![]() |
מה אתם חושבים להתאבד בגלל שטויות.. רק בגלל זה עשו את הסרט "המסור"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא עזוב מה..תקח גם אותי וגם את אחיך באותו לילה לא מתאים. ויודע מה,אם אתה לא מבין מה לא בסדר זה בעיה שלך,חבל שבכלל ניסתי להסביר,הייתי צריך לעשות כמו כמה חברה פה ופשוט להגיד לך "בהצלחה" לא נורא נזכור להבא:whistle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אוו שכן:whistle: |
ציטוט:
:):):):) וואו אני מגיב להודעות ברצף...למה שישנאו אותי?...בגלל שאני היחיד פה שיש לו ביצים להגיד את האמת בפרצוף?! אם כן..אז אולי מוטב שכך. |
אוררררר מה זה הפוסט הזה מה זה השטויות האלה ?!?!?!! אני אוהב אותך אחי !!!!!!!!!!!!! תעשה לי ילד :) !!!!
|
ציטוט:
אפשר לשאול איפה אתה גר..? אני לא מאיים או משהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראית את המסור 3 ? |
ציטוט:
פתח תקווה,עמישב. |
ציטוט:
וואו נראה לי שחררתי בפוסט הזה איזה 20 הודעות.. |
ציטוט:
מאז חברים שלי לא מסכימים לי לראות סרטי אימה:1eye: :whistle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איתן תביא לי תicq שלך אחי
|
ציטוט:
המסור 2 סרט חובה ! |
ציטוט:
|
טוב תודה לכולם על התמיכה באמת שעזרתם ולנעול:)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חלש,מרחם על עצמך יותר מידי.. |
ציטוט:
בגלל זה אני מבואס עכשיו הבעיה שזה לא נכון פשוט הייתי יעני ברגע מזה באסה שבחיים לא היה לך באמת שעמדתי לפתוח תפוסט אמרתי אני ילחץ אנטר או לא ואז אמרתי לעצמי כוס עמק מה יש לי כבר בחיים ולחצתי כולה פורום מבין?=\ אבל בראסמי אניי סתם עצוב השבוע נורא לא יפרט למה וזה ובאמת קצת קשה אבל עכשיו יותר טוב |
ציטוט:
470908732 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בא ניתן לך ממש אבל ממש מקצה המזלג- לפני שהייתי מתאמן הייתי ביישן,מאודד קטן והבטחון העצמי שלי היה בקנטים.. התחלתי להתאמן,ועם כל קילו שעליתי,עלה הביטחון,השתנתי לגמרי יצרתי הרבה קשרים חדשים(במיוחד עם בנות)..והאויבים שלי התחילו לחשוש..אנשים שהייתי מוריד את הראש בפניהם היו מורידים את ראשם בפני.. עד שיום אחד,באמצע לחיצה צרפתית הרגשתי כאב חד בגב,סיימתי את האימון והתעלמתי מהכאב המשכתי להתאמן עם כאבים יום יום במשך חודש וחצי עד שהגעתי למצב שאפילו לעמוד יותר מ10 דק' אני לא יכול בלי כאבי תופת. ואז..קרתה פעולה הפוכה..בכל יום ויום שעבר ירדת הביטחון העצמי..בגדים שהיום צמודים עליי נהיו גדולים ואנשים התחילו שוב לזלזל.. אבל מה,אני לא מרחם על עצמי ולעולם לא ארחם,אני רואה את עצמי עוד חודש חודשיים,בריא וחזק מתחיל להתאמן שוב,וגודל פי כמה ממה שגדלתי בתקופת השיא שלי. עכשיו,אתה מבין מה ההבדל בנינו? |
אתה צריך אימונים בשביל ביטחון עצמי?? בשביל שיפחדו ממך?? :wacko:
|
ציטוט:
אני זה הי משהו אחר לא כזה באסה באסה אחרת היית לי=\ בעיות אישיות אחי משפחה עיניינים גם אני אתמול לא יצאתי למסיבה אחי אתה לא יודע מה היה לי הרמתי את אחיין שלי ועשיתי איזה תנועה בגב אחי משהו אין לי מושג אחרי איזה 5 דקות התחלתי לתפוס כזה תגב מכאבים קלים וקצת לחץ איך שעשית איזה מתיחות כאלה ירדתי לסקווטים כאלה ניסיתי למתוח תגב פתאום בום נפלתי על הריצפה לא היה לי אוויר מכאבים אחי אתה לא מבין בכלל עד עכישיו אני עם חגורת גב לא יכול לסובב תראש אני לא יודע מזה=\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין ספק שאימונים נותנים הרבה מאוד ביטחון עצמי :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב סיכמנו הכל אפשר לנעול?!??!
|
כן..
|
ציטוט:
|
יאללא כוס אמו תתאבד
חחחחחחחחחח מה נהייה פה פורם תמיכה??? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ