![]() |
ציטוט:
|
מרישים מאוד אני זוכר אותך קטן :] ועכשיו אתה סוס יפה מאוד יש לך אחוז שומן כמו שאני גמרתי את המסה בארך ...
כמה ס'מ היד שלך עכשיו ? |
שינוי מרשים מאוד
כל הכבוד לך |
פשוט לקחת ממך השראה אחי.
מבנה נדיר אחי,כל הכבוד לך על ההשקעה גבר. מה שעשית ראוי להערכה באמת אחי. עלה והצלח(אני מאמין שתתקדם עוד בתחום למרות הצבא שבאמצע). ד"א תוסיף אותי למקושרים:Ben Namma |
אחלה שינוי..במיוחד בין החצי הראשו לשנה... שאפו
|
פיי איזה גב מה נהיה ממך באמת הכי גדול בגן יבנה חח
בהצלחה בצבא |
משו מטורף!!
כל הכבוד! בהמה אמיתית... לאן אתה מתגייס? |
שינוי מטורף , כל הכבוד ..
|
שינוי מעולה
|
הדבר הכי יפה שלפי התגובות שלך בפורום אתה אדם ממש טוב לב וצנוע למרות כל המסה העצומה הזאת.
כי בדרך כלל אנשים שיש להם סוג של עליונות על אחרים האף שלהם עולה למעלה בטירוף קיצר ממש הרשמת אותי בהצלחה בצבא ובהמשך |
הוא הרבה יותר מרשים במציאות מאשר בתמונות תאמינו לי והוא באמת כלי. חבל שהצבא לוקח אותך, נקווה שתמצא שפה משותפת עם הטבח איפה שלא תיהיה ואישור להתאמן בחד"כ של הבסיס אם יהיה...
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לים כרגע אני די מתבייש ללכת , אבל אף פעם לא הרגשתי ממש בנוח עם הגוף שלי אוליי זאת אחת הסיבות שאני עושה את מה שאני עושה ציטוט:
מת כבר לראות תמונות שלך צריך להיות מפלצת לא קטנה :) הוספתי אותך ציטוט:
אני נכנס לחנות עם איזה גופיה כולם מסתכלים עליי כאילו אני איזה חייזר , ממש מביך... |
מפלצת מאסה רצחנית!!!
איזה שינוי מדהים!!!!!! כל הכבוד היה תענוג לראות.. |
ציטוט:
עשית את אחד השינויים היותר מרשימים כאן לדעתי עברת שניי תהליכים בזמן די קצר , מילד שמנמן הפכת לסוס לא נורמאלי בקשר ליד שלי אני לא מודד את ההיקף אבל טובים ממני העריכו אותה כ 50 כרגע אין לזה ממש משמעות כי אני די שמן הינה תמונה לפני כחודשיים תעריך אתה למרות שאין לזה חשיבות בשבילי http://i42.tinypic.com/ny8mk3.jpg ציטוט:
גל הרוש , איזור דרום , גן יבנה ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
סתם דוגמא כך את סטס ,הוא פי 5 ממני אבל בלי קשר הוא בחור נחמד מאוד שתמיד אוהב לעזור ציטוט:
למדתי ממך לא מעט עזרת לי המון בכל שאלה ואני אחד שאם יש לו שאלה אז אני פשוט חופר ברשת כדי למצוא תשובה לא על כולם אני סומך :) |
בהמה אחי !!!!
|
וואו איזה שינוי, מעריך אנשים שעוברים שינויים טובים, כל הכבוד!
|
שחיף רצח!!!!
נורא שאתה מתגייס.. יהיה עצוב בלעדייך, פחות עוד איש טוב אחד.. בטח כשתרוץ בתירונות ליישובים מסביב תהיה רעידת אדמה :) נראה מדהים אחי!! בהצלחה בהמשך ושיהיה גיוס נעים (נראה לי..). |
ציטוט:
מה שקורה זה שגם שהם מפותחים (כמוך) הם עדיין לא מרוצים מצד אחד זה טוב כי זה נותן מוטיבציה להמשיך אבל מצד שני הם לא רואים את המצב האמיתי ונשארים מתוסכלים אין לך מה להיות מתוסכל לך פעם אחת לים ותראה את התגובות |
בשתי מילים: חיה רעה! :)
מאסיבי ביותר, אין לי מילים.. בהצלחה בצבא אחשלי, גיוס קל! |
שינוי אדיר
ממש אהבתי את הפוסט הזה פשוט כבוד |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ