![]() |
וואו מדהים.. רק האיזור של האירובי נראה קצת מבאס, שההליכונים תקועים בקיר ויש כאלה שצריך לשבור תמפרקת בשביל לראות תטלוויזיה, לא כך?
|
ציטוט:
אבל הנה הרעיון הכללי, השכירות של הקרטה נגמרה והוא לא השכיר שוב אז מה שהוא עשה זה לדחוף את הקרטה לתוך החדר כושר.. אז אין מצב שבעולם שכשיש 2 מבנים שונים ולוקחים את האחד ודוחפים אותו לתוך האחר והוא יהיה גדול יותר..:rolleyes: |
מדרומית (נצרת עילית) כמה זמן נסיעה באוטובוס עד לשם?
הקאנטרי עולה לי קרוב לאלפיים ואחרי שנרשמתי העלו מחירים,אוף אני רוצה לשם חח חסרות לי משקולות |
כיף להתקרנף במקום כזה..
|
ציטוט:
ו-לחרבג'י מקום מעפן.. כוללו דווווודים p: |
חחחחחח
מתי נארגן איזה ישיבה על בקבוק ויסקי וכמה לטרים בירה d:? |
אין על המכון של אלכס במריוט תאמינו לי..
|
ציטוט:
אשקלון?אתה בטח מכיר את מישפחת בובלין :idea:.. |
ציטוט:
אתה לא בקטע של שייק חלבון?!:eek: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ממה שהבנתי אפילו קורסים של מדריכי חדר כושר מעבירים אצלו במכון. יש לך את סרג'יו בברקוביץ' , לא הייתי ממליץ, כבר אמרו פה כמה, הבן אדם לא יתן לך לישון, אצלו זה my way or the highway אם אתה יודע על מה אני מדבר, ופה אני מדבר מניסיון. יש לך את המכון באזור תעשייה ב' למרות שאני לא יודע אם כבר לא סגרו אותו. יש לך את המלון מריוט שמאמן שם אלכס, 580 לשלושה חודשים (ג'קוזי סאונה בריכה הכל כלול.) ויש לך את הקאנטרי שמדרומית זה איזה 10 דקות נסיעה אבל זה יקר. |
תעזבו אותכם שטיות אין על הולמס פלייס קריון! מספר 1
עלי מכון בנוזנה אחי ! |
מנקר עיניים :(
|
למה ריק למה לא צילמת את עצמך גם?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצל אביב הייתי לפני אבל אין שם מקום לזוז,וכמובן לא לדדליפט/סקוואט/חתירות,מה גם שהמחיר אותו מחיר כמו בקאנטרי סרגיו נראה חח אזור תעשיה ב(נחום) כבר סגור מריוט רחוק,יותר יקר מהקאנטרי יוצא יאללה נשארים בקאנטרי :) (ד"א אצלי זה 6 דקות הליכה חח) פשוט המכון הזה של עלי נראה כל כך טוב וזול :) |
אתה טועה , יש שם הרבה יהודים ומתאמנים כמו כולם .
|
מקום ניראה טוב, למה לא צילמת משקל חופשי?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ