![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
המפקדים אחלה, האנשים שאיתי בכתה/אוהל אחלה, ויש לי תחושה מוזרה במיוחד שהכל תוכנן מלמעלה- איכשהו, כל הסוסים של המחלקה נמצאים איתי באוהל!!! הם מתגייסים למדריכי כושר קרבי, ומתאמנים בחדר כושר ועוד יותר שרוטים ממני-הביאו אבקת חלבון (בסוף החלטתי לא להביא)! וזה עוד לא הכל... על הקסדה שקבלתי מהבסיס (כל אחד מקבל קסדה וציוד באופן אקראי לחלוטין) כתוב בגדול Brigada Bodybuilding!!! :sbb4: |
איפה אתה עושה טירונות 00?
|
ניצנים.
|
אה יש לי ים חברים שם שעושים טירונות, אבל הם כבר התחילו אותה לפניך.
שכונה אש |
שיהיה לך בהצלחה!
אני התגייסתי לפני שבועיים, כרגע אני בטירונות 02 בניצנים. בבקו"ם פגשתי את antonator מהפורום... ד"א איזה פלוגה אתה? |
ציטוט:
|
Serious Mass זה החבר הטוב ביותר של האדם בזמן הטירונות :)
|
ציטוט:
אתה עם חבר ממש טוב שלי , כמו אח דיי סוס, נועם, הוא הולך להיות מדריך כושר קרבי הנה תמונה ישנה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...5/IMG_1406.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...5/IMG_1401.JPG |
לא, לא מכיר אותו.
אולי הוא בפלוגה אחרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
2. אם המחלקה שלך מגיעה מאוחר לחדר האוכל, אז יש פחות אוכל ונשאר רק האוכל המגעיל בדרך כלל. 3. יש המון תיזוזים, הסתדרויות ב-ח' ובכלל הליכה בתוך הבסיס. אנחנו יושנים רק 6 שעות ביום ואנחנו עומדים המון על הרגליים ויוצא ללכת מפה לשם ומשם לפה בתוך הבסיס. 4. האוכל מגעיל (כבר אמרתי?) |
ציטוט:
שמע אל תדאג, כולה 4-5 שבועות אתה עושה את זה וזהו, בקורס יהיה לך אוכל טוב. |
ציטוט:
יש לי עוד שבוע שאני יוצא שבת, ואח"כ שבועיים ברצף (סוגר שבת). בקורס שמעתי שהאוכל בסדר, אבל זה יהיה גם 3.5 שבועות עם אימון פעם בשבוע :dry: |
האוכל באמת לא משהו, אבל מסתדרים...
אני שבועיים שם ולא ירדתי מ"מ בהיקפים לא ענית לי, איזה פלוגה אתה? |
ציטוט:
|
סתם מפונקים אתם..אוכל בסדר גמור עובדה שעליתי במשקל!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי עדכון: לא ירדתי במשקלי עבודה, אפילו עליתי. אני מניח שזה בגלל ששבוע לא נגעתי במשקולות אז העצבים שלי התאוששו כי הייתי אונס אותם 3 פעמים בשבוע באופן קבוע.
אני סוגר שבת בין השבוע השלישי-רביעי... למישהו יש הצעה איך אני מוציא גימל כדי שאוכל לצאת ולהתאמן? :laugh: |
תצהיר על התאבדות זה תמיד עובד :-)
|
אחי אני ב-9.9 מתחיל קורס תוכניתנים, גם בשלישות בר"ג.
בהצלחה בטירונות! תעשה חיים.. |
שמעו אחרי הטירונות,מתי מתחילים הקורסים? נגיד אני מסיים ב 11 לספטמבר אז מתי אני אמור להתחיל את הקורסים?
|
תשתה עפר סיגריות..תלעס את הכיסוי מתכת של המסטיק..תשתה קפה חם מאוד בשלוק..דברים שעוברים כ"אגדה" אבל חברים שלי ניסו וזה עבד
|
ציטוט:
|
תגרגרו קקי של יונה
|
ציטוט:
תקשור לאצבע ברגל תפוח אדמה ובבוקר תן מכה והיא תתפרק חחחחחחחחחחחחחחחח |
תגיד שאתה מקיא ומשלשל בכיף אתה מקבל 4 גימלים
|
יעקב, אולי סוף סוף ירדת שומן ? :laugh::laugh:
|
ציטוט:
ט-ו-ב א-ח-י |
ציטוט:
|
גימלים תוציאו בשירות הסדיר - בטירונות זה עסק רגיש כל זה...
|
וואי ניצנים....שם עשיתי את הטירונות הארורה שלי.
אני זוכר את זה כאילו היה אתמול. השאירו אותנו לעמוד בטור מול החדר אוכל חצי שעה סתם...בינתיים עשו לנו אימוני הקשב, לכולנו נמאס כבר אז צעקנו "2.....3...מחשב!!". על הקונדס הזה נשארנו עוד איזה רבע שעה בחוץ. באמת היה שם אוכל מגעיל. בהצלחה חבוב. |
ציטוט:
המחשב זה באמת רעיון טוב. אבל רעיון יותר טוב הוא: במקום "רוס"ר m16 לפריקה בשוטפת על הפעל" להגיד "רוזה בת 16, מנקה ושוטפת במפעל" :laugh: |
ציטוט:
אה ובהצלחה יעקוב! (נראה לי כבר כתבתי פה, אבל אני לא זוכר אז לכל מקרה...) |
ציטוט:
רוזה?!?!?!?!?! |
ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%...99%D7%95%D7%AA |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ