![]() |
אפשר בבקשה את תוכנית האימונים שלך? למה שלי לא עוזרת לי משום מה אני פשוט לא מתקדם
|
תגיד לי מה אתה אוכל ומה התוכנית שלך בידוק מה היעד שלך מה הגובע ומה המשקל ו.אחוז שומן. .ועם אפשר תמונה
|
אני היעד שלי זה להגיע לגובה 1.92 ככה איזה תוכנית אתה ממליץ אחי??
|
חחח איזה טרולים מטומטמים יראבאק
|
חח אתה חושב חג שמח
|
ירדת 16 קילו בשלושה שבועות?
|
ציטוט:
|
שוד ושבר!!!! דני אתה נראה לי אשכרה ברמת אחוז שומן של "חדש"!!! באמת נהיית ממש חטוב רואים אפילו וורידים!!!
|
ציטוט:
|
עדין מאבדים המוןןןן מאסה אם זה בתקופה כל כך קצרה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מנסה לשכנע גבר אקראי באינרטנט להעלות תמונה שלו בתחתונים לאינטרנט ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ק!בה תגיד אחי זה אתה בסרטון??? >>> :sbb2:
אחי אתה נ1תן שם סנאץ'???? או שזה פרס?! ס1ס רצח באמא |
אתם האפס שבאפסים, יודעים רק להעביר ביקורת שלילית לתקוף ולהסתלבט על כל בן אדם שני שמשתף תמונות.
לוזרים. |
ג'קילה רק שתדע אחי (אפרופו אפסים) שאני מעריץ אנשים כמוך שברחו מהארץ כי לא קל פה ומטיפים מוסר מעבר לים :ok:
|
בואנה תהיו בשקט כבר יא סוסי יאור אוסטרליים!!!!! מה אתם רבים על שטויות?!!!!
|
ציטוט:
דבר שני בנאדם שמצליח להתפתח בארהב , שלא יעשה את הצעד ? אם יש לו את האמצעים והמניעים לעשות זאת? זה מבאס שחלקכם יודעים רק מזה חוסר פרגון ולא פירגון וזה מוריד את הרמה של הפורום . אז עד שבא בנאדם באמת שהרמה שלו יפה אתם מוצאים את הפינה להסתלבט ולעשות ממנו בדיחה. קח לתשומת ליבך את מה שאני אומר כי זה רק בשבילך, תפסיקו לחשוב שאתם יותר טובים מהאחר זה הכל. |
ציטוט:
הבן אדם צודק!!! מה אתם משחקים אותה "פטריוטים" אעלק חחח מי שטוב לו שיישאר פב מי שלא אז שיגור במדינה אחרת זה לא אומר שהוא אפס!!!...אתם אפסים וקנאים אז שבו בשקט יא עכברי מעבדה!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ