![]() |
ציטוט:
שמע הסרטון מטעה גם... לא שהיתי ענק אבל דווקא מכובד ביותר |
ציטוט:
מקס אני מביא מצלמה יום חמישי לא אכפת לי!!!:nonono: |
ציטוט:
|
אחי מה משקל ה Rm8 שלך?
|
ציטוט:
|
הוא אמר דדליפט 160 אני חושב
ואתה נראה מצויין מקס:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
סקוואטים אמרתי שאני לא עובד כבר שנה..אבל אז שהיתי עובד זה היה 140-150 בסטים ואם זה בתרגילים אחרים אז תשאל אני יגיד... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ראשון שלישי וחמישי תמיד שם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
or1515, מה זה הוא אמר שהוא עושה דדליפט 160? יש סרטונים והוא בכלל לא מתאמץ, הבנאדם עובד אולי עם 80% יכולת שלו. הבנאדם עושה 120 קילו חזה עליון ומספר לי בדיחות באותו זמן. :closedeyes: |
ציטוט:
יא מניאק זה 110:) לא 120..אבל בקטע של בדיחות וצחוקים כן:) שמע אמרתי לך אני מתאמן בשבילך הכיף לא נותן ת100% שלי כי אין תחרות ולא רוצה פציעות..עדיף לאט לאט ובטוח. קיצר הסברתי לך כבר הכל... |
ציטוט:
לפני הסט, ואחרי החזרה אחת שאני אעשה :XDemoticon: |
מקס אתה כזה תותח!
תגיד מתישהו בחצי שנה אחרונה בדקת rm 1 בלחיצת חזה? אם אין לך 18 אתה יכול לתת פייט בנוער למרות שהערבים לוקחים סטרואידים מגיל 16 ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
באפריל יהיה לי 18 אז אני כבר נכנס נירא לי לעד 21. ששם בטוח אין לי סיכויים. לא מתיחס לאלו שעל חומרים ואלה לא מפריע לי..חח אם הם במצב כזה ועל חומרים אז לא מצב ממש טוב...אני לעומתם רק לפני חיטוב לקחיתי אבקת חלבון וזהו..במסה אני אפילו לא צורך את זה..למרות שזה אחלה של דבר |
ציטוט:
אתה גם ככה תותח יש כוח. |
חחחחחחחח מעצבן אותי!!! (בקטע הטוב)
אתה נראה (ואומר בעצמך) שאתה לא הכי משקיע, לא אוכל הכי נכון, לא עובד 100% ואתה נראה כמו שרוב הפורום פה רק חולם. קיצר גנטיקת ה'. |
ציטוט:
תשמע אחי זה לא שאני בא ואומר בשביל הפוזה..זה ככה באמת תשאלו את יואב הוא רואה אותו לרוב באימונים איך אני מתאמן. ודווקא תזונה אני שומר אבל יש ימים שאני יכול להרשות לעצמי לוותר על ארוחה בגלל כמה סיבות. ושישי שבת אצלי תמיד הארוחות נדפקות חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ