![]() |
ציטוט:
אני עושה את התרגיל הזה בקרוס ,אבל לרוב כתרגיל שלישי (הכוונה לפשיטות מרפק) ושם אני מרים את כל המכונה ל10 חזרות מאוד איטיות |
ציטוט:
הוא המפלצת האמיתית ,הוא צעיר ממני בכמעט 4 שנים אני מסיר את הכובע. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה כל המכונה 80 קילו !! מזה סוס!!! אני סך הכל 60 65 אבל זה דוחף אותי אחורה אז זה מקשה עליי בהרבה.. |
ציטוט:
הדבר הכי מרשים במשקלים שאתה מרים ידידי ,היא העובדה שאתה שוקל די הרבה פחות ממני בשיא אוף סיזן אני שוקל כ107 קילו (למרות שהשאיפה השנה היא להגיע ל110 במצב סביר) |
ציטוט:
חח כן גם כן זה.. אני 79..קילו.. |
ארבל, אתה מתחנן להתחרות?
|
ציטוט:
אז טכנית ? אתה יותר חזק :) |
לשתיכם יש עתיד מזהיר! לכו על זה עד הסוף לא משנה מה המחיר
|
ציטוט:
בקטגוריית משקל שלי... |
ציטוט:
לא רוצה להיות במצב שאני אוכל לתרץ אם לא הלך לי טוב אני רוצה להשקיע 100 אחוז לתחרות ,כדי שגם אם אני אפסיד אני אוכל לומר שנתתי הכל והפסדתי רק בגלל שלא הייתי טוב מספיק ,לא בגלל תירוצים ,ולא בגלל הנסיבות כרגע אני לא יכול להשקיע 100 אחוז בהכנה לתחרות בגלל הצבא ,אז אני בונה בסיס איכותי וכמה שיותר מאסיבי לקראת תהליכי ההכנה ,מתי שהם לא יהיו :) |
ארבל מה עם קצת תמונות
|
ציטוט:
|
חח...
סתם ילד אשכנזי שחיף עם משקפיים וחננה באף שמוכר לכם סיפורים, סמכו עליי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גבריאלו'ש , דמך בראשך P: :whistle: |
ציטוט:
מסתדר לי לא רע ,אבל עדיין מקפיצים אותי לאבט"שים מדי פעם ,אני בכל זאת סוגר שבתות ועושה שמירות ,ואני לא מוכר כספורטאי פעיל ,אז לצערי בזמן השירות שלי יהיה לי מאוד קשה עד בלתי אפשרי להיתכונן לתחרות |
מאיפה הכוח הזה שלכם,הלוואי עלי ,ארבל עוד אפשר להבין טנק של 100 קילו ,אבל סטס זה תופעת טבע בגיל 15 65 קילו בביספס ,תהיה לי בריא אחי.
באמת כל הכבוד. |
ציטוט:
|
חחחח אני זוכר שבאתי פעם אחת לאור וראיתי אותך.. הייתה עם חולצה לבנה זה היה ליד הקניון שם איפה שהסקטירים חח.. זה היה לפני שנתים נראה לי היה לך שם יד 40 בערך..
|
ציטוט:
אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר ,אבל ראית אותי אחרי חודשיים בלי אימונים בגלל פציעה+ניתוח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ