![]() |
שילך למכון כשר השחיף המזדין הזה
|
אני רואה אחד כזה במציאות כל העגילים אני תולש לו ועושה לו קרחת
|
ציטוט:
אחותך מקיימת אהבת אמת עם כיכריסטים , אל תשווה מטאל ופאנק. אתה מדבר בדיוק כמו המפגרים שאומרים "שומן הופך לשריר" . |
אנשים כאלה חייבים להשמיד ומהר לפני שישפיעו על עוד אנשים
|
האא חחחחחחחחחחחחחחח
גלעד אני גם בה |
גלעד יש מכות ואתה לא אומר לי
|
קיצור איפה נפגשת חולית החיסול?בת"א?
|
בדוגאח צריך להכין אי מיוחד להשים שם את כולם ולגמור את העניין נקרה למקום הומוסקסואליה
וזהו כול האנשים הנורמלים יכלו לחיות בשקט.. |
ציטוט:
|
אם אתם חושבים שהסרטון מזעזע חכו שתראו את התגובות לסרטון...
|
ציטוט:
תל אביב נקודת מפגש חחח |
ציטוט:
|
בלעטט מיתחנגל דפוק מה קרה כשה רק פתחו את הפוסט הזה כולם אמרו מה יש לכם נגדו וכאלה ופיתאום כולם נגדו עכשו יא צבואים קיצר מתי באים לתת לו ולחברים האוכלי במבות שלו מכות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה:לעמוד 5 |
ציטוט:
|
מה אתה אומר ?. תגיד לי מה ההבדל בעצם בין פדופילים לבין פסיכופטיים ולבין הומואים?.. כולם שונים מיאיתנו ואת הפדופילים והפסיכופטים שולחים לבתי כלא ואת ההומואים לא כי בדוגרי מה ההבדל בין הומו לבין פדופיל לשתיהם יש נתיות מיניות לא נורמליות אז מי הפגר שאמר שהומואים הם אנשים נורמלים ומה הקשר לנאצים הנאצים שנאו יהודים בלי כל סיבה בעצם יש סיבה שהיהודים יותר טובים מהם והיהודים לא עשו להם כלום
הקיצר מה שאני מנסה להגיד זה הדימו הלוח הבן זונה הזה בנדם חולה ואין לזה קשר בכלל לנאצים והוא הולך ומפיץ את המחלה שלו וצריך לעצור את זה |
ציטוט:
והנקודות הדומות שאליהן התכוון רקובה הן בזה שאתה שונא פלג מסוים בחברה בגלל סיבות שנראות מוצדקות רק לך... |
כוס עמק אתם דפוקים או משו אז אני מסביר לך שהם כן פוגעים בכך שהם הורסים לאחרים את החיים הם הורסים לילדים קטנים ת'חיים ילד קטן רואה אותם בטיוי וגם רוצה להיות כזה
|
ציטוט:
כל עוד הבנאדם יושב בשקט ולא מזיק לאחרים, שייטב לו ..אבל הפוץ הזה באמת צריך לקבל בוקסים. :flowers: |
אני לא יודע מה אתם מופתעים יש לנו בפורום הזה כמה Emos
|
אני אומר לך דוגרי יש לי חבר פריק לייט הוא שומע רוק הוא נרקומן מת ויש לו שער מוזר אבל חוץ מי זה הוא רגיל הוא לא הולך וספר לכולם שהוא כזה וכזה והוא אימו או הומו או משו כזה הוא סתם שומע רוק ויש לו שער מוזר אבל הדימו הזה חתיכת בן זונה
|
סתם ילד מושפע מטומטם
יגיע לצבא יתבגר...או שהוא לא מתגייס? |
ציטוט:
תחשוב הוא בא מחרבן לאיראנים על כל הספרים של הפצצות אטום שלהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל רקובה צודק זה לא מבדיל אותכם מהנאצים, עשה לכם משהו אישית? וגם לא פוגע בסביבה הילדים האלה מתנסים כל המושפעים זה גיל של התנסות בכל דבר הם עדיין לא גבשו לעצמם אישיות. מה אתם משחקים ת'ה? רוב הילדים המושפעים לקראת גיל 16 יבינו שהכל שטויות ויתבגרו, ויש כמה נדירים כמו הדימו האימו הזה שממשיכים עם זה, והם ממש נדירים, האמת בחיים לא ראיתי מישהו דומה כמוהו בישראל אז על מה כל המסיבה? :mellow: |
חחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא מאמין , לא הבנתי על מי אתם מדברים לא ראיתי אותו באשכול שעבר פתאום אני נכנס נפלתי מהכיסא !! איזה מכוער בעעעעעעעעעע איך הוא מתגאה בזה רוסי אימו ???????????? באמת לשרוף ומהר !!!!! בלאט פיזדייץ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
אני פשוט לא מבין איך אפשר לצאת ככה מהבית??
לא מבין מה מגניב וזה ומה יש לאהוב את זה.. מסכנים ההורים שלא אמן אבא שלא לא יקח ריטלין איזה יום יקפוץ עליו.. pizdabol koncheniy |
גם אני שונא אימו כ"כ והייתי בקטע כזה של להרביץ לכל אימו שאני רואה וזה אבל עכשיו אני אומר כל אחד שיעשה מה שהוא אוהב, הוא לא עשה לכם כלום ובא לו להיות מגעיל אז שיהיה מגעיל מה מפריע לכם?
חח פעם אחת ראיתי אותו במפגש ישרא והתחלתי לרדת עליו ולצחוק עליו שעות לפני שידעתי מי זה חחח הוא כולו קטן כזה ושחיף עזבו אותכם שטויות להרביץ לו כי גם ככה ברור שאתם לא באמת תעשו את זה בסוף ורק מדברים באוויר. |
יאללה מי בא לעשות מסע גלח לאימואים?
רואים אימו עושים לו גלח :) |
http://www.creaturescape.com/monster...epers2-400.jpg
נשבע לכם שגם הוא פחות מכוער מהדימו אימו הומו הזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ