![]() |
אמרו לי אל תעשה דדליפט זה התרגיל היחידי שדופק את הגב \
דדליפט לא טוב ולא תורם לכולם מי שמשתמש באבקות הוא מלא אוויר אין לו שירירים אמיתים זה בא ממאמן בן 70 + |
חח :d
"מה אתה עושה 6 חזרות?,אתה עובד על ניפוח?". "וואי אחי מאיפה היד הזאת,אתה לוקח אבקות אה? אני:כן אה אז עכשיו הבנתי" |
ציטוט:
|
"מזה אבקת חלבון,אתה מזריק את זה? "
|
עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה גבר! |
בכיף.. אני לא בטח אם אלו המילים.. ויש מצב שיש עוד שורה אפילו.. אני לא זוכר
|
מאמן במכון כושר:
"אתה יודע למה לא עושים את התרגיל דדליפט? - כי הוא תרגיל המוות" היה רציני. |
ציטוט:
אם הוא ילמד אותך את הטכניקה תיהיה בטוח שזה יקרה :):):):):sbb2: |
אני:"למה אתה לא עובד על רגליים?"
הוא:"כי אני רץ" אני:"מה הקשר?" הוא:"ריצה זה הכי טוב לניפוח הרגל" נאמר ע"י שחיף ששוקל 63~ קילו. שבזמן שהוא נמצא במכון כושר [8 חודשים בערך] והעלה איזה 3 קילו. |
הכי אני שונא , סליחה על הביטוי את הבני ז*נ*ת השחיפים שמזכירים לך שאתה על אחוז שומן גבוה , יא בן ז*** תכנס משהו לפה גם אתה תעבור את ה 10 אחוז שומן...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח יש לי משהו טרי מהיום!
"אם תאכל יותר מ100 גרם חלבון אתה יכול לקבל הרעלת חלבונים" ועוד אחד "אחרי שלקחתה אבקה אסור לאכול הרבה כי אז החלבונים לא יכנסו לשריר" |
ציטוט:
+10 |
חברים שבאים איתי למכון פעם ראשונה אומרים "לא עושה תרגיל כזה אני לא רוצה להתנפח ולהיות כמוך" חחח כאילו פאק? מי אמר שהוא יגיע בכלל לזה :]
|
איזה אחד קצת התלהב מהמשקלים שלו אז שאלתי אותו כמה חודשים הוא מתאמן, הוא אמר לי חצי שנה ומעלה, קרוב לשנה. אז אני אומר לו, יופי אני פה 3 חודשים ועוד מעט מגיע אלייך.
אז הוא אמר לי: "אז מה אם אתה 3 חודשים פה ואני כאן עוד מעט שנה, מה אתה מדבר תראה איזה גדול אתה?!?!" כן ישבתי בבית ולא עשיתי כלום כל החיים בגלל זה באתי לחדר כושר ואחרי 3 חודשים אני נראה ככה... (למי שלא הבין התאמנתי שנה וחצי בערך בבית אז קיבלתי קצת גודל) |
תוריד משקל ותעלה בחזרות את זה אמר לי בן 40 שמיתאמן קרוב ל3 שנים ולא מתפתח
מה זה דדליפט ?.. את זה אמר מאמן!!!!! איזה אחד ראה אותי עושה מתח ועושה לחבר שלו פעם כשהייתי בגילו גם אני הייתי עושה הרבא מתח והוא גדול מימני בשנה.... אני אומר לאיזה אחד למה אתה מעשן באמצע אימון? אז הוא אומר לי מה ניראה לך שאני רוצה להיות סוס אני רק רוצה להיות קצת חטוב הוא כולו 42 קילו על וחצי אחוז שומן אני לא מאמן רגלים כי כל יום אחרי המכון אני משחק כדורגל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ