ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לאור המצב הקשה של עולם תכניות האימון בישראל (https://israelbody.com/showthread.php?t=50365)

shraga 06-03-09 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 780296)
אני עושה לשריר גדול 12-13 סטים , שריר קטן זה תלוי כבר בגדול שעבדתי עליו לפני..
עולה במשקל , היקפים , בלי יותר מדי שומן פעמיים בשבוע ולא רואה את עצמי מתפתח מ5 סטים לשריר גדול.. אולי המספר הזה מתאים לחימום

כנראה שאתה:
- מגזע נדיר ועתיק, מקורו בבני המיה הקדמונים.
- חייזר מקריפטון, בדיוק כמו רוני קולמן ואנדי בולטון.
- חרטטן.

ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר.
בהצלחה.

goldBEN 06-03-09 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 780316)
כנראה שאתה:
- חרטטן.

ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר.
בהצלחה.

הוא לא מגזע נדיר, לא חייזר מקריפטון ולא חרטטן.
הוא פשוט רוסי אני חושב...הרוסים האלה מטורפים!!!

!Demon! 06-03-09 20:32

ציטוט:

כנראה שאתה:
- חרטטן.

בהצלחה.

אני לא יודע מה כזה נדיר בזה , פשוט לא מסתדר לי הקטע של 5 סטים..אני אוהב להרגיש שעבדתי , לא למות באימון או משהו אבל אימון של 30 דקות לא בשבילי

נ.ב
אני רוסי חח , אולי באמת זה הקטע :d

goldBEN 06-03-09 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 780324)
אני לא יודע מה כזה נדיר בזה , פשוט לא מסתדר לי הקטע של 5 סטים..אני אוהב להרגיש שעבדתי , לא למות באימון או משהו אבל אימון של 30 דקות לא בשבילי

נ.ב

חחחחחחח ידעתי
אתם הורגים אותי!
אני מגיע לאימון יש שני חבר'ה ששהתחילו את האימון לפניי ואני מסיים את האימון והם מסיימים אחרי 10 דקות ואני רואה אותם אוכלים אחרי האימון סיגריה וזה כמו המעדנים והחלבה שאני אוכל בשבילהם!
ואני מסיים אימון אחרי איזה 40 דקות בלחץ ומת

מדוזה 06-03-09 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 779938)
אני חייב להבין משו , ההבדל בין תוכנית אימונים טובה ונכונה לאותו מתאמן , לבין תוכנית אימונים שהיא לא הכי נכונה לו ולא הכי מתאימה לו ההבדל הוא עד לרמה שהוא לא יתפתח בכלל בתוכנית שלא מתאימה לו , או שהיא יתפתח בקצב איטי יותר ויכל להתפתח בקצב יותר מהיר ולהתפתח עוד יותר בתוכנית אימונים שהיא מתאימה לו ונוכנה לאותו מתאמן ?

תגובה של מישו ...

!Demon! 06-03-09 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 780328)
חחחחחחח ידעתי
אתם הורגים אותי!
אני מגיע לאימון יש שני חבר'ה ששהתחילו את האימון לפניי ואני מסיים את האימון והם מסיימים אחרי 10 דקות ואני רואה אותם אוכלים אחרי האימון סיגריה וזה כמו המעדנים והחלבה שאני אוכל בשבילהם!
ואני מסיים אימון אחרי איזה 40 דקות בלחץ ומת

חח כאלה אנחנו , מפלצות מלידה חח

מדוזה שאלה כללית מדי..

goldBEN 06-03-09 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780332)
תגובה של מישו ...

התפתחות מהירה או איטית זה דבר שאמור להטריד אותך פחות, אתה צריך להיות מוטרד מהסיכוי היותר גבוה להיפצע בתוכנית שהיא לא הכי נכונה ולא הכי נכונה למתאמן.

shraga 06-03-09 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 780324)

נ.ב

עוד הצדקה לתיאוריה... כשיישום השיטה "לא מסתדר לך", כלומר לא נראה בעיניך כהגיוני, תשלול אותו מיד.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780332)
תגובה של מישו ...

לפי מה שהצלחתי להבין, התשובה היא שאכן תכנית לא טובה תאט עד תעצור לגמרי את התקדמותו, לעומת תכנית טובה שתמצה את המירב. תכנית לא טובה ועמוסה מדי תוכל אף להוביל לפציעה, דבר שכיח אצל מתאמנים מתחילים לצערי...

מדוזה 06-03-09 20:46

הכוונה בשאלה שלי היא מה שgoldben אמר , אם באימון שהוא מתאים או בנוי נכון או לא נכון משפיע על התפתחות מהירה או איטית או על זה שתוכנית שהיא לא מתאימה ונכונה ההתפתחות כמעט ולא קיימת .

galSH 06-03-09 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max70kg (הודעה 779889)
ומשה, אני כאילו אמור לבוא לאימון להתאמן בחפיף 20 דקות ללכת הביתה לאכול ופתאום אחרי כמה חודשים יגדלו לי השרירים?!

אם היית עושה לכל תרגיל 20 קילו אז כן, לא היו גודלים לך השרירים.
אבל תאמין לי שאם מתאמנים מספיק כבד האימונים יהיו ארוכים מספיק.

מדוזה 06-03-09 20:48

וואי מוזר לגמרי שתוכנית לא טובה יכולה להאט עד לעצור לגמרי את ההתקמדות של האדם שמתאמן עם התוכנית הזאת + לגרום לפציעות ועדיין לא יודעים איזה תוכנית היא טובה או לא טובה ומה מתאים למתאמן מתחיל ומתקדם וכדו' .

(עדיין לא יודעים עובדית לכך רוב האנשים שמעלים פה תוכניות אימונים שהמדריכים בנו להם בחדר כושר אומרים שהם שגויים , ויש עדיין ויכוח מה טוב ומה לא )

shraga 06-03-09 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780344)
וואי מוזר לגמרי שתוכנית לא טובה יכולה להאט עד לעצור לגמרי את ההתקמדות של האדם שמתאמן עם התוכנית הזאת + לגרום לפציעות ועדיין לא יודעים איזה תוכנית היא טובה או לא טובה ומה מתאים למתאמן מתחיל ומתקדם וכדו' .

(עדיין לא יודעים עובדית לכך רוב האנשים שמעלים פה תוכניות אימונים שהמדריכים בנו להם בחדר כושר אומרים שהם שגויים , ויש עדיין ויכוח מה טוב ומה לא )

לכן כדאי לך להתחיל עם התכנית הבטוחה ביותר, שמבטיחה התקדמות יותר מכל תכנית אחרת (על בסיס אחר).

goldBEN 06-03-09 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780344)

אף אחד לא יודע בגלל זה מנסים ובודקים מה מתאים לגוף שלך בלי לעבור את הגבול של התבנית של התכנית המסויימת שאתה מתאמן איתה.

arbel2 06-03-09 20:54

ציטוט:

כנראה שאתה:
- חרטטן.

ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר.בהצלחה.

אחת הנקודות הטובות ,והחבר'ה פה שואלים שאלות בנוגע ללמה הם לא גדלים וכו' זה סימן שהם אכן נופלים בקטגוריית הממוצע,או כמו שאמרתי באחד המאמרים שלי "פריקים גנטיים לא צריכים מאמרים"

!Demon! 06-03-09 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 780340)
עוד הצדקה לתיאוריה... כשיישום השיטה "לא מסתדר לך", כלומר לא נראה בעיניך כהגיוני, תשלול אותו מיד.

לא רק בגלל שזה לא ניראה לי..עזוב לא משנה

Amit32 06-03-09 21:08

ואיי אני כבר מתבלבל....
אתה מגדיר מתאמן מתחיל וממוצע ככה "שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע." ואני לא ככה,
אני שומר על תזונה עולה יפה, 10 קילו בינתיים ב5 חודשים..
תגדיר מה זה באמת מתאמן מתחיל ממוצע ולמי זה מתאים (כמה זמן מתאמן וכאלה..) ואיך הבייספס, טרייספס ובטן ייתפתחו רק כמייצבים?

bodybuilding4everr 06-03-09 21:19

:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max70kg (הודעה 780243)
אני סה"כ מנסה להבין את הנושא. אני מצטער אם צורת הכתיבה שלי לא הייתה בסדר.
מי שמרגיש פה בנוח לרדת עליי ולקלל אותי שידחוף את הראש לתחת

תאמת אני אגיד לך...
איש לא יכול להגיד לך מה לעשות...:whistle:
אם הזמן ואם הניסיון שצוברים אתה מצליח להבין מה משפיע על הגוף שלך בצורה הטובה ביותר-ופה
אף אחד לא יכול להגיד לך משהו אחר.הריי כולנו שונים לא...

מה שכן התוכנית פה מכוונת "למתאמן הממוצע" ,לרוב האנשים התוכנית הזאת תתאים .

Fatboy 06-03-09 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amit32 (הודעה 780362)
ואיי אני כבר מתבלבל....
אתה מגדיר מתאמן מתחיל וממוצע ככה "שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע." ואני לא ככה,
אני שומר על תזונה עולה יפה, 10 קילו בינתיים ב5 חודשים..
תגדיר מה זה באמת מתאמן מתחיל ממוצע ולמי זה מתאים (כמה זמן מתאמן וכאלה..) ואיך הבייספס, טרייספס ובטן ייתפתחו רק כמייצבים?

אם אתה מתקדם על מה שאתה עושה למה אתה ממשיך לשאול שאלות ולהתווכח?
תמשיך לעשות מה שאתה עושה אם זה עובד בשבילך

מדוזה 06-03-09 22:33

העניין הזה מאוד מעניין אותי , אני מדדתי עיקפים , ועכשיו אני יתן 3 חודשים הקדשה לתוכנית שיש לי (תוכנית שמאמן בחדר כושר בונה לי) כביכול ב3 חודשים אם לא עליתי בהיקפים בכלל זה אומר שהתוכנית לא טובה או שלא בהכרח ?
ואם עליתי בהיקפים זה אומר שהתוכנית טובה ולהמשיך איתה ?

אני רוצה בסה"כ לבחון את התוכנית אימונים שיש לי כיום לתקופה ממושכת ולראות אם יש תוצואת בשביל לדעת אם להמשיך איתה ולהקשיב למדריך בחדר כושר לי או שלעבור לתוכנית שנתנו באשכול הזה ולנסות אותה ולראות את התוצאות .

shraga 06-03-09 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780398)
העניין הזה מאוד מעניין אותי , אני מדדתי עיקפים , ועכשיו אני יתן 3 חודשים הקדשה לתוכנית שיש לי (תוכנית שמאמן בחדר כושר בונה לי) כביכול ב3 חודשים אם לא עליתי בהיקפים בכלל זה אומר שהתוכנית לא טובה או שלא בהכרח ?
ואם עליתי בהיקפים זה אומר שהתוכנית טובה ולהמשיך איתה ?

אני רוצה בסה"כ לבחון את התוכנית אימונים שיש לי כיום לתקופה ממושכת ולראות אם יש תוצואת בשביל לדעת אם להמשיך איתה ולהקשיב למדריך בחדר כושר לי או שלעבור לתוכנית שנתנו באשכול הזה ולנסות אותה ולראות את התוצאות .

קיבלת את המידע, או לפחות את הכיוון. אם זה מעניין אותך- אתה מוזמן לחקור יותר, אבל את ההחלטה עליך לקבל בעצמך.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ