![]() |
אם אני לא טועה אתה זה שהיה כל כך נחרץ לכך שאלון (six) לוקח חומרים, אני משאר שבסוף החיטוב יהיו לכם פחות או יותר אותם נתונים האם זה אומר שאתה לוקח חומרים? ודאי שלא, אז בפעם הבאה תיהיה פחות נחרץ.
|
שמע......... אתה בין המעטים שנראים טוב גם במסה. לרובם נהרס ה |v shape בזמן מסה וזה לא קורה לך
לך עם מה שעושה לך הכי טוב ושימותו הקנאים ובאמת כל הכבוד על ההתקדמות והשיפור- זו רמה |
איזה גב יסוס =]
|
איזה גב אחי !!! אחד החיות שראיתי בה'
|
מלך איזה גב פשוט שור!!!!!
|
בואנא!!!!עכשיו נופל לי האסימון!!!!!!!!
אתה רן ששירת בפיקוד העורף ביפו! היה לך חבר קצין בשם איציק צ'יפרוט!!!! איזה עולם קטן!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הייתי נוב' 05, אתה אולי גם במקרה? (יצאתי אחרי א.מ) |
ציטוט:
הוא חבר שלי מאז כיתה א' אתה מדבר על מישהו שהוא כמו אח שלי אני משוכנע שישבנו פעם אחת לאכול ביחד אני אתה איציק ועוד איזה מישהו באווזי או איציק הגדול |
ציטוט:
היו לכם כמה חבר'ה טובים במחזור שהגיעו אליינו לפלחו"ד [עומר מושייב מאור אטיאס רונן גלנטה] יש לי כמה סיפורים טובים עם החבר'ה מהמחזור שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא הראה לי תמונות שלו מאבטשים פעם שהייתם ביחד [לפני כמה שנים] שהיית במאסה והיית ממש ענק אז.. |
ציטוט:
וסבבה, חח היה צחוקים איתו בטח סיפר לך מלא שטויות |
ציטוט:
ממה שזכור לי אז היית יותר גדול.....היית ממש מפחיד אחי.... |
חיה רעה רן!
ותעדכן במשקלי עבודה בדדליפט ובנ'ץ שלך |
ציטוט:
מה שלא, לא קיים |
ציטוט:
אל תיהיה רק Squat-Man |
ציטוט:
סתם בנצ' לא מעניין פרס נחמד אבל בסופו של דבר הסקווט יקבע אם אתה חזק... |
תגיד יהיה לך עוד סבב של 3x3?
|
ציטוט:
אני מתקדם במדקאו, נראה מתי אני אתקע, אחרי כמה ריסטים יש מצב שאני אנסה גלן פנדלי שוב |
באמת יהיה מעניין סרטונים של בנץ / פרס. במיוחד שבשבוע האחרון הופתעתי לגלות שאני לא עושה אותם טוב.
|
מישהו יכול להסביר מה זו התוכנית 5x5 של ריפטו או לרשום לינק שמסביר על התוכנית הזאת ממש טוב.
|
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ