![]() |
לא הבנתי כלום ממה שכתבתה...
|
ציטוט:
הוא התכוון שאתה נמצא או היית או לא יודע מה בפורום fxp וגם שם חרטטת להם את כול זה הוא אמר שאפילו אחותך אמרה שאתה חרטטן (לא יודע מה הקשר שלה לפורום של שחיפיאדה שם) ובסוף הוא אמר שכאן אתה לא יכול לחרטט ולספר סיפורים שאתה בן 13 6 אחוז שומן יד 40 כי כאן זה לא ילדים שחיפים שיאכלו תסיפורים החירטוטים שלך |
קראתי רק את העמוד הראשון והאחרון. הוא עוד לא העלה תמונה?
|
ציטוט:
יש לך אימיל? אני אפתח לך אייסי ונראה את ההוכחה שלך.. כתוב תאימייל אני אצור קשר |
כולכם ילדים
רבים עם ילד בר ממצווה רצה קצת תשומת לב..ככה זה בגיל הזה מה הרעש?? הוא ילד למה אתם מתווכחים עם ילד בן 13 אתם שמים לב איך זה מוציא אתכם?! מנהלים, לנעול את החרא הזה כבר זה מוריד מהרמה של הפורום שמילא ירדה כבר פה |
יאללה פתחו לו איסי אני מת לראות את זה
|
חחחחחחח הוא מסוגל להביא תמונות של איזה בודדבילדר ולטעון שזה הוא החרטטן עם השפם בר מצווה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
238886567 אייסי
מסן Xowaed@hotmail.co.il איימיל swisa95@walla.com אני מחכה גיבור... אמרת שכחת אייסקיו סבבה נגיד ואין לך מסן ? אני אישית עוד לא מכיר בן אדם שאין לו איימיל. חג שמח כולם |
היקף יד 40 גובה 79 ואתה רק שוקל 74
עם כל הנתונים האלה אתה שוקל רק 74 זה קצת חביבי מישהו פה מריח חרטה ....?? |
קלטו כבר אני לא יביא תמונות כי אני לא יודע להתקין תמצלמה הדיסק אומר
EROR 104 אם אתם לא מאמינים... תמשיכו לחשוב שאני חופר כי לא אכפת לי ולsave y 2j תמיד חשבתי שאתה גבר אבל היום הוכחת כמה שאתה לא תהנו..... |
ציטוט:
תגיד אתה מטומטם ? אתה מבין עד כמה אתה סותר את עצמך ?! אמרת מי שרוצה אני אשלח לו את התמונה באייסי נכון ?! זאת אומרת שיש לך את התמונות על המחשב ויכולת לשלוח באייסי ! אחרי זה אמרת שאין לך סיסמא לאייסי אז מה עשית מחקת את התמונות ?! או שבעצם חזרת לעבר שברת את המצלמה וכתבת שיש ארור ואין בעצם תמונות על מי אתה עובד חתיכת מתומטם מה הקטע בלעבוד על עצמך ?! בוא תשלח לפלא אפילו את התמונה לאיפה שאתה רוצה תשלח אותה אמרתי לך אם זה נכון אני בשידור חי חותך את הזין שלי ילד מסכן. וכל אלו שאומרים סתכלו כמה תגובות הוא סחב וכל זה מה הקשר ?! הקטע שזה כבר מעצבן ואין קשר FX או לא זה מעצבן שילדים באים חופרים ומחרטטים על הנתונים שלהם בלי תמונה ויש כאלו שמשקרים! ומאמינים להם ואלו שבאמת עובדים להשיג נתונים טובים צריכים לראות את החרא הזה ?! זין. אז כן לשאלה שלכם מגיע להגיב לו גם עוד 10 פעם רק כדי להראות לו כמה הוא מטומתם וכמה הוא מסכן שהוא מתבייש במה שהוא באמת וכדי ללמד את האחרים שירצו לחרטט בקשר לעצמם. |
אין פה מנהל שינעל את הפוסט הדפוק הזה ?:unsure:
|
חחחחחחחחחחחח מה אתה חש סטס?!
Xd |
חחחחחחחחחחח אחד המצחיקים שקראתי
|
ציטוט:
|
מה הקשר er(r)or 104 ודיסק לעזאזל
חתיכת ילד כאפות תביאו לו כבר באן הוא מעצבן אותי. |
במקום להתעלם אתם ממשיכים לזרום איתו והפוסט הזה הגיע ל-10 עמודים. חלאס
|
קוראים לך superguitar בגלל שיש לך גוף גיטרה אחושרמוטה?
|
נו איפה יגאל שילון למה הוא לא יוצא עם הסיגר בפה שעה כבר חיכיתי
|
חחחחחחחחחחחחחח יאלה בנבנו את הגיי הזה כבר !!
|
אתם צריכים להתבייש בעצמכם שאתם מגיבים לו, הפוסט כבר עבר את ה100 תגובות שזה פשוט לא להאמין...
|
ציטוט:
|
אתם חבורה של מפגרים..אתם יודעים שהוא משקר אז פשוט אל תגיבו לו ואת תקללו אותו..
יבוא מישו יראה שהכל חרטא פה וינעל או ימחוק יאללה אל תגיבו פה יותר |
לא להגיב,תודה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם יותר ילדים ממנו בזה שאתם אשכרה עונים לאשכול כזה ומתייחסים אליו בכלל.....
לא חבל על הזמן היקר שלכם? |
ציטוט:
|
טוב סגרו את זה ככה עד שאין תמונות ששלא יגיב
וזה עם המצלמה שלא עובדת מוזר שאין לך תמונה אחת שלך על המחשב או שאתה ממציא דברים חוץ מזה לכל אחד יש היום פלאפון עם מצלמה אז תיהיה בשקט עד שתוכיח את זה |
ילד עשה טובה
כנס לשירותים ותעשה תדברים הבאים .... קח שמן גזר פילפל חריף וקטשופ כנס לפה : http://www.siz.co.il/my.php?file=rmiwwzndxmng.jpg שפשף תזין שלך תביא ביד.. ואחרי זה דחוף תפילפל לתחת ... אם ישרוף לך תשפריץ עליך תקטשופ ! זין שכ'ל מטומטם |
אאלה מה קרה אתם תופסים עליו גל להעלות את מונה ההודעות שלכם?
הלוואי ותהיה לך עצירות יעוגב שטיחים ספאמר שאין לו חייים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא צריך להיתייחס אליו |
באמת... די אל תגיבו פה יותר...
|
חחחחחחחחחחחח חזק ביג באנג
|
ציטוט:
|
הרשה לי להציג לך את האצבע השלישית המגה-סופר-דופר מצויינת שלי בחצי שנייה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ