרמה המקצועית של הפורום הזה... נמאס לי לראות מהצד .. תעשו להם ban לכל החיים ... |
נותנים באן... אבל במקוטם להיות כבד ולהתבאס על זה שב תזחק עליהם.
הרי אף אחד לא מאמין להם, מה פה בדיוק מפריע? ילד קטן שבא לעבוד על כולם ובסוף יוצא הבדיחה של הפורום? זה פשוט לשבת ולצחוק. |
ציטוט:
|
mortex... תמצא חיים
|
ציטוט:
אתה ילד אין לך זכות דיבור |
בסדר לפעמים אנחנו מפספסים נושאים.
לגבי ילדים שמפרסמים תמונות -זה לא עניין של אכיפת חוקים זה עניין של אתיקה. אם בנאדם מפרסם תמונות כל חודש חודשיים, תעירו לו בתור קהל, והוא יפסיק עם המנהג הזה. סה"כ זו זכותו להעלות תמונות (שונות) , זה פשוט מפגר... ומורטקס חכה, אני בטוח שתרצה בשנה הראשונה להעלות תמונות, יהיה לך קשה להתאפק עד השנה השניה. אפילו אני העליתי בשנה הראשונה (ובשלישית, ובחמישית). |
ציטוט:
|
אתה במקרה מדבר עליי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אף אחד מהמקרים שדיברתם עליהם זה לא אימונים של שנה ו... כל המקרים שאני מדבר עליהם אלה ילדים שעורכים תמונות בפוטושופ, או מעלים תמונות לא שלהם , או מעלים תמונות של חצאי איברים או מטושטשות שלא רואים כלום .... מישהו שמתאמן שנה ו... או אפילו 9 חודשים ויש עליו מסה מכובדת כזו או אחרת ומעלה תמונה נורמלית שרואים הכל כמו שצריך ומכמה זוויות באיכות סבבה אין לי בעיה עם זה... אבל אתה מבין טוב על מה אני מדבר שכל שנייה עולה פה פוסט תמונות שלי אני בן 14 מתאמן חצי שנה .. אתה נכנס ורואה נקניק מעפן מטושטש... או איזה באדי בילדר מפורסם שהמעפן טוען שזה הוא.. נו מה... לא מדבר על אנשים שמעלים תמונות שלהם איכותיות , שרואים הכל כמו שצריך ורוצים משוב ... עם זה אין לי בעיה אין לי בעיה לפרגן, אתה לא רואה אותי יוצא על כל מי שמעלה תמונות פה ... |
ציטוט:
אתה תמיד היית נראה לי גדול ממני :) מה שלא נכון פיסית.. אבל מבחינת ידע אין לי ספק :). אתה מפגין ידע מקצועי ומדוייק מאד ביחס לגיל שלך ... מראה על מוטיבציה מטורפת .. אתה תותח אתה :) |
ציטוט:
זה כמה שאתה מרים!!!!!!!!:XDemoticon: או שזה רק אני?:huh: |
joker1 בחור טוב רואים עליו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובטמן הוא לא הגיבור שגות'הם צריכה, אלא הגיבור שמגיע לה.;) |
סתם לידע כללי, ידעתם שלבטמן אין כוחות מיוחדים? לעומת סופרגיי וספיידרגיי עם ההוקוס פוקוס שלהם הזה...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ