![]() |
ציטוט:
|
|
יד חייתית אור.
חבל שהזכרת את מייקל לואיס, מיכאל דלוק עליו. |
מיכאל הנגבי הומו?
|
חח אור גם איך הוא הביא לך מכות על החזה חחח... סרוט המנחה הזה..
ואיך קוראים לה לשופטת כל פעם היא מנסה להצחיק וכולם מייבשבים אותה חחחחח.... ואור כמו שחשבתי אתה לא באתה לנצח באתה לפרסום.. אל תידאג אם האנשים הנכונים ראו את זה יקחו אותך לפרסומות [[= בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי אני לא מבין איך לא השחלת את הרותם סלע הזאתי?
|
חחחחח הצחיק אותי איך שרותם הסתכלה עליך. ניסתה לעשות כאילו היא מתעניינת במוזיקה
|
אור אתה לא מתנגד לזה שאני יעלה כמה תמונות מהתכונית שתפסתי טוב?
|
הרג אותי כשאמר לך ב"איזה חדר כושר אתה גר"..
|
וואלה במקרה חברה שלי פתחה טלוויזיה בדיוק שעלית וואלה היית צריך לקחת את הליצן הזה שאוכל כוסות מה זה ? חחחחחחח
הוא שובר את הכוס עם השיניים לוקח שלוק מהמים מערבב ומחזיר לכוס קאליק בולע יא בויה בדיחה ! |
ציטוט:
כוסית על זה בטוח [[= חח.. מבחוץ היא יפה זה בטוח אבל בפנים הכל חלול... ואור בעזרת השם.. אל תידאג |
ציטוט:
|
ציטוט:
אור תביא לי תמספר איסי שלך...אני רוצה לדבר איתך על משהו... ולמה לא עובד לי הסרטון!!!!!!!!!!!!!!???? אור כל הכבוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בכל מקרה יוצא לחגוג קצת תודה לכולם על כל המחמאות!!!(= אוהב אותכם |
|
פשש בתמונה האחרונה שטרמינטור הביא ישלך יד ענקית חח.. ובכלל אתה ענק
|
אני שונא את כול הליצנים האלה בטלווזיה, משחקים לי אותה סלבס, חבורת ליצני קרקס, עלק איזה חדר כושר הבן אדם גר, כול הזמן ניסו לעקוץ אותו, מי הם חושבים שהם בכלל חבורת מסכנים...
ל bigbet אחי, כול הכבוד על האומץ לעלות לבמה מול החברות כוסיות הללו שתופסים מעצמם... אל תתיחס למה שאמרו לך שם הנקניקים האלה. |
עאלק איזה חדר כושר אתה גר :):):):)
ו"אני לא בוחר בו כי אני מפחד ממנו" :):):):) מה שכן בטלוויזיה אתה נראה הרבה יותר גדול מהתמונות וכשרואים אותך ליד אנשים רגילים מבינים באמת את הגודל מאשר בתחרות ליד מתחרים אחרים אולי עכשיו אנשים יבינו מה זה שרירים אמיתיים :bow: :bow: :bow: |
ואללה ראיתי את כל ההופעה שלך, אור. יצאה לך אחלה של הופעה!
אתה נראה ממש ממש מאסיבי - לא רק בתמונות פה בפורום, אלא גם על המסך, וזו עוד נקודה חשובה שנזקפת לזכותך. אמרת שאתה השתתפת בתוכנית בגלל הפרסום, ולדעתי עשית בשכל. אני מקווה מאוד שזה יתן לך פוש כלשהו, ושזו לא תהיה ההופעה האחרונה שלך על מסכי הטלוויזיה, או בתקשורת בכלל... קבל ח"ח על העקיצה על מ(יי)קל לואיס. תאמין לי שצריך להגיד ת'אמת בפנים - טוב שעשית את זה, מחזיק ממך. חוץ מזה, שלום אסייג קורע כמו תמיד, ומיכאל הנגבי בא ביציאה של "באיזה מכון אתה גר" פשוט הרס אותי... נ.ב מה לגבי לוליק? לא אמרת שהוא גם צולם לתוכנית זורק טלוויזיות? שיהיה בהצלחה :) |
ציטוט:
תרשה לי להנציח את זה בחתימה ? תודה :] |
ציטוט:
כן תוכנית הבאה הוא מופיע |
ציטוט:
מחזק את הבחור :sbb4: :boxing: |
ביטון לא יצא לי לראות תתוכנית אחי אבל ראיתי באינטרנט ולא כלכך הבנתי איפה הייתה העקיצה על שחיפון לואיס אפשר לפרט קצת אחי?
|
ציטוט:
"לא,כמו שמייקל לואיס מתפרסם (רק) בגלל הריבועים" |
לא יודע מה איתכם אבל אור מזכיר לי מאוד את מאור מליקסון
|
חחחחחחח יצאת ענק גם עם היציאה על לואיס וגם עם ההקפצה :wiggle:
נ.ב זה רק אני או שרותם דפקה קצת מבטים? :sbb4: |
ציטוט:
עריכה: עכשיו ראיתי את שני הקטעים בואנה אור שיחקת אותה יפה יפה!! אבל אני רואה ששני הקטעים קטועים אין לזה המשך? |
ציטוט:
דפקה ועוד איך דפקה הבת :):):):) הזאת!!!! אךךךךךךךךך הייתי מוכן לריב מכות אם כל הקהל באולם אם המנחים ואם השמן הזה והעוגת יום הולדת (רק לא אם ביטון) בישביל "לטקטק" אותה מאחורי הקלעים :laughing: |
|
:laughing:
ציטוט:
|
בואנה ראיתי את זה שוב אחי היא הסתכלה עלייך בטירוף נראה לי עוד שנייה אם הייתם לבד היא הייתה קופצת עלייך מה זה
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על הקוביות שלך נראות כמו המסך של אחד נגד מאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נ.ב
זה רק אני או שרותם דפקה קצת מבטים? :sbb4:[/quote] רותם הייתה מהופנטת ממנו :):):):) גם צילמו איזה אחת בקהל הזילה ריר כמו רוטווילר רעב |
ציטוט:
אבל אני לא מבין איך לא ירד לו דם?? :):):):) היית מקפיץ את החזה של רותם סלע בימקום, היית מנצח בטוח.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ