![]() |
ציטוט:
עכשיו יבוא panic ויגיד שסקאזי יודע לנגן על גיטרה ושהטרנסים שלו זה מן יצירת אומנות מורכבת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, הדבר הזה של סקאז'י הזה, ANOTHER RACE משהו, ניגנו את זה במסיבת סיום שלנו - זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי בחיים. |
ציטוט:
ציטוט:
וחלאס ללכלך. כמו שאני יכול ללכלך על החרתא שאתם שומעים אתם יכולים לעשות את אותו הדבר, אבל אתם לא מכירים טראנס ולא שומעים, להבדיל ממני שדווקא כן שמעתי הרבה שירי רוק "לנסות" והיה דיי חרא למעט קצת מן הדברים.. אין על טראנס ואין על מסיבות אסיד נטולות סמים :mushy: :XDemoticon: |
ציטוט:
טראנס טוב זה: Bizarre Contact, Indra, Cosma, Indra, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, G.M.S, Kamasutrance, Telemasca, Astrix, Vibe Tribe, Virtual Attack . ועוד אומנים שהשמות שלהם לא עולים לי כרגע בראש. כמובן שלא כל הטראקים של האמנים הנ"ל הם טובים, אבל יש טראקים מדהימים, והרבה! |
הייתי אומר שגם אלה שלא אוהבים רוק ושונאים את זה...
אין מצב שאתם לא אוהבים רוק קלאסי, או פופ, או רוק אלטרנטיבי... אולי אתם לא כל כך אוהבים את כל המטאל הכבד, הרוק הכבד.. וכל זה.. אבל אין מצב ששירי רוק הנ"ל אתם לא אוהבים! :dry: |
ציטוט:
|
מכל סגנון יש דברים נחמדים מאוד אני אישית בעד כל סגנונות המוזיקה כל מה שנישמע בעיני נחמד אני שומע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תיכנסי כמו גדולה(לחדר כושר בכל אופן) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היום באו איזה כמה כניראה ליראות תה חדר כושר אז שמעתי מהשיחה שלהם שהם אמרו שפהה (כאילו בקאנטרי) הכל ביחד כזה לעומתם שהכל חופשי כזה לכי תידעי על איזה חדר כושר הם דיברו בכל אופן אני לא מסכים איתם
|
ציטוט:
בזמן האחרון המאמנים אומרים שעליתי במסה, פתעום אני מתחילה לפחד לעלות XD אחרי שכל כך הרבה זמן התלוננתי שאני לא מצליחה לעלות=\ בכל מקרה גם עליתי עוד 1.5 ק"ג בחודש וחצי האחרון... אני חושבת אם כדאי להמשיך לנסו לעלות, או להפסיק להעלות במשקלים... קיצר מחר עבודה על הבוקר עפתי למיטה, לילה טוב לכל הפורום P: גם למטאליסטים וגם לרקובה :boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
תפסתי אותך על המילה :flowers: חח זהו למיטה. לקום עוד 4 שעות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Wtf רשמתי כמה במקום קמה חחחח Xd
|
ציטוט:
ולפעמין ככה יש קטעים שבא לי לשמוע להקות כמו פוליס, דייר סטרייטס וכאלה... |
ציטוט:
אני בעיקר אוהב לשמוע מטאל כבד, רוק כבד... אבל יש את הפעמים האלה שבא לך לשמוע משהו יותר "רגוע" נקרא לזה חחח ואז אתה שומע כאלה להקות.... יש זמנים ויש זמנים... הנקודה שלי הייתה, שגם מי שלא אוהב רוק, אני מאמין שסוג של רוק כמו רוק אלטרנטיבי ורוק שהוא פחות "צעקני".. (ככה הם קוראים לזה) חח הם בטוח יאהבו! |
לינקין לא יגיעו לפה בזמן הקרוב... כרגע הולך ה פרוגקט רבולושן 2007 אחד ההופעות החזקות
|
בנוסף לשירי הרוק שאני כל כך אוהב,
אני נורא אוהב לשמוע, את הלהקה Gregorian .... יש להם שירים נורא מרגשים ויפים, שכשעצוב לך, שווה שתשמע אותם... אחד השירים היפים שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=HL89st1UqMo אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב אותם!!! תהנו לכם.. יש להם הרבה יפים :) |
ציטוט:
|
אין הרבה שירים שיכולים ממש לרגש אותי אבל הינה 2 ממש טובים
http://www.youtube.com/watch?v=2boee8XEHA0 http://www.youtube.com/watch?v=3J8q4cBSkTQ |
אלי יהודה-הקשב בורא עולם
|
אחרי חיפוש אינטסניבי מצאתי את השיר הזה של Gina G !!!!
שיר אדיייייייר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ