![]() |
חח דיון על ערסים:whistle:
כמה דברים על ערסים:יש גם ערסים אשכנזים ,ערסים לרוב לא יודעים שהם ערסים והם מתעצבנים לשמוע שהם ערסים,יש פה כמה ערסים שחושבים שהם שונאים ערסים ,בזה אני בטוח. סיקס פאק נראה ערס לאללה חחח אבל אני מאמין שאתה לא , ועוד מסר קטן לאנושות:רוב העפולאים הם ערסים בהכחשה מנסיון.:cry_1: |
ציטוט:
ומה הקשר לחללית? אותו קשר למונית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מכיר כמה אנשים שכן מרוקאים וטריפולטאים שאם לא היו מכנסים אותם בגלל דבר כזה למועדון למחרת לא היה מועדון :):):):) |
מוות לערסים כולם שונאים ערסים
|
פייי כמה הולכים לחורבה! מה כולם נדחפים לחיפה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שבת במטרוק
שישי לא בטוח אולי בשיבר |
מה זה ערס בשבילכם בכלל? כולם שונאים ערסים, אז מה מישהו שהולך עם קצת פירסינג ומעמיד שיער יפה הוא ערס? זה אומר משהו עליו?
|
ערס אפשר לזהות עפ"י מראה חיצוני אבל יש אנשים שרק נראים ערסים והם לא כמו כך להיפך אבל רוב מי שנראה ערס הוא ערס וערס זה בעיקר האופי וגם המראה.
יש סוגי ערסים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גבר אני עם עגיל בגבה שם ווקס בשיער וכל מיני כאלה.. ואתה לא יכול להגיד עליי ערס כי קודם כל הלימודים חשובים לי וכל הערסים שאני מכיר לא חשוב להם... אני שומע בעיקר רוק והיפ הופ/ראפ...
אני שונא מזרחית ודיכאון ולדעתי אני לא מתנהג כמו ערס.. אבל זה כבר מי שמכיר אותי יודע |
ראיתם פעם ערס בין 25-30 כימעת ואין נכון? זה רק אומר שלהיות "ערס" זאת פוזה שחולפת..
פריקים יש עד גיל מותם, וכמו כן גם כל השאר... |
תגדירו "ערס".
אני גם מעמיד קוצים יש לי עגיל קוקוס באוזן שמאל והלוואי אם כל ה"ערסים" היו כמוני גם בשכל גם בהתנהגות וגם באופי. |
|
ציטוט:
:1eye: |
ציטוט:
|
איכס אני ימות ולא אהיה פריק ..
הם האנשים הכי דפוקים שהכרתי ..אני בקטע של ערס סטייליסט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ