![]() |
ציטוט:
מי זה אח שלך ? |
לפני שנאבד את נושא הפוסט, ראיתי שמישהו שאל לגבי משקלים. אז אענה בקצרה:
אפשר לומר שארבל הרים לא פחות מפי שתיים מכל משקל שלקחתי.. אז ארבל - סעמק ערס.. :) אז הבאנו את סנדרה כדי שלא ארגיש מושפל.. :) |
ציטוט:
|
ארבל, אתה אומנם מאוד גדול אבל אין זכר לחיטוב ו15 אחוז עוד רואים חיטוב לך אין זכר לחיטוב
בכל מקרה אני מאמין שאתה עושה את הדרך הנכונה , אני יודע שאתה לא רוצה להיות על 10 אחוז באוף סיזן אבל אתה נראה יותר מ17 אולי אני טועה אבל ככה זה נראה..בכל מקרה אני בגישה שלך לתת עד הסוף במסה אבל להשאר טיפה חיטוב כי אחר כך לרדת זה קשה ועוד להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד לתחרות קשה מאוד..בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהמשך! |
ציטוט:
ככה או ככה אתה מעלה נקודה נכונה :) |
ציטוט:
|
גדי, עוד כחודש אני גם בא להתאמן איתכם אם אתה לא נגד:)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה אתם רוצים מהבן אדם ? תפסיקו לבלבל לו בשכל .. בכייף שלו לעשות מסה איכותית .. בלי לחשבן אם כן יראו קוביה פה או קוביה שם .... חוץ מזה גם חורף עכשיו .. מי צריך קוביות בבטן ?
ארבל אחי אתה נראה מצוין .. אני בטוח שהתמונות עשו לך עוול לא קטן.. המציאות עולה על כל תמונה . ויצא לי לראות אותך פעם בחנות ברמת גן.. אתה אכן אדם לא קטן :) גדי הרגליים שלך פשוט אדירות ! אהבתי תגנטיקה שלך במיוחד את החיטוב הזה שיש לך גם באוף סיזן ! בהצלחה בעלייה :) |
אהא... רק תן קצת להתסטרנגמן ולצבור את הכח והמימדים אחרי החיטוב חחח - תן מקום וזמן.
|
ציטוט:
ארבל יש מצב שבייספ מפגר אצלך ? בכל מקרה כל הכבוד לכם על האימון המשותף בטח היה ממש כיף ! ארבל אתה לא מפסיק לגדול כל הכבוד לך אחי וגדי גם אתה מדהים איך אתה נשאר עדיין חטוב ! סנדרה חבל שאת לא מצלמת תמונות שלך בפוזות גם...! בכל מקרה נראית בסדר גמור כל הכבוד לך שאת מתאמנת ועושה משהו בתחום הזה חסרות הרבה כמוך בפיתוח גוף. |
ציטוט:
פשוט צולם עם פאמפ עצבני בטרייספס ,גם פוקנציה של זוית צילום הבייספס שלי רחוק מלהיות בפיגור :) |
חברה', אתם משקיעים יותר מדי תשומת לב בחיטוב. עיקר ההשקעה בתחום היא המסה וההתפתחות של כל שריר ושריר, וזה מה שבולט לעין - כי קוביות יש לכל מרתוניסט אתיופי ממוצע.
|
פייי.. איזו תמונות ארבל!
תיתחרה כבר |
ציטוט:
עוד ניפגש על הבמה |
ארבל, אתה היפופוטם מה זה!
גדי גם כן לא קטן עם חיטוב מכובד אחריי חודש מהתחרות! |
ארבל אתה ענקי!
כולם בתמונות נראים פיצוץ |
גניטקה חבל על הזמן
ארבל אתה מאוד מאסבי מאוד אני מחכה ליראות אותך על 6 7 אחוז ואז יהיה אפשר ליראות את איכות הרבה יותר טוב ואני בטוח שיהיה איכות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ