![]() |
טוב מה נכנסתם לה לחיים שתעשה מה שהיא רוצה אפשר לחשוב היא הנקבה היחידה בעולם...
|
ציטוט:
|
יאללה היא תעשה משהיא רוצה וזהו
|
נכון, לכל אחד יש דעה משלו.
ואני יכולה להתאמן בדיוק כמו שאתם יכולים |
ציטוט:
|
שמעי בת שרירית זה לא דבר מושך ולבטח לא כמו האלה שלוקחות טסטוסטרון ומצמיחות זקן.
אם את מזומורפית לא אמורה להיות לך בעיה לעשות במסאת שריר לרמה פשוט תאכלי 150-200 גרם עוף בצהריים ופחית טונה בערב וזה נותן לך אקסטרה חלבון. לקנות אבקה במקום הכמות המזערית הזאת של האוכל זה בזבוז. בהצלחה...! |
ציטוט:
אתה בה ודוחף של חזה עוף של 200 גרם לבחורה ששוקלת 50 קילו. כמה שטויות מדברים פה בפורום בזמן האחרון... יאללה נמעס כבר מהדגובות |
קרם עוגיות ו-וניל = אסון
בננה וטעמי השוקו למינהם שליטה! |
העיקר 90 אחוז מפה מזילים ריר בשרשור של הבנות פיטנס ..
צבועים |
נערך....
|
ואיי חלאס לזיין בשכל תעשו טובה , תנו לה להתאמן , בחורה טבעית שמתאמנת בחיים לא תראה מגעילה כי פוטנציאל שלה לגדול הוא לא כזה גדול , זה דווקא סקסי מאוד בחורה חטובה עם מסת שריר קטנה , מאשר איזה דבע עם תחת שמגיע לה לאוזניים.
|
ציטוט:
היא כתבה שקל לה לעלות במסאת שריר וקראה לעצמה מזומורפית כי זה מה שזה. והצבירת שריר היא לא אפסית אלא נמוכה. היא צריכה בסביבות 100 גרם חלבון ביום כדי לעלות במסאת שריר. ורשמתי בערך כמה היא צריכה לאכול. מה הבעיה פה? תגיד לי ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרו לה פה אנשים את הדעה שלהם וסבבה כל אחד והדעה שלו, היא לא רוצה להקשיב והולכת בדרך שלה... שתעשה מה בראש שלה וזהו הדעה שלי לא שונה פה משל כולם |
אני לא יודע אם עוד כמה עוד גרמים של חלבון יגרמו לך לצבור שריר, ואני לא יהיה צבוע ואני יגיד לך שאם המטרה שלך היא צבירת מסת שריר נטו ועוד בגיל 13 את סתם קופצת ראש לבריכה ריקה, אם המטרה היא אחרת אז אל תשימי לב למה שאני אומר..
בכל מקרה, גם שתגדלי לא תצליחי לפתח מסת שריר אפילו נראית לעין (וגם אם כן, לא גדולה), חבל שסתם תתבאסי אחרי זה שזרקת הרבה זמן והשקעה לפח. גם אם את אומרת שאת מזומורפית (והאמת, כשאת בחורה עם כמות טסט' כמעט אפסית זה שווה לתחת, זה יהיה שווה במקרה של מזרק, אולי..) וקל לך לעלות במסת שריר (שוב, אני חושב שאת קצת לא מציאותית כי בחורה יכולה להתאמן שנים בפעילות אנ-אירובית ולא לגדל מסת שריר נראית לעין, גם בגלל שאחוז השומן שלה בטבעיות גדול יותר משל גבר) מה לעשות שני המינים לא נולדו שווים, ולנו יש משהו שאין לכן ט-ס-ט-ו-ס-ט-ר-ו-ן בהצלחה בכל מקרה... |
גם בכללי , רמת טוסטרון בגיל הזה ממש נמוכה .
|
אבל אני רואה שההתקדמות שלי דווקא יפה, ואני עולה במשקלים ובמשקל, זה שאני בת לא אומר שאני לא יכולה לפתח שריר בכלל.
אני יכולה אבל זה לא יהיה ממש גדול. |
ציטוט:
הודות למדע גם אצל נשים יכולות להייות רמות גבוהות של טסט' חופשי בדם, ובלי קשר לזה גם לנשים יש טסטוסטרון לא רק לגברים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ