ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות מעבודת דוגמנות של האשם (https://israelbody.com/showthread.php?t=58343)

Dr. Muscle 20-08-09 10:51

תמונות מעולות, הטובות שאני ראיתי בארץ של באדיבילדר (ויסלחו לי כל השאר). גם מבחינת איך שאתה נראה, וגם מבחינת הצלמת המעולה (הסתכלתי על עבודות אחרות שלה ולמרות שאני לא ממש לא מומחה או מתעניין בצילום זה עבודות מעולות).

Bar's 20-08-09 17:02

תמונות יפות מאוד ומרשימות!
כל הכבוד לך באמת..

Mr.Bazooka 20-08-09 17:13

האשם אתה מזכיר את קרייטוס!!!!!!

טל יואב 20-08-09 20:54

תמנות ממש יפות אומנותיות , סגנון קצת שונה מסטייל של האמן קובי חיים אך גם יפות מאוד .

לדעתי אתה תיהיה בטוח בשלישייה הראשונה בקטגורייה שלך ללא ספק . אם לא יהיו הפתעות מיוחדות אני אהייה שם לעודד כמו כל שנה . שיהיה בהצלחה , ידוע לי על מספר מתמודדים באיגוד השני שלא מעוניינים להיחשף כלל ולהפתיע בערב התחרות .

לאחר מבט מעמיק בתמונות אם יורשה לי לתת הערה בונה רק ברוח טובה כמובן ,

בסך הכל הכללי נראה מאוד מרשים וטוב אך אם ברצונך לקטוף את התואר אני ממליץ לך בחום לקחת "אוף סיזאן " ארוך במיוחד לתת לגוף לנוח ולצבור את המאסה הדרושה באמת לגובה שלך 108 ק"ג על גובה 1.83 לא מספיק דחוס ועבה , לא להתפתות לתחרויות אזוריות ללא אתגר אמיתי צברת ניסיון וזה מצויין חרטתה את השם שלך באיגוד וטוב שכך , עכשיו הפסקה ארוכה לא הייתי מגזים אפילו בלקחת שנה מלאה או יותר, "וזה לעשות פיגוע רצחני" על הבמה בעוד שנה או שנתיים שאנשים לא יצילחו לזהות אותך . זה בתקווה שהכל יילך כשורה , אני מכיר מתחרה (שלא אנקוב בשמו כעת ) שרק עקב שפעת קשה של חודשיים לא עלה השנה לבמה .

hachem-01 20-08-09 22:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב (הודעה 902083)
תמנות ממש יפות אומנותיות , סגנון קצת שונה מסטייל של האמן קובי חיים אך גם יפות מאוד .

לדעתי אתה תיהיה בטוח בשלישייה הראשונה בקטגורייה שלך ללא ספק . אם לא יהיו הפתעות מיוחדות אני אהייה שם לעודד כמו כל שנה . שיהיה בהצלחה , ידוע לי על מספר מתמודדים באיגוד השני שלא מעוניינים להיחשף כלל ולהפתיע בערב התחרות .

לאחר מבט מעמיק בתמונות אם יורשה לי לתת הערה בונה רק ברוח טובה כמובן ,

בסך הכל הכללי נראה מאוד מרשים וטוב אך אם ברצונך לקטוף את התואר אני ממליץ לך בחום לקחת "אוף סיזאן " ארוך במיוחד לתת לגוף לנוח ולצבור את המאסה הדרושה באמת לגובה שלך 108 ק"ג על גובה 1.83 לא מספיק דחוס ועבה , לא להתפתות לתחרויות אזוריות ללא אתגר אמיתי צברת ניסיון וזה מצויין חרטתה את השם שלך באיגוד וטוב שכך , עכשיו הפסקה ארוכה לא הייתי מגזים אפילו בלקחת שנה מלאה או יותר, "וזה לעשות פיגוע רצחני" על הבמה בעוד שנה או שנתיים שאנשים לא יצילחו לזהות אותך . זה בתקווה שהכל יילך כשורה , אני מכיר מתחרה (שלא אנקוב בשמו כעת ) שרק עקב שפעת קשה של חודשיים לא עלה השנה לבמה .

אהלן יואב קודם כל תודה שאתה מגיב בפוסט שלי היייתי מעדיף שלא אבל תודה בכל זאת...עכשיו לענייננו כידוע לך או שלא אתה לא שופט אז תמנע מלעשות שיפוט מקדים כי מי שיבוא מוכן ייקח...מה שאני כותב לך עכשיו זה לא בגלל התגובה שלך דווקא החמאת לי אבל מה שאניי הולך להגיד לך עכשיו זה בגלל שלימדו אותי להיות ישיר ולא צבוע כולם בפורום יודעים שאתה "ליצן החצר של פרייד על מתאמניו" אתה מדבר על אנשים שלא רוצים להחשף לפני התחרות תאמין לי שהתמונות של כל אותם כרישים ומקועקעיים למינייהם נמצאים במייל שלי מזמן אפילו שהם מתחרים בארגון השני כי כידוע לך או שלא אני די מקורב לכמה אנשים טובים בפריייד לכן אתה לא מרתיע אף אחד ולא מפחיד אף אחד.אז במקום לשבת מאחורי מקלדת ולהעביר בקורת שגם אם היא נכונה או לא למתחרה שנמצא בהכנות לתחרות הייתיי מציע לך שתעשה משהו מועיל בשביל הספורט בתור כתב (תהיה אובייקטיבי)...אני לא כמו כל ה"מפתחיי גוף " שאתה מסתובב ביניהם אז כשאתה פונה אלי ועדיף שלא תעשה את זה בזהירות ותפסיק עם הלוקשים שלך ....בתחילת השנה היתה הערכה כלפייך וואפילו אמרתי לך את זה אבל במשך השנה אחרי שראיתי את התנהלותך את הכתיבה שלך ואת העובדה שאתה מפוקס על צד אחד לצערי ירדת מעיני אז בבקשה תממנע מלהגיב כי אני לא רטוצה לרדת אייתך לרמה אחרת שאתה לא תאהב.:mad::mad::mad:

hanna666 20-08-09 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 902159)
אהלן יואב קודם כל תודה שאתה מגיב בפוסט שלי היייתי מעדיף שלא אבל תודה בכל זאת...עכשיו לענייננו כידוע לך או שלא אתה לא שופט אז תמנע מלעשות שיפוט מקדים כי מי שיבוא מוכן ייקח...מה שאני כותב לך עכשיו זה לא בגלל התגובה שלך דווקא החמאת לי אבל מה שאניי הולך להגיד לך עכשיו זה בגלל שלימדו אותי להיות ישיר ולא צבוע כולם בפורום יודעים שאתה "ליצן החצר של פרייד על מתאמניו" אתה מדבר על אנשים שלא רוצים להחשף לפני התחרות תאמין לי שהתמונות של כל אותם כרישים ומקועקעיים למינייהם נמצאים במייל שלי מזמן אפילו שהם מתחרים בארגון השני כי כידוע לך או שלא אני די מקורב לכמה אנשים טובים בפריייד לכן אתה לא מרתיע אף אחד ולא מפחיד אף אחד.אז במקום לשבת מאחורי מקלדת ולהעביר בקורת שגם אם היא נכונה או לא למתחרה שנמצא בהכנות לתחרות הייתיי מציע לך שתעשה משהו מועיל בשביל הספורט בתור כתב (תהיה אובייקטיבי)...אני לא כמו כל ה"מפתחיי גוף " שאתה מסתובב ביניהם אז כשאתה פונה אלי ועדיף שלא תעשה את זה בזהירות ותפסיק עם הלוקשים שלך ....בתחילת השנה היתה הערכה כלפייך וואפילו אמרתי לך את זה אבל במשך השנה אחרי שראיתי את התנהלותך את הכתיבה שלך ואת העובדה שאתה מפוקס על צד אחד לצערי ירדת מעיני אז בבקשה תממנע מלהגיב כי אני לא רטוצה לרדת אייתך לרמה אחרת שאתה לא תאהב.:mad::mad::mad:

אני מכין אתה הרימונים והרובים רק תגיד איפה הבית שלו

Eliran_M 20-08-09 22:52

חנה לא אמרת שאתה פורש מהפורום

hachem-01 20-08-09 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 902169)
אני מכין אתה הרימונים והרובים רק תגיד איפה הבית שלו

לא צריך להגזים.....הכל יהיה בסדר....;)

hanna666 20-08-09 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 902175)
חנה לא אמרת שאתה פורש מהפורום

אני לא מגיב פה לאנשים סך הכל אני מגיב להאשם כי הוא ביקש ממני ואני מכבד אותו
ותגיד את ה mr.olympia במייל ?

Eliran_M 20-08-09 22:58

כן אחי

hanna666 20-08-09 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 902182)
כן אחי

כנס למסן דוד שלך עדין רוצה ?

ניגרי ענק 20-08-09 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 902159)

ידידי אני מתחיל לחבב אותך מרגע לרגע.
המון בהצלחה מחרתיים, ארוחת השחיתות כבר ממש במרחק שעות - תחזיק מעמד.

hachem-01 20-08-09 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 902190)
ידידי אני מתחיל לחבב אותך מרגע לרגע.
המון בהצלחה מחרתיים, ארוחת השחיתות כבר ממש במרחק שעות - תחזיק מעמד.

תאמין לי יש הרבה אנשים שלא שווה להתעצבן בגללם .אנשים קטנים (לא פיזית)עם פה גדול....:)

Pro_XXL_Universe 21-08-09 01:09

שוב יואב טלטלון בא לפה לזיין את המוח אם הקישקושים שלו חחחחח
בכל מקרה יובב טל תעבור שמינית ממה שהאשם עבר להכנה למר ישראל ובשנה הזאת בפרט ואז תדבר..אין מנוסה כבעל ניסיון.
אתה רוצה לתת ביקורת?סבבה אבל לפחות תעשה משהו שיתן לך סמכות לעשות את זה.
כי חוץ מהמר ישראל בשנת 1996 שקובי עזרא האכיל אותך שם קש לא עשיתה שום דבר שמגיע לך לתת ביקורת כזאת על אנשים שחיים את הספורט.

יואב טלטלון חחחחחחח עגלון חחחחחח

hachem-01 21-08-09 01:23

גלעד תעשה לי טלפון מחר בצהריים....

yaron 21-08-09 01:44

יפה האשם,ראיתי בכרטיס שלך שאתה מגדל סוסים,מה אתה מגדל את עצמך? :)

hachem-01 21-08-09 11:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaron (הודעה 902307)
יפה האשם,ראיתי בכרטיס שלך שאתה מגדל סוסים,מה אתה מגדל את עצמך? :)

אני יותר נכון מאלף סוסים....סוסיים שלא רכבו או לא הצליחו לרכב עליהם אז אני נכנס לתמונה.....
:11::11::11:

yaron 21-08-09 11:40

חח טוב הם רואים כמה אתה סוס וחזק הם אומרים יו יו אין מצב על זה אנחנו עושים פוזות ומשתוללים וככה אתה הופך אותם למתורבתים חח

hachem-01 21-08-09 11:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaron (הודעה 902443)
חח טוב הם רואים כמה אתה סוס וחזק הם אומרים יו יו אין מצב על זה אנחנו עושים פוזות ומשתוללים וככה אתה הופך אותם למתורבתים חח

חחחחח בערך חוץ מלפניי תחרות הם משום מה לא נרתעים אוליי הם קולטים שאני חלש בגלל הדיאטה:d

yaron 21-08-09 13:22

תאמין לי שהם קולטים את החולשה שלך ומנצלים אותה זה לא צחוק

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ