![]() |
ציטוט:
|
בתאכלס באמת אימון טיפטיפונת לא הגיוני, אבל לכו תדעו... פעם בכמה זמן יש ביוטיוב איזה ילד סיני בן 3 שמתופף כמו דייב לומבארדו, אז אפשר להשוות את זה לזה.
|
ציטוט:
עוד מעט קצת שיזוף בקיץ אולי אני אעשה מכונה טיפה לפני אפילו וזה יבליט ויראו יפה יותר הבעיה היא שאני עושה בקרוב קעקוע נראה איך זה יסתדר הוא הולך להיות על חצי מהבטן ועל הגב אז אסור שמש |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרקון עושה סקואט ויורק אש מסביב לכל הגוף וכתוב למעלה קשה להיות צנוע כשאתה הטוב ביותר. ועל העורף את המספר 1 כדי שכל מי שיעמוד מאחורי ידע תמיד שהוא מספר 2 |
ציטוט:
אם אתה מקעקע את זה אתה יוצא יצור תופת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 111 ואתה תצא עוד יותר יצור אם תכתוב את המשפט המפגר הזה למעלה, אתה תתחרט על זה אח"כ כל החיים שלך ויהיה לך תזכורת שהייתה י"כ פעם. תכתוב למעלה Squat ze Squat - נראה יותר טוב. :) |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח וואי אנלא יכול כבר חדש מה יהיה איתך
|
הוא מסתלבט על כולכם פה
חלאס להגיב לו >>" |
עדיף תקעקע את המספר 69
|
ועדיין לא ענית לי-מה נחשב בשבילך סנאץ' כבד?
|
סנאץ' כבד זה כנראה חרטא ברטא, אני בקושי מכיר (אם בכלל) אנשים שלא מתאמנים בצורה פעילה בהרמת משקולות (אולימפית יעני) ויכולים לעשות סנאץ' תקני עם 50 קילו...
|
ציטוט:
|
כמה יש לך סנאץ' אחי?
ותעשה לעצמך טובה, אל תעשה קעקוע של דרקון עם סקוואט. |
ציטוט:
|
שכחת את הטאקי
|
שכחת את משחק הבולשיט
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%...A4%D7%99%D7%9D) |
אם אחרי ההודעה על הקעקוע לא נפל האסימון שהוא מטריל אתכם למוות, משהו לא בסדר.
|
ציטוט:
זה עלה לי גם לראש, נראה לי הבנאדם מתקרקר פה על כולם |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ