![]() |
ציטוט:
we dont feed trolls around here. |
ציטוט:
ובקשר לכל אלו שבא להם לזיין בשכל לי אין צורך להוכיח לאף אחד כלום [אלא אם כן מעורב פה כסף :) ] אם אתם בוחרים לא להאמין....אני מזמין את כווווולם אלי לחדר כושר לאימון הרלוונטי ואז נראה מי משקר.....עדיפות לאנשים שמוכנים לשים כסף על השולחן |
עזוב אותך שטויות, מתחיל להישבר לי הזין מילדים כאלה.
|
ציטוט:
למה אתה לוקח את זה אישי כול כך?? בכל אופן, אם אתה יודע מה אתה שווה אתה לא צריך להתעצבן מכל פליטה של כל אחד... |
הוא לא נראה לי עצבני...
הוא סתם רוצה לעשות עוד כסף מהצד :d |
ציטוט:
כמה אתה שוקל? |
ציטוט:
אנחנו קוראים אחד את השני :) |
ss
ציטוט:
אבל חיפוש בפורומים על SS כתוןב: "יותר מדי תשובות" מה פירוש ss? תודה |
תגיד אנדרוליזם, קצת לא קשור לדיון.אבל איך הולך עם הss שלך?
|
סתם נותן דוגמא, אנטון שקל 105 קילו והיה אוכל 3600 קלוריות ביום והיה עולה יפה... זה מאוד תלוי
|
ציטוט:
לגבי ss, ללא ספק הבנתי שמי שהמשקל עבודה שלו נמוכים (מתאמן מתחיל), חייב ss. |
ציטוט:
אבל כנראה שאני לא מתאים לזה או שאני עושה משו לא נכון גם התכנית לוקחת ממך כלכך הרבה מאמץ שאתה פשוט צריך להתאושש יום אחרי וכמעט לא יכול לעשות כלום וזה לא מצא חן בעיניי |
כמה אתה שוקל?..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:no: :cry: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים מתחילים ממשקלים נורמלים בסקוואט ולהגיע בכמה חודשים לסקווט כפול 1.5 מהמשקל שלך שאצלי זה 150 קילו סקוואט .. זה רק נשמע הזוי להעלות 100 קילו משקל על המוט בכמה חודשים זה חולני זה תכנית עדיין למתאמן מתחיל ו150 קילו סקוואט זה ממש לא הישג של כמה חודשים |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שאתה דביל שלא יודע להבדיל בין ליברות לקילוגרמים, או שאתה דביל שאתה מנסה לעבוד פה על מישהו. |
[quote=tal_s;959657]אז כדאי שתתחיל להסתכל על לוגים של אנשים שעשו ss כמו שצריך ,לדוג דניאל שקיבל באן הגיע לסקוואט של 140[/QUOTE
יש לו בכלל לוג בלוגי אימוני? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ