![]() |
ציטוט:
|
לא שאני וותיק פה או מומחה וגם לא מקצוען למען האמת ...
אבל הפורום הפך יותר לדיבורים כללי מאשר פיתוח גוף ותזונה וזה גורר שטויות וריבים , ריבים ילדותיים מאחורי מקלדת .. גם אני נסחפתי והושעתי בגלל שטות כזאת , תאכלס צריך לחשוב על שינוי יש פה אנשים ענקיים באמת שמשחקים משחקי כבוד כמו ילדים . במקום לתת דוגמא לאחרים , הם הורסים את השיח פה אדם נחשב לגדול לא רק פיזית אלה גם בגלל אישיות , ולהרבה כאן יש 0 אישיות אי אפשר להמשיך ככה .. |
ציטוט:
כל מילה בסלע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחח... הנוסטלגיה.
נחמד לראות שיש כמה שעדיין זוכרים אותי. אמנם לא מגיב אבל נמצא בסביבה. הרבה דברים משתנים... והפורום ביניהם. כמו שכבר נאמר כאן, האיזון יחזור בסופו של דבר. ואולי גם אני... |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח ו-ו-א-ו:clap: |
למה שלא תארגנו פשוט קאמבק מטורף של כולכלם יחד ותחזירו את הרמה של הפורום לקדמותה?
|
ציטוט:
מוכר לך?:boxing: |
ציטוט:
|
Gold בן.
תן כבוד לגיל בבקשה הוא לא רציני ב99 אחוז מהתגובות שלו.. אחח אם הקהילה הישנה שלפני 3-4 שנים היתה כאן היית מדבר אחרת עליו. |
בן יא אשכנזי מכוער ילד כאפות חנון
|
ציטוט:
לפעמים עודף אינפנטיליות מוציא אותי משליטה, מצטער מראש ותודה בזוקה :flowers: תפנק בכמה לינקים איכותיים ;] |
ציטוט:
לא מעניין אותי מה היה פעם כי לא הייתי פה פעם ועכשיו אני מחזיק ממנו עבריין מקלדת משהו... |
מה שיש עכשיו בקטנה..
ממה שיהיה..יהיה. מה שהיה..לעולם לא יישכח :( 2004-2005 של י"ב היו השנים היפות. |
ציטוט:
תמיד חשבתי שאתה בן 16-17, אתה בן 20? :ohmy: |
י"ב= ישראל בודי
|
ציטוט:
אני בן 18 וחצי.\= התחלתי להתאמן בגיל 14-15 משקל גוף ואתלטקיה והייתי פעיל בישראלבודי בשנים האלה אח"F עבתר יותר לקטע של השרירים ולאט לאט הנכנסתי לקטוע של הפיתוח גוף \= אני כבר יותר משנתיים לא מתאמן..ממש פה ושם לא רציני. |
מישהו יודע מתי הפורום השחור הפך לירוק?
|
ציטוט:
מעניינים יא זקן? |
ירוק? מתי הוא היה ירוק? :huh:
השדרוג מהפורום הישן לפורום החדש דאז (פורום מסוג Invision Power Board) היה בדיוק ב-17/10/2005. אני יודע את התאריך כי המנהלים שהיו אז (עומרי, גולן ועידן אחר) העבירו חלק מהמשתמשים לפורום החדש, בדר"כ אלה שהיו להם הודעות בעמודים האחרונים של הפורום הישן, כמוני למשל, ולכן התאריך הזה רשום לי בפרופיל כתאריך הרשמה. |
לי היה משתמש בשם Pan1c בלי הקווים באמצע [הייתי אז רק קורא ולא התאמנתי..] אבל אז שכחתי את הסיסמא אליו ועכשיו אני עם המשתמש הזה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האמת שלא.. חחח |
הלו איך לא הזכרתם פה את מני???
לאן הוא נעלם?? |
ציטוט:
אני זוכר שהמאמן של הח"כ שהייתי בו חודש (בויינגייט ) התחרפן עליי בגלל זה ,הוא חשב שאני אקבל איזה שבץ לב חחחחח.....גם האנשים שם השתגעו כמוני !! היו היו ימים טובים ... אולי יום אחד נחזור עוד להתאמן ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ