![]() |
אני להבדיל ממה שאתם חושבים לא תומך במראה שמן ועגלגל, אני גם לא פאוורליפטר נלהב או משהו, אני פשוט אומר שמראה בלי התפקוד ההולם זה קצת חסר טעם.
|
ציטוט:
תראה לי בילדר שלוחץ חלש ויש לו מאסה מכובדת או עושה סקואט חלש ויש לו מאסה מכובדת ברגלים אתם סתם מנפחים יותר מידי את העניין הזה |
למה לא להיות חזק +גדול+חטוב?
למה תמיד אתם עושים תחלוקה הזאת אם מישהו עושה סקוואט הוא חייב להיות שמן? אם מישהו מפצל זה אומר שהוא חלש? להיות חזק יותר חשוב ממראה ולהיפך? זה ניראה כאילו כל אחד מגן פה על מה שהוא ,ויוצא נגד מה שהוא לא השיג... אתם לא בילדרים מתחרים שמה שמעניין אותם זה המראה ולא ליפטרים שמה שמעניין אותם זה רק כוח אתם חברה צעירים,שגם מראה וגם מצב גופני אמורים לעניין אותם,ברמה שאנחנו נמצאים,ואני אומר אנחנו גם אם מישהו קצת יותר מפותח מהאחר , אפשר לשלב בין השתיים...מי שחושב שלא ניתן להשיג את שניהם ביחד -אין לו מושג.... |
ואוו אתה לבן חח
|
ואלה דימון שיחקת אותה גבר, קלעת בול
|
ציטוט:
אני לא צריך להוכיח דבר לאיש ובטח לא לאנשים שאני לא מכיר ואין לי שום קשר איתם. לצורך העניין אני יותר חזק ממך :sbb4: אבל זה לא רלוונטי לדיון על זה שהומי שמן דובון בלע סבון הטיל ביצה ואליקרמבו יצא. |
כמה תגובות מטומטמות בפוסט אחד זה לא יאומן!!!
|
תכלס כולם צודקים,
נראה לי אני ישלב את שניהם, אני אהיה שמן וחלש! מה דעתכם? |
לוזון תתפטר הרסת תהתאחדות
|
ציטוט:
כל זה מוביל לכך שאתה אדם טיפש, שאין לו כל כך מה לעשות ולכן הוא מעביר ביקורת שלילית על כל אחד אחר שלא פועל ע"פ דעתו... אף אחד לא מבקש ממך להוכיח, אבל לפחות תיהיה מספיק חכם לסתום את הפה ולא לעקוץ כל אחד שלא רוצה להיות טיפש כמוך... לצורך העניין, אני אשמח אם תכתוב את המשקלים שלך ותגבה אותם בסרטונים ונחליט "לצורך העניין" מי חזק יותר... |
איכשהו תמיד הפוסטים שלי נהפכים ל"למי יש יותר גדול"
בתור פותח הפוסט, לי יש יותר גדול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תשאל.. אני זה שאמר שזה בושה עצומה להראות כמו אל יווני אבל לא להרים משקל כמו רוני קולמן... אני לוקח דברים קשה מדי. תעשו לי טובה, תפסיקו לנסות לעקוץ משתמשים, תפסיקו לנסות לתפוס משתמשים על מילים... אין קשר בין לקחת את האינטרנט ברצינות לבין להתנהג כמו בן אדם בכל מקום שאתה נמצא בו, מה אני אעשה, אני לא אוהב את ההתנהגות שלו בין אם זה באינטרנט ובין אם זה היה במציאות. |
חבר'ה בואו נספיק לריב ונסכם את זה בצורה שכולם מסכימים עליה - מייגן פוקס כוסית.
|
ציטוט:
|
הומי במקומך הייתי ממשיך מאסה יש לך עוד הרבה.
|
חחח אני לא באמת נכנס לחיטוב,
זה היופי בקרוספיט, אתה עולה במשקלים, טיפה עולה במאסה וטיפה מתחטב, השוק הזה שנותנים לגוף עם הדופק הגבוה ועבודה על משקלים, עושה את שלו :) |
עכשיו גם אתה התחלת לענות ברצינות, זה בכלל משעשע.
|
ואללה תכלס להגיד... 3 עמודים של דיבורים ובו יש רק 3 תשובות רלוונטיות שביכלל קשורות לשאלה שנשאלה מלחתחילה.
|
אז תכלס מה רצית להגיד לא הבנתי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ