![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
:P סתם, תודה Scylla - זה לא מוכיח כלום, זה קשור לותק ואוכל ותו לא. מעבר לזה שלך תדע מה הם היו לפני. ב20 קילו הראשונים שלי מ60 ל80 אני לא חושב שזה היה בולט למישהו חוץ מהסביבה הקרובה שידעה מה אני עושה. |
עודד, Sugarzaza, יש מצב לתמונות שלך? ישנות, חדשות, משהו?
מאוד מסקרן :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי אני מקבל תגובות על כל שינוי קטן... ועל איזה משקל אתה עומד עכשיו ובאיזה אחוז שומן בערך. ובכלל אין לי מושג איזו תוכנית אתה מתאמן. |
ציטוט:
ב20 ק"ג כמעט אף אחד לא שם,לפחות אצלי אותו סיפור |
ציטוט:
כרגע בשלבי סיום של חיטוב שהורדתי בו 8 קילו עד עכשיו בערך, המשקל נע בין 101 ל104 תלוי ביחס להעמסה. א.ש 10-11 מתאמן בפרוטוקול כרגע, 2-3 אימוני מדקאו ו1-2 אימוני קרוספיט |
ציטוט:
נו מילא, שחיפים עולים בקלות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי המשפט השני, אם זה היה נכון לא היו Hard Gainers גל - לא היו לי סרטונים שלי וזה עיצבן שם כמה אנשים, ולא התאים לי שאנשים קובעים לי תנאים |
ציטוט:
ואני לא כל כך הבנתי מה זה קרוספיט, רק שזה למטרת בניית כושר כללי (תקן אותי אם אני טועה) ומה הסיבה שאתה מכניס את זה לתוכנית אימונים אני אשמח לשמוע. |
ציטוט:
זה באימונים שלי עכשיו כי זה טוב לדיאטה |
מובהק
|
ציטוט:
אתה מתאמן שנתיים עם נתונים קרובים לשלי אם אני לא טועה? בלי להתחיל את הויכוח, אני יודע שקשה לצאת מחדר כושר בלי פאמפ, אבל עד שלא תנסו לא תבינו. בקשר להערות שמקבלים לדעתי זה מאוד קשור לאיך אתה מתלבש (גופיות או חולצות שגדולות עליך וכו') וגם תלוי בלכמה אחוז שומן אתה מוכן להגיע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני הולך לקעקע tapit על הבייספס!
|
ציטוט:
סתם בשביל להוציא את כולם מהשבלונה, תבינו שיש תכניות, אפילו של אותם מאמנים בעצמם, שמבוססים על אותם עקרונות רק עם שינויים קטנים כדי להתאים לאנשים מסויימים. הנה "תכנית פאמפ" כביכול למתאמן שספציפית ביקש ידיים גדולות יותר מביל סטאר בשנות ה70 (יש פה לא מעט שטויות של התקופה אבל עדיין) squats, 5 x 5 clean-grip high pulls, 5 x 5 bench presses, 3 x 5, 3 x 3, 8 chins, 4 x max incline dumbbell bench presses, 2 x 20. (על תקן פרס) incline bench presses, 5 x 5, 8 light squats, 5 x 4 good mornings, 4 x 8 straight-arm pullovers, 2 x 20 weighted dips, 4 x 8. squats, 3 x 5, 2 x 3, 8 flat benches, 4 x 8 shrugs, 5 x 5 straight-arm pullovers, 2 x 20 chins, 4 x max dips 3Xmax. שימו לב, העקרונות זהים ל5*5. יש משיכות לחיצות וסקוואט, טווחי חזרות טובים להתקדמות, תדירות גבוהה. פשוט יש הרבה יותר תשומת לב לתרגילי עזר, טווחים גבוהים יותר וכו'. אז כמובן שלא הכל שבלונה, זה לא שעושים או סט עבודה אחד ומתרגלים חצי תרגיל באימון 3 פעמים בשבוע, או שעושים תכנית של 50 סטים לאיבר. צריך תכנית חכמה עם עקרון שיגרום לך להתקדם, משחקים בין נפח ועצימות שיתאימו לרמת אימון שלך, ולתרגל את התנועות הרבה, כבד וחזק |
הכי טוב פולאובר בידיים ישרות,לעבוד על הראש האחרון של הטרייספס.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי יש יותר גדול משניכם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לאנשים שבאים מתת משקל או קרוב לזה לא פשוט לעלות במסת שומן כזה בקלות. בכל מקרה אני אתן לינקים פה מתישהו שיהיה לי כוח
|
ציטוט:
אבל מאסת שומן זה לא משהו שאמור להרשים. אני מדבר על מסת שריר, אם תראה לי שחיף ששקל 60 ועלה 40 קילו מתוכם 10 שומן ברור שזה מרשים, אבל לא מתוכם 20-25 שומן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מדבר שאם אתה נותן לי מהפכים של 20-40 קילו בתור דוגמא, אז להראות מישהו שגדל אבל השמין המון זה לא מרשים במיוחד. גם אם הוא היה שחיף על סף אנורקס מצידי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ